Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 (upraveno) Zdravím,rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti s koupí nových hodinek Prim Orlík,nebo Prim sport v tabulkové ceně 80tis.Dají se nové hodinky koupit s nějakou výraznější slevou?Procházel jsem nabídku a našel jsem téměř totožné ceny...dále mě zajímá,jak dlouho nové automaty vydrží bez zásahu hodináře.Nebo je lepší nechat automaty jednou za čas "vyčistit"?Nikdy jsem automaty neměl,tak se omlouvám,jestli se ptám blbě....Dík Marek Upraveno 7. listopadu 2020 uživatelem Mareksx1
Alex77 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 1.Napiš do Eltonu 2.Nové servis po cca deseti letech a pak každých zhruba pět let
Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 To napíšu,ale obecně tu bude někdo,kdo má s tímhle osobní zkušenost ....rád bych měl alespoň základní povědomí na jakou cenu se člověk může dostat....když vezmu,že obchodník bere z ceny obvykle 20-30 % ,tak mi vychází,že cena od výrobce bude o dost lepší-zvláště v téhle době...
Alex77 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 33 minutami, Mareksx1 napsal: To napíšu,ale obecně tu bude někdo,kdo má s tímhle osobní zkušenost ....rád bych měl alespoň základní povědomí na jakou cenu se člověk může dostat....když vezmu,že obchodník bere z ceny obvykle 20-30 % ,tak mi vychází,že cena od výrobce bude o dost lepší-zvláště v téhle době... Elton ceny za hodinky ktete jsi psal najdes na jejich strankach a koupit je muzes za tu cenu i pres jejich obchod v Nekazance.Tedy az budou otevrene obchody. Proste slevu necekej a 20-30% dolu za nove na to rychle zapomen
Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 jasně,čekám slevu kolem 10 %
Micey Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Kdyz jsem se na to kdysi ptal v jejich predchozi podnikovy prodejne v Pansky pasazi, bylo mi receno ze sleva mozna pet procent pri odberu tri az peti kusu. A to jsem se ptal na osmatany predvadecky..
Jarett Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Sleva, sleva, sleva .... to je jednoduchý, kup hodinky, na který máš, nebo nějaký kousek tady v bazaru ... oni i ti obchodníci z něčeho žít musí a poděkování na Chronomagu jim nájem nezaplatí, což v téhle době platí dvojnásob.
Pivas Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Tak jestli je to pravda,že je marže 30%, tak to mi přijde docela dost.
Jarett Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 16 minutami, Pivas napsal: Tak jestli je to pravda,že je marže 30%, tak to mi přijde docela dost. Po odečtení DPH a nákladů ? To ani náhodou ...
Bert Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 24 minutami, Pivas napsal: Tak jestli je to pravda,že je marže 30%, tak to mi přijde docela dost. Pivasi, prosím, vezmi rozum do hrsti. Dohad o marži 20-30 procent sem lípne borec se třemi příspěvky, nováček, co se "jen tak ptá". A Ty už to glosuješ slovy: ..... Tak jestli je to pravda .... V případě Orlíků Ti odpovím jednoduše: není.
Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 36 minutami, Jarett napsal: Sleva, sleva, sleva .... to je jednoduchý, kup hodinky, na který máš, nebo nějaký kousek tady v bazaru ... oni i ti obchodníci z něčeho žít musí a poděkování na Chronomagu jim nájem nezaplatí, což v téhle době platí dvojnásob. V zahraničí je to naprosto běžné,myslím si říct o nějakou slevu....cena 80tisíc je vysoká i pro např.americké zákazníky.Kupoval jsem pro známého Omegy v USA a z tabulkové ceny tehdy kolem 190tis.v Evropě byla cena v USA 176tisíc a koupeno nakonec za 165.To se bavíme o světově uznávané značce,se kterou se Prim co do prestiže nemůže rovnat.Nechci Primky snižovat,je to srdcovka a líbí se mi,ale ta cena je vysoká....přece nejde říct"kup si hodinky na které máš"....já bych si je mohl koupit za 80,ale zdá se mi,že by mohli slevit v dnešní době...
Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 10 minutami, Bert napsal: Pivasi, prosím, vezmi rozum do hrsti. Dohad o marži 20-30 procent sem lípne borec se třemi příspěvky, nováček, co se "jen tak ptá". A Ty už to glosuješ slovy: ..... Tak jestli je to pravda .... V případě Orlíků Ti odpovím jednoduše: není. mám zkušenosti z podobného oboru,kde se marže pohybují v této rovině....u hodinek Prim nevím,byl to odhad...
Bert Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 No, jak to slušně napsat. Odpověď na svoji otázku jsi už dostal z více než jednoho zdroje. Asi by bylo nejlepší, abys své zkušenosti z podobného oboru aplikoval na vyjednávání s prodejcem hodinek Prim Orlík. Pak se nezapomeň pochlubit.
Jarett Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 (upraveno) před 14 minutami, Mareksx1 napsal: V zahraničí je to naprosto běžné,myslím si říct o nějakou slevu....cena 80tisíc je vysoká i pro např.americké zákazníky.Kupoval jsem pro známého Omegy v USA a z tabulkové ceny tehdy kolem 190tis.v Evropě byla cena v USA 176tisíc a koupeno nakonec za 165.To se bavíme o světově uznávané značce,se kterou se Prim co do prestiže nemůže rovnat.Nechci Primky snižovat,je to srdcovka a líbí se mi,ale ta cena je vysoká....přece nejde říct"kup si hodinky na které máš"....já bych si je mohl koupit za 80,ale zdá se mi,že by mohli slevit v dnešní době... Obecně asi nejde vůbec o Prim. A také není zahraničí jako zahraničí. Já mám dlouhodobou životní zkušenost z Nového Zélandu a Austrálie, minimálně tam, pokud jde o hodinky, bych se styděl vůbec na slevu zeptat. A protože hodinky jsou zbytná věc, ne tuňák na trhu v přístavu, jde o něco, co bych nazval důstojnost a respekt. Buď na ně mám, nebo ne. Naopak v česku si jak na tržnici připadám často, slevu chce každý, pokud ovšem nejde o slevu z jeho vlastní práce ... Upraveno 7. listopadu 2020 uživatelem Jarett
Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Před hodinou, Micey napsal: Kdyz jsem se na to kdysi ptal v jejich predchozi podnikovy prodejne v Pansky pasazi, bylo mi receno ze sleva mozna pet procent pri odberu tri az peti kusu. A to jsem se ptal na osmatany predvadecky.. Moc díky za tuto odpověď...
straspol Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Zkušenost nemám, 80 papoušků bych radši utratil za nějaký hodinky.
Vomi Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Výrobce nemůže svoji cenou na své prodejně podtrhnout obchodníky, kteří ho živí. Pokud dostaneš nějakou slevu, tak jedině u obchodníka. U orliku s tím ale nepočítej.
Mareksx1 Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 2 hodinami, Alex77 napsal: Elton ceny za hodinky ktete jsi psal najdes na jejich strankach a koupit je muzes za tu cenu i pres jejich obchod v Nekazance.Tedy az budou otevrene obchody. Proste slevu necekej a 20-30% dolu za nove na to rychle zapomen Nezapomínej,že Covid hodně zamíchal trhem a luxusní hodinky jsou to první,co si dost lidí v této době rozmyslí koupit....proto jsem se ptal,jelikož je tady hodně lidí,kteří by s tím mohli mít zkušenosti.Firma,kde jsem ještě nedávno pracoval se potýká s obrovským propadem tržeb a služby a produkt šel dolu o desítky procent....předpokládal jsem,že i firma jako Prim bude ráda za zákazníka,který uvažuje o koupi drahých hodinek a nabídne slevu...ale možná se mýlím,o hodinky za 8o je stále velký zájem a firma nemá potřebu slevit....
Vomi Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 1 minutou, Mareksx1 napsal: Nezapomínej,že Covid hodně zamíchal trhem a luxusní hodinky jsou to první,co si dost lidí v této době rozmyslí koupit....proto jsem se ptal,jelikož je tady hodně lidí,kteří by s tím mohli mít zkušenosti.Firma,kde jsem ještě nedávno pracoval se potýká s obrovským propadem tržeb a služby a produkt šel dolu o desítky procent....předpokládal jsem,že i firma jako Prim bude ráda za zákazníka,který uvažuje o koupi drahých hodinek a nabídne slevu...ale možná se mýlím,o hodinky za 8o je stále velký zájem a firma nemá potřebu slevit.... Máš pravdu, mylis se. Luxusní zboží propady nemá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se