Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti s koupí nových hodinek Prim Orlík,nebo Prim sport v tabulkové ceně 80tis.Dají se nové hodinky koupit s nějakou výraznější slevou?Procházel jsem nabídku a našel  jsem téměř totožné ceny...dále mě zajímá,jak dlouho nové automaty vydrží bez zásahu hodináře.Nebo je lepší nechat automaty jednou za čas "vyčistit"?Nikdy jsem automaty neměl,tak se omlouvám,jestli se ptám blbě....🤣Dík Marek

Upraveno uživatelem Mareksx1
  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární dny

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To napíšu,ale obecně tu bude někdo,kdo má s tímhle osobní zkušenost ....rád bych měl alespoň základní povědomí na jakou cenu se člověk může dostat....když vezmu,že obchodník bere z ceny obvykle 20-30 % ,tak mi vychází,že cena od výrobce bude o dost lepší-zvláště v téhle době...

Odesláno
před 33 minutami, Mareksx1 napsal:

To napíšu,ale obecně tu bude někdo,kdo má s tímhle osobní zkušenost ....rád bych měl alespoň základní povědomí na jakou cenu se člověk může dostat....když vezmu,že obchodník bere z ceny obvykle 20-30 % ,tak mi vychází,že cena od výrobce bude o dost lepší-zvláště v téhle době...

Elton ceny za hodinky ktete jsi psal najdes na jejich strankach a koupit je muzes za tu cenu i pres jejich obchod v Nekazance.Tedy az budou otevrene obchody.

Proste slevu necekej a 20-30% dolu za nove na to rychle zapomen😉

Odesláno

Kdyz jsem se na to kdysi ptal v jejich predchozi podnikovy prodejne v Pansky pasazi, bylo mi receno ze sleva mozna pet procent pri odberu tri az peti kusu. A to jsem se ptal na osmatany predvadecky..

Odesláno

Sleva, sleva, sleva .... to je jednoduchý, kup hodinky, na který máš, nebo nějaký kousek tady v bazaru ... oni i ti obchodníci z něčeho žít musí a poděkování na Chronomagu jim nájem nezaplatí, což v téhle době platí dvojnásob.

Odesláno
před 24 minutami, Pivas napsal:

Tak jestli je to pravda,že je  marže 30%, tak to mi přijde docela dost.

Pivasi, prosím, vezmi rozum do hrsti. Dohad o marži 20-30 procent sem lípne borec se třemi příspěvky, nováček, co se "jen tak ptá". A Ty už to glosuješ slovy: ..... Tak jestli je to pravda ....  V případě Orlíků Ti odpovím jednoduše: není.

Odesláno
před 36 minutami, Jarett napsal:

Sleva, sleva, sleva .... to je jednoduchý, kup hodinky, na který máš, nebo nějaký kousek tady v bazaru ... oni i ti obchodníci z něčeho žít musí a poděkování na Chronomagu jim nájem nezaplatí, což v téhle době platí dvojnásob.

V zahraničí je to naprosto běžné,myslím si říct o nějakou slevu....cena 80tisíc je vysoká i pro např.americké zákazníky.Kupoval jsem pro známého Omegy v USA a z tabulkové ceny tehdy kolem 190tis.v Evropě byla cena v USA 176tisíc a koupeno nakonec za 165.To se bavíme o světově uznávané značce,se kterou se Prim co do prestiže nemůže rovnat.Nechci Primky snižovat,je to srdcovka a líbí se mi,ale ta cena je vysoká....přece nejde říct"kup si hodinky na které máš"....já bych si je mohl koupit za 80,ale zdá se mi,že by mohli slevit v dnešní době...

Odesláno
před 10 minutami, Bert napsal:

Pivasi, prosím, vezmi rozum do hrsti. Dohad o marži 20-30 procent sem lípne borec se třemi příspěvky, nováček, co se "jen tak ptá". A Ty už to glosuješ slovy: ..... Tak jestli je to pravda ....  V případě Orlíků Ti odpovím jednoduše: není.

mám zkušenosti z podobného oboru,kde se marže pohybují v této rovině....u hodinek Prim nevím,byl to odhad...

Odesláno

No, jak to slušně napsat. Odpověď na svoji otázku jsi už dostal z více než jednoho zdroje. Asi by bylo nejlepší, abys své zkušenosti z podobného oboru aplikoval na vyjednávání s prodejcem hodinek Prim Orlík. Pak se nezapomeň pochlubit.

Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, Mareksx1 napsal:

V zahraničí je to naprosto běžné,myslím si říct o nějakou slevu....cena 80tisíc je vysoká i pro např.americké zákazníky.Kupoval jsem pro známého Omegy v USA a z tabulkové ceny tehdy kolem 190tis.v Evropě byla cena v USA 176tisíc a koupeno nakonec za 165.To se bavíme o světově uznávané značce,se kterou se Prim co do prestiže nemůže rovnat.Nechci Primky snižovat,je to srdcovka a líbí se mi,ale ta cena je vysoká....přece nejde říct"kup si hodinky na které máš"....já bych si je mohl koupit za 80,ale zdá se mi,že by mohli slevit v dnešní době...

Obecně asi nejde vůbec o Prim. A také není zahraničí jako zahraničí. Já mám dlouhodobou životní zkušenost z Nového Zélandu a Austrálie, minimálně tam, pokud jde o hodinky, bych se styděl vůbec na slevu zeptat. A protože hodinky jsou zbytná věc, ne tuňák na trhu v přístavu, jde o něco, co bych nazval důstojnost a respekt. Buď na ně mám, nebo ne. Naopak v česku si jak na tržnici připadám často, slevu chce každý, pokud ovšem nejde o slevu z jeho vlastní práce ...

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno
Před hodinou, Micey napsal:

Kdyz jsem se na to kdysi ptal v jejich predchozi podnikovy prodejne v Pansky pasazi, bylo mi receno ze sleva mozna pet procent pri odberu tri az peti kusu. A to jsem se ptal na osmatany predvadecky..

Moc díky za tuto odpověď...

Odesláno

Výrobce nemůže svoji cenou na své prodejně podtrhnout obchodníky, kteří ho živí. Pokud dostaneš nějakou slevu, tak jedině u obchodníka. U orliku s tím ale nepočítej. 

Odesláno
před 2 hodinami, Alex77 napsal:

Elton ceny za hodinky ktete jsi psal najdes na jejich strankach a koupit je muzes za tu cenu i pres jejich obchod v Nekazance.Tedy az budou otevrene obchody.

Proste slevu necekej a 20-30% dolu za nove na to rychle zapomen😉

Nezapomínej,že Covid hodně zamíchal trhem a luxusní hodinky jsou to první,co si dost lidí v této době rozmyslí koupit....proto jsem se ptal,jelikož je tady hodně lidí,kteří by s tím mohli mít zkušenosti.Firma,kde jsem ještě nedávno pracoval se potýká s obrovským propadem tržeb a služby a produkt šel dolu o desítky procent....předpokládal jsem,že i firma jako Prim bude ráda za zákazníka,který uvažuje o koupi drahých hodinek a nabídne slevu...ale možná se mýlím,o hodinky za 8o je stále velký zájem a firma nemá potřebu slevit....

Odesláno
před 1 minutou, Mareksx1 napsal:

Nezapomínej,že Covid hodně zamíchal trhem a luxusní hodinky jsou to první,co si dost lidí v této době rozmyslí koupit....proto jsem se ptal,jelikož je tady hodně lidí,kteří by s tím mohli mít zkušenosti.Firma,kde jsem ještě nedávno pracoval se potýká s obrovským propadem tržeb a služby a produkt šel dolu o desítky procent....předpokládal jsem,že i firma jako Prim bude ráda za zákazníka,který uvažuje o koupi drahých hodinek a nabídne slevu...ale možná se mýlím,o hodinky za 8o je stále velký zájem a firma nemá potřebu slevit....

Máš pravdu, mylis se. Luxusní zboží propady nemá. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...