Přejít na obsah

ORIS Calibre 400 automatic - 5 Days Power Reserve

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám, že tady jsem to ještě neventiloval 😅

Tak tedy, jsem po výměně strojku.

6 měsíců šlapala 400-2 v rámci tolerance. Pak se to zhoršilo. Vůbec netuším proč, prostě samo od sebe.

IMG_2347.jpeg

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Dnes me pobavili v Koscomu, nejako se mi zastavily Propiloty, tak to tam nesu se zarucni kartickou, sympatak na prijmu servisu karticku nacte a ze prej jako skoda ze jsem si tu zaruku neaktivoval, pac kdyz si to clovek online neaktivuje, tak je celejch 10 let zaruky v hajzlu a ja ji mam tedy po dvou letech vyprsenou:) Posilaj to do Pardubic, tak treba primhourej oko.. Jako vim ze ty nadstandardni zaruky sebou casto neco takovyho nesou, ale nejak by me to nenapadlo u strojku, kteryho to byl nejvetsi prodejni a reklamni argument, hehe. Plus by me teda zajimalo, jakej presne je tam pro Oris realnej rozdil krome toho, ze par debilu jim bude platit prachy navic za servis:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

A na Oris se tohle nevztahuje ?

• Prodloužená záruka 5 let
    Na většinu hodinek nabízíme prodlouženou pětiletou záruku na chod strojku.
Odesláno
před 4 minutami, Micey napsal:

Ony nejsou od nich, alebrz od AD v Italii.

To máš za to, že nepodporuješ lokální prodejce :D

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak nakonec budu chvalit.. vcera hotovo, uznano na reklamaci, nechteli ani korunu. Reseno to bylo vymenou strojku, mimochodem na protokolu je uvedena cena strojku devadesat litru:)

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak to je bezva přístup Orisu. Mám tu značku obecně tak nějak rád...

Zajímavé je info o ceně strojku, díky... 👍😱

Odesláno

Mno, tak to uznani reklamace je spis o Designtradu/Koscomu nez Orisu, jestli to teda chapu spravne.. mrzi me ze na protokolu neni napsano co s nima presne bylo. Lec dopadlo to nejlip jak mohlo (pro me), plus tam mam vylozene papir s potvrzenou zarukou do 2032. Spoko.

• Dát hlas 1
Odesláno

Oris mam rad, ale potom co se mi Aquis cal400 vratily po prvnim servisu (po cca roce noseni) kvuli datumovce a za den se zas rozbili (korunka se tocila sama jako ventilator), hodinky jsem nechal znovu opravit a hned je prodal. Uz bych bral jenom Selitu od nich. A pak jsem zjistil ze plno lidi melo podobny problemy...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mno jako jo, ale tadle dobra vule byla spis ze strany importera nez Orisu.. byt buhvi jaky maj pokyny/smlouvu. Jinak ted vymenenej strojek musim velmi pochvalit, zda se mi ze se lip samonatahuje a hlavne, za devet dni udelal ctyri vteriny. Do minusu teda, bohuzel:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...