Vjace Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Jsou nadherny! Velka gratulace a at poradne slapou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 (upraveno) K těmto Speedmasterům mám osobně jedinou výtku, proto jsem si je také nekoupil - a tou je příliš zapuštěná korunka, která natahování příliš neusnadňuje. To je moje jediná výtka. Pokud by nebyla tak moc zapuštěná do těla hodinek, jdu okamžitě do nich Upraveno 25. září 2008 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 K těmto Speedmasterům mám osobně jedinou výtku, proto jsem si je také nekoupil - a tou je příliš zapuštěná korunka, která natahování příliš neusnadňuje. To je moje jediná výtka. Pokud by nebyla tak moc zapuštěná do těla hodinek, jdu okamžitě do nich Hned jsem si to musel zkusit a opravdu to není tak hrozný Nejlíp se natahujou ukazovákem zespodu. Karloss: Velká gratulace. Jsou perfektní. Mám je už skoro 2 roky, moc je nešetřím a na safíru to není poznat. Lehce poškrábaná je jen spona. Připadá mi, že Aqua Terry mají tah z nějaký lepší oceli ( na nich potřech letech ani škrábnutí) ale to je asi blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Hned jsem si to musel zkusit a opravdu to není tak hrozný Nejlíp se natahujou ukazovákem zespodu. Karloss: Velká gratulace. Jsou perfektní. Mám je už skoro 2 roky, moc je nešetřím a na safíru to není poznat. Lehce poškrábaná je jen spona. Připadá mi, že Aqua Terry mají tah z nějaký lepší oceli ( na nich potřech letech ani škrábnutí) ale to je asi blbost. Díky s tím natahováním má Sause pravdu. Je to jedna z mála slabin, které jsem na hodinkách našel, třeba po ránu je to pro mě docela problém. Na druhou stranu jsem zase rád, že mě korunka nijak netlačí do ruky a šance, že bych o ní za něco zavadil je naprosto minimální. Rozhodně bych ale svou volbu kvůli korunce neměnil, Speedy mě chytli za srdce a jak říká Philippe Dufour, člověk tím ručním natahováním k hodinkám získá osobnější vztah Co mě naopak velmi pěkně překvapilo je přesnost od které jsem si toho zas tolik neočekával. Ještě se budu muset donutit k přesnějšímu měření podle poloh v noci, zatím ale chodí kolem 4s denně, což je myslím u těchto hodinek super. Trochu mi v hlavě vrtá co by kdyby...v Klenotech na Floře jsem viděl za stejné peníze (jako před slevou v Details) limitku Speedmastrů 50th anniversary. Těžko říct, jestli ten červeno-zlatý flíček na dvanáctce stojí za 20t navíc, ale kdyby tam platila 20% sleva, kterou na přespříští víkend avizoval Románek, tak to může být pro někoho tip na zajímavý nákup. K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Nechci zakládat nové vlákno, tak otevírám znovu toto vlákno s otázkou, kolik poloh má vlastně korunka těch Moonwatchů? Předpokládám, že v základní poloze se natahují a druhá poloha je pro seřizování ruček, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Nechci zakládat nové vlákno, tak otevírám znovu toto vlákno s otázkou, kolik poloh má vlastně korunka těch Moonwatchů? Předpokládám, že v základní poloze se natahují a druhá poloha je pro seřizování ruček, je to tak? Jo je to tak..:-) Jen komentář ke korunce - já s ní absolutně nemám problém, ale moje moonwatche jsou 15 let staré hesalitové plexi a safírový dno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Hod sem fotku jak to v kanclu vypada, to bych rad videl No, spiderere, že to jseš ty ... mám sice pár měsíců zpoždění, ale přeci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Super Jirko, ten obesenec k tomu sedi vyborne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Super Jirko, ten obesenec k tomu sedi vyborne! A tos ještě neviděl roh naproti ale to je (posílám ti foto do SZ) ... Jinak k věci: tyhle "dabl safír" bych si taky jednou rád pořídil a "astronautský" pak postavím na piedestal - pro sváteční náladu To plný dýnko má taky něco do sebe, je to boj... no jo... chce to mít doma oboje Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Jojo, originál x sapphire sandwich, to je věčné dilema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Me se libi oboje, kdybych vsak chtel jedny tak si vyberu original s kalibrem 861 a plnym dynkem, neco jako ty co ma Jirka, znam je velmi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 To plný dýnko má taky něco do sebe, je to boj... no jo... chce to mít doma oboje Já ti říkal, abys koupil ještě jedny. Jsem těď zaváhal, ty Cyberovi vypadaly krásně. Ale už je na ně pěkná fronta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Já ti říkal, abys koupil ještě jedny. Jsem těď zaváhal, ty Cyberovi vypadaly krásně. Ale už je na ně pěkná fronta. Jó, havrane, život je (doufejme) ještě dlouhý, příště, až se potkáme, budeme mít třeba unisono oba na každé ruce minimálně po jedněch moonech Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se