miracolo.cz Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Samozřejmě, že i soukmenovci od IWC si velmi dobře uvědomují jak jsou B-Uhren v kurzu a jak je zájem i o všechny odvozené klony... a tak na svět přišel Otec a syn...bohužel, jak je to u správného otce a syna i zde je pouto natolik pevné, že je jentak něco nerozdělí a tak , pokud zatoužíte po novodobých B-Uhr v této barevné kombinaci tak si musíte koupi celý set ze by je epos kopiroval? http://www.leteckehodinky.cz/EPOS_3397_2.phtml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 ze by je epos kopiroval? http://www.leteckehodinky.cz/EPOS_3397_2.phtml Nee, mají přece naopak zabarvený čísla/indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Pánové, Epos se možná nechl inspirovat, ale zcela určitě jsou hodinky NEZAMĚNITELNÉ ... Kdo viděl obojí zozpozná IWC od Eposu na tak velkou vzdálenost na kterou je vůbec vidět, že někdo má na ruce hodinky A to jsou přitom ty Epos pěkně udělané a zpracované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Pánové, Epos se možná nechl inspirovat, ale zcela určitě jsou hodinky NEZAMĚNITELNÉ ... Kdo viděl obojí zozpozná IWC od Eposu na tak velkou vzdálenost na kterou je vůbec vidět, že někdo má na ruce hodinky A to jsou přitom ty Epos pěkně udělané a zpracované... No nevim, když jsem ty Eposy viděl naživo, první co mi blesklo hlavou bylo, že vypadají jako Otec a syn. Mám značku Epos rád, dělají krásný a skvěle zpracovaný hodinky s perfektně zdobenýma strojkama za rozumný peníze. Jenom mě trošku zklamala ta "přehnaná inspirace". Jiným (levnějším) značkám se tady přesně stejná inspirace dost vyčítá. Toť srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Ale jo, já jen říkám, že i když je tam inspirace, tak stačí mít jednou v ruce otec a syn a už ti to přijde jako vzdálené inspirace... Protože ty hodinky jsou ve skutečnosti úplně jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Stříbrná limitka od Steinhartu, indexy s cernou Superluminovou sviti zelene. Pokud to sem uz nekdo nekam daval, omlouvam se, ale nikde jesm je nezahledl. Jak se vam libi? Mne teda velmi. http://www.steinhartwatches.de/data/shop_d...69259LSE_01.jpg http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...p;Sel_ID=12#237 EDIT ... uz se tu o nich psalo, prosim smazat Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Zdravím všechny. Potřeboval bych poučit. Rád bych si taky jedny "B-Uhren" pořídil, ale jsem ve fázi sbírání podkladů. Dost mě zaujaly Laco.Trochu mě odrazuje, že na jejich stránkách jsem sice viděl i pilotky za super ceny, ale uvádějí strojek Myota (u těch s krásnou cenou). To, ale není (tady na chronomagu) moc pochvalovaný strojek. Nebo se pletu? Není lepší zvolit Steinhard, který jsou sice jednou tak drahý, ale tady na fóru dost pochvalovaný. Za radu nebo poučení budu vděčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Zdravím všechny. Potřeboval bych poučit. Rád bych si taky jedny "B-Uhren" pořídil, ale jsem ve fázi sbírání podkladů. Dost mě zaujaly Laco.Trochu mě odrazuje, že na jejich stránkách jsem sice viděl i pilotky za super ceny, ale uvádějí strojek Myota (u těch s krásnou cenou). To, ale není (tady na chronomagu) moc pochvalovaný strojek. Nebo se pletu? Není lepší zvolit Steinhard, který jsou sice jednou tak drahý, ale tady na fóru dost pochvalovaný. Za radu nebo poučení budu vděčný. Taky zdravím, příspěvků je zde spousta !!!!! stačí jen hledat ..... na všechny otázky se tu již odpovídalo Podle mě je potřeba si uvědomit, co chci, zda kvarc tj. asi ta Myota, dále automat, případně mechniku, velikost, pak kolik nato vlastně mám. Já mám Steinhart Limited Gold Edition a jsem spokojen. Občas je půjčím někomu na chvilku na ruku, abych si vychutnal pohledem, jak jsou skvělé thumbsup_anim: Upraveno 2. února 2010 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Zdravím všechny. Potřeboval bych poučit. Rád bych si taky jedny "B-Uhren" pořídil, ale jsem ve fázi sbírání podkladů. Dost mě zaujaly Laco.Trochu mě odrazuje, že na jejich stránkách jsem sice viděl i pilotky za super ceny, ale uvádějí strojek Myota (u těch s krásnou cenou). To, ale není (tady na chronomagu) moc pochvalovaný strojek. Nebo se pletu? Není lepší zvolit Steinhard, který jsou sice jednou tak drahý, ale tady na fóru dost pochvalovaný. Za radu nebo poučení budu vděčný. Myota ti bude sloužit pravděpodobně stejně dobře... Záleží co přesně chceš... Jak moc se mají původním blížit, chceš od původní firmy, chceš aby se designově blížili předloze, chceš aby byl jenom ve stylu designu BUhr? ... Na to si musíš odpovědět sám... Tak jako tak Myotou nic nezkazíš, stejně jako Steinhartama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Omlouvám se za chybu Myota u pilotek je samozřejmě také automat.... no ale německé pilotky s japonským strojkem, nebo třeba někde s ruským strojkem se mně prostě nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Lepší než Rusko... Japky a Němci byli spojenci... Osa zla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Zdravím všechny. Potřeboval bych poučit. Rád bych si taky jedny "B-Uhren" pořídil, ale jsem ve fázi sbírání podkladů. Dost mě zaujaly Laco.Trochu mě odrazuje, že na jejich stránkách jsem sice viděl i pilotky za super ceny, ale uvádějí strojek Myota (u těch s krásnou cenou). To, ale není (tady na chronomagu) moc pochvalovaný strojek. Nebo se pletu? Není lepší zvolit Steinhard, který jsou sice jednou tak drahý, ale tady na fóru dost pochvalovaný. Za radu nebo poučení budu vděčný. Děkuju za připomínky. Budu to muset nejdřív naštudovat. Nakonec, není kam spěchat. Až něco pořídím, tak dám určitě vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Zdravím všechny. Potřeboval bych poučit. Rád bych si taky jedny "B-Uhren" pořídil, ale jsem ve fázi sbírání podkladů. Dost mě zaujaly Laco.Trochu mě odrazuje, že na jejich stránkách jsem sice viděl i pilotky za super ceny, ale uvádějí strojek Myota (u těch s krásnou cenou). To, ale není (tady na chronomagu) moc pochvalovaný strojek. Nebo se pletu? Není lepší zvolit Steinhard, který jsou sice jednou tak drahý, ale tady na fóru dost pochvalovaný. Za radu nebo poučení budu vděčný. Dal bys sem prosim odkaz, kdes Laco s Myiotou videl? Na strankach laco.de jsem zadne takove nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Dal bys sem prosim odkaz, kdes Laco s Myiotou videl? Na strankach laco.de jsem zadne takove nenasel... dotaz sice nebyl na mne, ale snad mohu posloužit: http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...products_id=193 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 dotaz sice nebyl na mne, ale snad mohu posloužit: http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...products_id=193 Diky, ja jsem se dival na http://www.laco.de/diefliegeruhr_en.html a tam jsem nic takoveho nenasel... jestli to nahodou neni i tim, ze na tom webshopu jsou "sold out"... skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Zdravím všechny. Potřeboval bych poučit. Rád bych si taky jedny "B-Uhren" pořídil, ale jsem ve fázi sbírání podkladů. Dost mě zaujaly Laco.Trochu mě odrazuje, že na jejich stránkách jsem sice viděl i pilotky za super ceny, ale uvádějí strojek Myota (u těch s krásnou cenou). To, ale není (tady na chronomagu) moc pochvalovaný strojek. Nebo se pletu? Není lepší zvolit Steinhard, který jsou sice jednou tak drahý, ale tady na fóru dost pochvalovaný. Za radu nebo poučení budu vděčný. Pokud jde o cenu, nekdo tady recenzoval Ticino. Psal, ze pouzdro je srovnatelne se Steinhart. Zkus pohledat. a tady je odkaz na na oficial stranky: http://www.ticinowatches.com/manpilotblk08.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Tie Ticino pilotky vyzeraju ok, ale nikde som tam nenasiel aky je tam strojcek. Je tam tiez ETA ako v Steinhartoch? Alebo nejaky no name strojcek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Tie Ticino pilotky vyzeraju ok, ale nikde som tam nenasiel aky je tam strojcek. Je tam tiez ETA ako v Steinhartoch? Alebo nejaky no name strojcek... Tady: http://www.sizzlinwatches.com/index.php je odkaz na eshop. V jejich 47mm modelu maji miyotu, v tech mensich (44) neuvadeji - tak nevim, asi nejaky noname. Skoda jen, ze ty 44mm maji vterinovku na devitce - a ten 47mm model je "out of stock"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Tie Ticino pilotky vyzeraju ok, ale nikde som tam nenasiel aky je tam strojcek. Je tam tiez ETA ako v Steinhartoch? Alebo nejaky no name strojcek... Pro mně už je Ticino moc nepůvodní Sice je to nesmyl co jsem napsal, berte to jako můj subjektivní názor, ale je to už moc daleko Steinhart není také původní firma, ale alespoň je z Německa a štajnhart německy i zní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 dotaz sice nebyl na mne, ale snad mohu posloužit: http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...products_id=193 Zdravim. Hodinky jsem nasel zde: http://www.s226074957.online.de/d_shop/pro...bde747d80541056 Ale na popud M-72, který měl mimochodem pravdu, že se tady všechny tyhle informace vyskytují, jsem tady četl i zkušenosti lidí kteří koupili německé hodinky, údajně s Miyotou a byl v tom čínský strojek (musím dodat, že se sice nejednalo o hodinky Laco, ale stejně), to mě zase přiklonilo blíže ke Steinhartům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se