Kazaam Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 to Onion: Kde se prosímtě dají sehnat ty 55mm? To jsou hodinky, co maj koule
Onisan Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Firma Aristo... německá firma, prodejců na netu spousta.. takhle mně napadá www.gnomonwatches.com
Kazaam Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 díky, chtěl bych si koupit nějaké B-Uhren, až dostřádám nějaké ty šušně, ale pořádně nevím jaké, protože na IWC mít určitě nebudu a chtěl bych větší, tudíž 45 a více, protozě mám velkou ruku... líbí se mi Steinhart, ale ty už má asi opravdu každý... Stowa a Laco, kteří původně B-Uhren vyráběli mají malé rozměry, tak se snažím koukat všemožně jinde..
šíma Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Kazaam napsal: díky, chtěl bych si koupit nějaké B-Uhren, až dostřádám nějaké ty šušně, ale pořádně nevím jaké, protože na IWC mít určitě nebudu a chtěl bych větší, tudíž 45 a více, protozě mám velkou ruku... líbí se mi Steinhart, ale ty už má asi opravdu každý... Stowa a Laco, kteří původně B-Uhren vyráběli mají malé rozměry, tak se snažím koukat všemožně jinde.. Nejlevnější 55 mm ze skupiny aspoň trochu solidních značek budou asi Revue Thommen Pilot Superoversize (přes 500 EUR), pak Aristo Flieger Replica na Gnomonwatches.com (cca 1 000 USD). Nejlevnější nad 45 mm asi O&W 3095 s ETA 2824 (300 USD), ještě na podzim přes Kubsona 4 500 Kč, teď to bude výrazně horší. Ale že by měl Steihart každý, toho bych se opravdu nebál. To že se o nich blafe tady ve fóru nic neznamená. Osobně odhaduji v ČR jedny Steinharty na 30 - 50 000 spoluobčanů. Kdyby je měl každý desetitisící, znamenalo by to že jich je v oběhu 1 000 kusů a tomu nevěřím.
Kazaam Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 šíma napsal: Nejlevnější 55 mm ze skupiny aspoň trochu solidních značek budou asi Revue Thommen Pilot Superoversize (přes 500 EUR), pak Aristo Flieger Replica na Gnomonwatches.com (cca 1 000 USD). Nejlevnější nad 45 mm asi O&W 3095 s ETA 2824 (300 USD), ještě na podzim přes Kubsona 4 500 Kč, teď to bude výrazně horší. Ale že by měl Steihart každý, toho bych se opravdu nebál. To že se o nich blafe tady ve fóru nic neznamená. Osobně odhaduji v ČR jedny Steinharty na 30 - 50 000 spoluobčanů. Kdyby je měl každý desetitisící, znamenalo by to že jich je v oběhu 1 000 kusů a tomu nevěřím. Je pravda, že až tak k vidění nebudou, líbí se mi moc, jsou za velmi pěknou cenu a lehce k sehnání v Čechách. Jen škoda, že to není výrobce i originálních B-Uhren, protože jak jsem řekl, Stowa i Laco jsou malé a IWC jsou drahé(ale úžasné). Asi až budou nějaké penízky navíc, tak prubnu Steinhart.
Onisan Odesláno 7. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2009 Ty Steinhart jsou ale udělané tak perfektně, že ti v pohodě vyváží tu "nepůvodnost"... popravdě se mi na ruce velmi často střídají Steinhart Gold l.e. a IWC BP ... a ty Goldy vůbec nejsou nějaké chudinky... popravdě si myslím, že pro nechronomagora budou atraktivnější ty Steinhart Gold l.e. než BP ...
jovani Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 inak aj Tourby Watches 45 mm Flieger, na ktore hodil odkaz Snow nevyzeraju najhorsie
Kazaam Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Onion napsal: Ty Steinhart jsou ale udělané tak perfektně, že ti v pohodě vyváží tu "nepůvodnost"... popravdě se mi na ruce velmi často střídají Steinhart Gold l.e. a IWC BP ... a ty Goldy vůbec nejsou nějaké chudinky... popravdě si myslím, že pro nechronomagora budou atraktivnější ty Steinhart Gold l.e. než BP ... Opak je pravdou, u mě tedy určitě. IWC jsou úžasné a rozhodně bych je chtěl nejvíc, ale jak jsem již řekl, něco důležitého mi k nim chybí Asi se zaměřím na ty Steinharty..
Kazaam Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 akorat nevim, jestli ty s vnitrni kruznici nebo ty bez s minutovkou na pozici 9h. Ty s vnitrni kruznici se mi zdaji autentictejsi, ale ty druhe bez vnitrni kruznice mozna hezci... Chci se zeptat, kde sezenu prehled vsech typu B-Uhren, co se vyrabely? IWC delale pouze modely bez vnitrni kruznice?
Onisan Odesláno 8. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Odpovědi na tvé oázky se zkrývají na začátku tohoto vlákna
Kazaam Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Onion napsal: Odpovědi na tvé oázky se zkrývají na začátku tohoto vlákna Jj, díky, úplně jsem přehlédl ty PDF od Maxse...paráda...tak už jen aby sehnala má studentská maličkost nějaké ty chechtáky navíc, mám na ně již teď, ale mám další jiné výdaje Pánové asi jsem našel svého šampiona..jsou to limitky, 47mm, jednoduché a bez popisků..cena je také OK..jen je ještě někde sehnat odkaz zde: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=12#43 ..asi opravdu na svoji ruku 21cm budu potřebovat ty 47mm
Kazaam Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Jen pro zajímavost, technický výkres B-Uhren http://www.pilotswatch.nl/images/Varia/fl23883.jpg
Onisan Odesláno 8. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Kazaam napsal: Jj, díky, úplně jsem přehlédl ty PDF od Maxse...paráda...tak už jen aby sehnala má studentská maličkost nějaké ty chechtáky navíc, mám na ně již teď, ale mám další jiné výdaje Pánové asi jsem našel svého šampiona..jsou to limitky, 47mm, jednoduché a bez popisků..cena je také OK..jen je ještě někde sehnat odkaz zde: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=12#43 ..asi opravdu na svoji ruku 21cm budu potřebovat ty 47mm Dobrá volba... jen je sehnat... mám tušení, že například zde na foru se vůbec nevyskytují...
jovani Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Onione, co vravis na Azimuth Bombardier V 47mm Big Pilot Watch? docela dobra volba
Onisan Odesláno 12. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2009 No, tak já tady možná překvapím, ale tohle bych určitě nechtěl...
Onisan Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Tak i Epos se pustil do pilotek, na obrázcích to vypadá povedeně tady o tom referuje jeden náš velevážený a šikovný kolega a já je sem, do archívu shromažďujícího vše o B-Uhren prostě šoupnout... prostě musím...
PhoeniX Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Móda B-Uhr poslední dobou ovlivňuje hodně firem. Jsem zvědav, jak dlouho se udrží a jestli se do výroby pustí i známí/frekventovaní výrobci jako např. Omega nebo Breitling. Zajímalo by mě, jak by se k tomu postavili.
lib Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Už asi nemají, co by dalšího vymysleli. Zdejší Steinhart limitka v podstatě završuje jednu éru hodinářství, dává jí korunu a stává se ikonou doby. Je jen málo výrobků v dějinách lidstva, o kterých by se něco podobného dalo tvrdit s takovou jednoznačností!
Onisan Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 A pod to se musím podepsat i já :) :) :) PhoeniX napsal: Móda B-Uhr poslední dobou ovlivňuje hodně firem. Jsem zvědav, jak dlouho se udrží a jestli se do výroby pustí i známí/frekventovaní výrobci jako např. Omega nebo Breitling. Zajímalo by mě, jak by se k tomu postavili. Jinak si myslím, že u B-Uhren je pak možnost to pouze povyšovat materiálově a nebo strojovnou... Obě cesty už asi ukázalo IWC...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se