Ohm-Aztec Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Novinka primárně určena ženám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Hm, já být ženou, tak to s radostí nosím. jak se mi ty nové "mužské" chronomaty obecně moc nelíbí (včetně tahu), tak jako "ženský" model to musím pochválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) No to je super tyhle 36 a rozhodně si myslím, že budou zdobit nejdeno pánský zápěstí, ta big verze je za mně nenositelná, obrovský, těžký a ten tah působí hrozně humpolácky a celkově to vůbec nehraje... Upraveno 30. října 2020 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Na těch menších průměrech, nebo decentních modelech mi to nové logo sedí no : ) ale Navi nebo i Colty se podle mě měly držet křídel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 1 hodinou, didoodje napsal: Na těch menších průměrech, nebo decentních modelech mi to nové logo sedí no : ) ale Navi nebo i Colty se podle mě měly držet křídel. tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Mně se obecně u těch Chronomatů nelíbí ten tah.. Ty "válečky" prostě nevypadají za mě dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 9 hodinami, Jagger napsal: Mně se obecně u těch Chronomatů nelíbí ten tah.. Ty "válečky" prostě nevypadají za mě dobře.. Ty válečky jsou prostě ikonická klasika a jsem rád (a dle recenzentů jistě nejsem sám), že se vrátila. Stále je možnost si to vzít na klasickém tahu / kůži, takže je to jen super možnost navíc 3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 8 hodinami, FreemanTKOZ napsal: Ty válečky jsou prostě ikonická klasika a jsem rád (a dle recenzentů jistě nejsem sám), že se vrátila. Stále je možnost si to vzít na klasickém tahu / kůži, takže je to jen super možnost navíc 3) To máš pravdu, že je to klasika. Ale já bych prostě volil variantu, jak píšeš, buď klasický tah nebo kůži.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 malželčiny na mé hnátě. Mě se ale ten buleťák líbí i na 42 chronomatech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Když jsme tady u těch Béček, tak Dušák má výprodej se slevou 30% na všechny kusy. Ale už to bude asi vybraný. Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem Jagger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se