Přejít na obsah

5.Říjen 2020 - Snoopy Celebration

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 8 minutami, Jocker napsal:

Co znamená nová verze? Tzn. č 9 jsi na řadě za 5-10 let?

Asi tak nějak 😂 lepší než být číslo 102 v pořadníku na stávající verzi. Navíc ne každý z pořadníku v uvedený čas přijde koukne a zaplatí 🫣😁

Odesláno

Tak jsem taky pozjišťoval mimo ČR a bylo mi řečeno, že o něčem takovém neví, ale je pravda že dostávají poslední kusy.. takže něco nového se zřejmě chystá 😉

Odesláno

Nejsem žádný expert, ale myslíte si, že paní v OB v Praze bude vědět, co bude Omega vydávat za novinky?

Odesláno

Vzhledem k tomu, že je to oficiální prodejce, majitelé určitě jsou ve styku s lidmi z Omegy, takže určitě mají informace z první ruky, které mohou a nemusí přes personál pustit zákazníkům. Určitě ale zpětně dává smysl mít pouze vystavené Snoopy na porovnání s “novou” verzí. A dělat pořadník na něco co nebude?? To už mi přijde jako hloupost nehodná značky.

Odesláno
před 16 hodinami, Humanzero napsal:

Vzhledem k tomu, že je to oficiální prodejce, majitelé určitě jsou ve styku s lidmi z Omegy, takže určitě mají informace z první ruky, které mohou a nemusí přes personál pustit zákazníkům. Určitě ale zpětně dává smysl mít pouze vystavené Snoopy na porovnání s “novou” verzí. A dělat pořadník na něco co nebude?? To už mi přijde jako hloupost nehodná značky.

Myslím si, že to jsou tak interní cenné info, že je nesdílí.. Omega v Praze alespoň opravdu zapisuje a řekne pořadí.. Rolex a další zapíši na "Wish list" nebo na papír, který pak jde do koše :)) jak říkám, můj názor :)

Odesláno

Není Snoopy jako Snoopy, odlišnost je i v lunetě, pocitově v tónu číselníku, v "plnosti" Snoopyho, za mě jsou rozdíly dané jinými výrobními šaržemi (LOTy) a podle toho, jak jim to příjde pod ruku, tak to skládají. Verze číselníku jsou za mě 3. Nezáleží přitom na roku výroby. Je otázkou, jaký vývoj bude do budoucna, klidně si dokáži představit situaci, že o něco méně výrazná verze Snoopyho bude považována za raritu a opačně.. Taky už je mají 5 let ve výrobě, třeba časem se měnil výrobní postup, dodavatel materiálu..  

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Na OF se objevila reakce Omegy:

We have carefully reviewed the situation and would like to assure you that at OMEGA, quality is our priority, and we pay close attention to every detail during and after the manufacturing process of our products.

Despite our stringent quality checks, a few customers have recently reported variations in the elements of the embossed Snoopy counter at 9 o’clock. 

Due to the complexity of the process used to create the details of the Snoopy illustration, the intensity of the lines may vary and each dial is unique.

While this detail is often not visible to the naked eye, we are committed to excellence. Therefore, if any part of the illustration is missing, we will gladly replace your dial under warranty.

We would like to highlight that OMEGA has been aware of the situation recently and has immediately taken the necessary measures to prevent this issue from occurring in future pieces.

We sincerely apologize for any inconvenience and thank you for your continued trust in our brand.

In order to proceed with the dial exchange, we kindly invite you to hand over your Speedmaster Silver Snoopy to our OMEGA Boutique"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...