Přejít na obsah

Speedmaster- Saphire sandwich

Karloss

Doporučené příspěvky

K těmto Speedmasterům mám osobně jedinou výtku, proto jsem si je také nekoupil - a tou je příliš zapuštěná korunka, která natahování příliš neusnadňuje. To je moje jediná výtka. Pokud by nebyla tak moc zapuštěná do těla hodinek, jdu okamžitě do nich ;)

Upraveno uživatelem sauce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K těmto Speedmasterům mám osobně jedinou výtku, proto jsem si je také nekoupil - a tou je příliš zapuštěná korunka, která natahování příliš neusnadňuje. To je moje jediná výtka. Pokud by nebyla tak moc zapuštěná do těla hodinek, jdu okamžitě do nich ;)

Hned jsem si to musel zkusit a opravdu to není tak hrozný :) Nejlíp se natahujou ukazovákem zespodu.

Karloss: Velká gratulace. Jsou perfektní. Mám je už skoro 2 roky, moc je nešetřím a na safíru to není poznat. Lehce poškrábaná je jen spona. Připadá mi, že Aqua Terry mají tah z nějaký lepší oceli ( na nich potřech letech ani škrábnutí) ale to je asi blbost.

Odkaz ke komentáři

Hned jsem si to musel zkusit a opravdu to není tak hrozný :) Nejlíp se natahujou ukazovákem zespodu.

Karloss: Velká gratulace. Jsou perfektní. Mám je už skoro 2 roky, moc je nešetřím a na safíru to není poznat. Lehce poškrábaná je jen spona. Připadá mi, že Aqua Terry mají tah z nějaký lepší oceli ( na nich potřech letech ani škrábnutí) ale to je asi blbost.

Díky :) s tím natahováním má Sause pravdu. Je to jedna z mála slabin, které jsem na hodinkách našel, třeba po ránu je to pro mě docela problém. Na druhou stranu jsem zase rád, že mě korunka nijak netlačí do ruky a šance, že bych o ní za něco zavadil je naprosto minimální. Rozhodně bych ale svou volbu kvůli korunce neměnil, Speedy mě chytli za srdce a jak říká Philippe Dufour, člověk tím ručním natahováním k hodinkám získá osobnější vztah :) Co mě naopak velmi pěkně překvapilo je přesnost od které jsem si toho zas tolik neočekával. Ještě se budu muset donutit k přesnějšímu měření podle poloh v noci, zatím ale chodí kolem 4s denně, což je myslím u těchto hodinek super. Trochu mi v hlavě vrtá co by kdyby...v Klenotech na Floře jsem viděl za stejné peníze (jako před slevou v Details) limitku Speedmastrů 50th anniversary. Těžko říct, jestli ten červeno-zlatý flíček na dvanáctce stojí za 20t navíc, ale kdyby tam platila 20% sleva, kterou na přespříští víkend avizoval Románek, tak to může být pro někoho tip na zajímavý nákup. K.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Nechci zakládat nové vlákno, tak otevírám znovu toto vlákno s otázkou, kolik poloh má vlastně korunka těch Moonwatchů?

Předpokládám, že v základní poloze se natahují a druhá poloha je pro seřizování ruček, je to tak?

Jo je to tak..:-) Jen komentář ke korunce - já s ní absolutně nemám problém, ale moje moonwatche jsou 15 let staré

hesalitové plexi a safírový dno...

Odkaz ke komentáři

Super Jirko, ten obesenec k tomu sedi vyborne! :thumbsup_anim:

A tos ještě neviděl roh naproti :) ale to je :offtopic: (posílám ti foto do SZ) ;) ...

Jinak k věci: tyhle "dabl safír" bych si taky jednou rád pořídil a "astronautský" pak postavím na piedestal - pro sváteční náladu :angel:

To plný dýnko má taky něco do sebe, je to boj... no jo... chce to mít doma oboje

post-2687-1227643302.jpg

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Já ti říkal, abys koupil ještě jedny. Jsem těď zaváhal, ty Cyberovi vypadaly krásně. Ale už je na ně pěkná fronta.

Jó, havrane, život je (doufejme) ještě dlouhý, příště, až se potkáme, budeme mít třeba unisono oba na každé ruce minimálně po jedněch moonech :whistling:

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...