Chegi Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2020 (upraveno) I když jsou ty Tudory v prodejní sekci hezké, tak nesplňují zadání - jsou to 34mm. Koba shání 36-39 Ještě tu nezazněl Nomos. Velikostí se většina modelů v pohodě vejde do parametrů a mají i vlastní tahy, byť uznávám, že asi nemusí sednout do vkusu každému. Nomos club date má 38,5mm a i s cenou za tah se pohybuješ cca 57 za nový hodinky. Upraveno 19. listopadu 2020 uživatelem Chegi
Koba Odesláno 19. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2020 Co se týče těch tudoru, tady bych možná u té velikosti změnil názor, vzhledem k mému malému zápěstí bych hecnul i 34mm. Nomos mrknu ještě díky za tip
tombas Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2020 Obvod zápěstí je jedna věc, ale ještě důležitější je šířka. Můžeš mít i větší hodinky, pokud nebudou mít dlouhé nožky, které přesahují okraj zápěstí. Sleduj spíše hodnotu lug to lug, než průměr pouzdra.
cayman Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2020 V 19. 11. 2020 v 20:49, Koba napsal: Co se týče těch tudoru, tady bych možná u té velikosti změnil názor, vzhledem k mému malému zápěstí bych hecnul i 34mm. Nomos mrknu ještě díky za tip Rozšířit Ehm, jenom pro info, ja je prodávám jsou to 36, jsou o 21 let mladší, full set a stojí o pět míň... Jsem z Prahy jestli chceš můžeš si je přijet zkusit inzerát zde
cayman Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2020 Jo a ještě jsou day date a v záruce, ti závidim takovouhle nabídku na chronu za ně nějakej němec chce i 80.., já je prodávám za co jsem je koupil protože chci sportovnější a víc tool hodinky, protože si tyhle pořád sundavám abych jim nic neudělal a to nemam rad, předtim jsem měl seika a s těma jsem dělal všechno, ale zase jsem chtěl něco lepšího, to je pořád dokola, to asi tady nemusim nikomu vypravět
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se