Maaarty Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Zdravím všechny, tak jsem si konečně pořídil pořádné hodinky a mohl vstoupit mezi vás Po delším zvažování a kombinování jsem se zamiloval do Fortis Marinemaster 647.11.42 M Ještě jsem váhal jestli na bílém silikonu, ale nakonec mě pár lidí přesvědčilo, že bych vypadal jako metrosexuál Nakonec vyhrál praktičtější a "věčný" kovotah a jsem max. spokojenej Fotil jsem mobilem a koukám, že jsem zaostřil na židli )) , tak přikládám originál foto... s bílým metrosexuálním silikonem, hihi ) Mimochodem oranžovej silikon na nich vypadá taky luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 clovece, to je strasna fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 gratulace pěkné hodinky - trochu mi na nich vadilo, že při maximálním nasvícení byl vidět kalibr přes číselník (obrys) marinemastery (tmavý číselník) jsou jediné hodinky od Fortis u kterých mě mrzí,že jsem je prodal - velká čísla,modré podsvícení = paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Na bilem kaucuku jsem na ne koukal v Chronosu v Letnanech a prisly mi teda echt metrosexualni, celkove se mi varianta s bilym cifernikem nelibi, ale kazdopadne gratuluju ke koupi ¨ V cerne jsou ty hodinky, pro me, mnohem hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Na kovu vypadají super. Dál bych doporučil černý kožený řemen - časem samozřejmě. Jinak tady vítej kluku ušatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Na bilem kaucuku jsem na ne koukal v Chronosu v Letnanech a prisly mi teda echt metrosexualni, celkove se mi varianta s bilym cifernikem nelibi, ale kazdopadne gratuluju ke koupi ¨ V cerne jsou ty hodinky, pro me, mnohem hezci Tyhle bílý má Grga. A to metrosexuál není. Tak bacha, jestli to tu čte, máš průser, Spiderere Hodinky jsou to hezké, navíc ta bílá barva je neotřelá. Pokud se moc nešpiní ten bílý kaučuk, tak bych do nich klidně šel. Jo, trošku odbočím, včera jsem viděl Fortis IQ a v reálu jsou úžasné. Ciferník není černý, ale zelený, což mě překvapilo. Vypadá přesně, jako školní tabule popsaná křídou. A dokonce i ty šmouhy na něm ve tmě svítí. Pak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Tyhle bílý má Grga. A to metrosexuál není. Tak bacha, jestli to tu čte, máš průser, Spiderere Hodinky jsou to hezké, navíc ta bílá barva je neotřelá. Pokud se moc nešpiní ten bílý kaučuk, tak bych do nich klidně šel. Jo, trošku odbočím, včera jsem viděl Fortis IQ a v reálu jsou úžasné. Ciferník není černý, ale zelený, což mě překvapilo. Vypadá přesně, jako školní tabule popsaná křídou. A dokonce i ty šmouhy na něm ve tmě svítí. Pak paráda. Ja jsem psal jenom, ze mi to tak pripada, verim, ze se najdou taci, a nebude jich malo, komu se ty hodinky libit v bile budou, ale me to zvlaste v kombinaci s tim bilym kaucukem takhle proste prislo Zamer nekoho urazit nebo podobny jsem rozhodne nemel Ale presne ty same hodinky v cerne se mi libi, jen tak nejak me Fortis stale nepresvedcil, ze bych mel mit hodinky i od nich.. nejak mi nesedi na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 ty hodinky mají bezpochyby něco do sebe a ta bílá barva jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 YPO: díky za foto, teď mě došlo, že nutně potřebuju hodinky s bílým ciferníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Jak tak na ně koukám, tak si říkám, copak tam asi v noci svítí...? Celý ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 tohle nepíšu často: velká gratulace, jsou překrásný! ..a obr. pro CzechJokera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 tohle nepíšu často: velká gratulace, jsou překrásný! ..a obr. pro CzechJokera: Fíha! Tak to je tak dobrý místo lampičky To svítí jako Indiglo! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Díky za gratulace, zatim je šetřim jen na víkendy Jinak ve tmě fakt super svítí - může za to "Superluminova" - a ta barva ve tmě je tak nějak zajímavě světle modrá ) Mno jinak bílej pásek není kaučuk, ale silikon... údajně tolik nevysychá a drží barevnou stálost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Jen mě trošku začíná mrzet, že jsem si ještě chvíli nepočkal, protože titanový pouzdro s černou úpravou PVD... hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 No a nebo tahle limitka .... ale ty už jsou za jednou tolik peněz...cca 70 tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 No a nebo tahle limitka .... ale ty už jsou za jednou tolik peněz...cca 70 tisíc to je pěkný humus - jsou šeredné na obrázku i na živo - z nové kolekce se mi líbí pouze marinemastery s karbonovým číselníkem a PVD úpravou - zdá se mi, že fortis trochu podražil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 z nové kolekce se mi líbí pouze marinemastery s karbonovým číselníkem a PVD úpravou nemáš prosím foto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 z nové kolekce se mi líbí pouze marinemastery s karbonovým číselníkem a PVD úpravou nemáš prosím foto ? nemám ...... byl jsem z nich celkem překvapený, když jsem je v Koscomu viděl naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 TADY JSOU http://cgi.ebay.com/FORTIS-B-42-BLACK-TITA...id=p3286.c0.m14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Dneska jsem na ty bile koukal znovu a vadi mi na nich pouze jedna vec (2 pokud budu pocitat ten bilej metrosexualni remen) a to bila luneta, ta se mi teda nelibi vubec Jinak ale spatny nejsou, ten cifernik ma neco do sebe.. No jeste vlastne jedna vec, tusim, odhaduji, ze maji roztec 20mm a vypada to docela divne, 22mm remen by hodinkam rozhodne prospel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se