Přejít na obsah

Nové Fortis :)

Maaarty

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

tak jsem si konečně pořídil pořádné hodinky a mohl vstoupit mezi vás :newyear:

Po delším zvažování a kombinování jsem se zamiloval do Fortis Marinemaster 647.11.42 M

Ještě jsem váhal jestli na bílém silikonu, ale nakonec mě pár lidí přesvědčilo, že bych vypadal jako metrosexuál :suicide_anim: Nakonec vyhrál praktičtější a "věčný" kovotah a jsem max. spokojenej :)

Fotil jsem mobilem a koukám, že jsem zaostřil na židli :))) , tak přikládám originál foto... s bílým metrosexuálním silikonem, hihi ;)) Mimochodem oranžovej silikon na nich vypadá taky luxusně :)

post-4010-1221920766.jpg

post-4010-1221920779.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

gratulace pěkné hodinky - trochu mi na nich vadilo, že při maximálním nasvícení byl vidět kalibr přes číselník (obrys)

marinemastery (tmavý číselník) jsou jediné hodinky od Fortis u kterých mě mrzí,že jsem je prodal - velká čísla,modré podsvícení = paráda

Odkaz ke komentáři

Na bilem kaucuku jsem na ne koukal v Chronosu v Letnanech a prisly mi teda echt metrosexualni, celkove se mi varianta s bilym cifernikem nelibi, ale kazdopadne gratuluju ke koupi ;)¨

V cerne jsou ty hodinky, pro me, mnohem hezci ;)

Tyhle bílý má Grga. A to metrosexuál není. Tak bacha, jestli to tu čte, máš průser, Spiderere :D

Hodinky jsou to hezké, navíc ta bílá barva je neotřelá.

Pokud se moc nešpiní ten bílý kaučuk, tak bych do nich klidně šel.

Jo, trošku odbočím, včera jsem viděl Fortis IQ a v reálu jsou úžasné.

Ciferník není černý, ale zelený, což mě překvapilo. Vypadá přesně, jako školní tabule popsaná křídou. A dokonce i ty šmouhy na něm ve tmě svítí. Pak paráda.

Odkaz ke komentáři

Tyhle bílý má Grga. A to metrosexuál není. Tak bacha, jestli to tu čte, máš průser, Spiderere :D

Hodinky jsou to hezké, navíc ta bílá barva je neotřelá.

Pokud se moc nešpiní ten bílý kaučuk, tak bych do nich klidně šel.

Jo, trošku odbočím, včera jsem viděl Fortis IQ a v reálu jsou úžasné.

Ciferník není černý, ale zelený, což mě překvapilo. Vypadá přesně, jako školní tabule popsaná křídou. A dokonce i ty šmouhy na něm ve tmě svítí. Pak paráda.

Ja jsem psal jenom, ze mi to tak pripada, verim, ze se najdou taci, a nebude jich malo, komu se ty hodinky libit v bile budou, ale me to zvlaste v kombinaci s tim bilym kaucukem takhle proste prislo ;) Zamer nekoho urazit nebo podobny jsem rozhodne nemel :thumbsup_anim:

Ale presne ty same hodinky v cerne se mi libi, jen tak nejak me Fortis stale nepresvedcil, ze bych mel mit hodinky i od nich.. nejak mi nesedi na ruce ;)

Odkaz ke komentáři

Díky za gratulace, zatim je šetřim jen na víkendy :) Jinak ve tmě fakt super svítí - může za to "Superluminova" - a ta barva ve tmě je tak nějak zajímavě světle modrá :)) Mno jinak bílej pásek není kaučuk, ale silikon... údajně tolik nevysychá a drží barevnou stálost..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
No a nebo tahle limitka .... ale ty už jsou za jednou tolik peněz...cca 70 tisíc :helpsmilie:

to je pěkný humus - jsou šeredné na obrázku i na živo - z nové kolekce se mi líbí pouze marinemastery s karbonovým číselníkem a PVD úpravou

- zdá se mi, že fortis trochu podražil

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

z nové kolekce se mi líbí pouze marinemastery s karbonovým číselníkem a PVD úpravou

nemáš prosím foto ?

nemám ...... byl jsem z nich celkem překvapený, když jsem je v Koscomu viděl naživo

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem na ty bile koukal znovu a vadi mi na nich pouze jedna vec (2 pokud budu pocitat ten bilej metrosexualni remen) a to bila luneta, ta se mi teda nelibi vubec ;) Jinak ale spatny nejsou, ten cifernik ma neco do sebe.. No jeste vlastne jedna vec, tusim, odhaduji, ze maji roztec 20mm a vypada to docela divne, 22mm remen by hodinkam rozhodne prospel ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...