Portugieser325 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Ahoj, poohlížím se po něčem podobném jako na přiloženém obrázku/odkazu. https://iflwatches.com/product/pearl-lilac-watch-stand-one-watch/ Cena 179,- EUR není likvidační, ale přišlo mi lepší se před nákupem poradit, zda nemáte někdo lepší tip/doporučení. Požadavek je kombinace mramor-ocel-kůže. Barevně nejsem vyhraněný, přiložená kombinace mi vyhovuje, umím si ale představit i jinou. Na značce mi nezáleží, jde mi spíš o kvalitu provedení. Pokud by měl někdo tip, třeba i na někoho z místní komunity, určitě navrhněte. Mějte se všichni fajn a díky za pomoc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) V RLX skupině na FB na mě vyskočilo dnes tohle : https://echowatchsupply.com Jako novinku mají stojáky na dvoje hodinky Upraveno 19. října 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 https://hoasavn.com/product/watch-stand/ Myslím, že by místní borci, kteří tu pracují s kůží, mohli něco vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 21. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Díky moc za tipy. Promyslel jsem to a preferoval bych variantu černý mramor, nerez a bílá kůže. Rozeslal jsem pár emailů směrem k výrobcům, poněvadž jsem nenašel požadovanou variantu, která by mě oslovila. Pokud by se našel někdo šikovný z místních členů, bylo by to pro mne preferované řešení, vím, že o talent tu není nouze. Pište případně SZ, věřím, že se domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 23. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Nakonec jsem dnes objednal u IFL. Komunikace po emailu byla neskutecne svizna a pan s kterym jsem jednal byl maximalne vstricny a behem jednoho dne si se mnou vymenil nekolik zprav a odfotil hned nekolik barevnych kombinaci mramoru a kuze (ktere obratem pro foceni smontoval!) dle mych pozadavku, dokud jsme nenasli variantu s kterou jsem byl spokojeny. Uzasny zakaznicky servis, tesim se na zasilku a pripadne doplnim dojmy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Kde sa to dá prosím zohnať? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 6. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Ahoj, odkaz jsem sdílel hned v tom prvním příspěvku, nakupoval jsem zde: https://iflwatches.com/product-category/watch-stands/ Jestli nespěcháš, vyplatí se odebírat newsletter, čas od času mají zajímavé slevy. S výsledkem jsem moc spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Ahoj aha áno Ok dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Vypada to super! Uz shanim material a zkusim neco podobneho vyrobit. Ale asi rovnou vetsi na dvoje hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak jsem z Alika objednal stojanek na 4 hodinky a dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Pripravena dalsi ctyrka na mesic rijen:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se