NIGHTinGALE Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Nový přírůstek, který nebude jen do sbírky, ale občas ho i provětrám. Až vyberu vhodný řemen. (Poznámka pro INA - ne, hnědý vixlajvant to vážně nebude Značku jsem neznal - Onsa. Slušná velikost - 37mm bez korunky. Komplet v nerezu. A hezky zpracovaný kalibr Peseux 7001 (alespoň doufám, že je to on). Signováno Damas. Krásně jednoduchý design číselníku, který mě v reálu mírně zaskočil. Podle fotky jsem čekal, že mají mimostředku, ale on je to jen index Vteřinovku nemají. Těžko říci, zda tam původně byla či nikoliv. Ale prodejce avizoval NOS stav a hodinky jsou skutečně perfektní, tak nevím. Snad ji nikdo nevydělával Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Fotka je z aukce, ale otevřel jsem je. Normálně, nožem, dýnko bylo naklapávací. Ale nešlo to moc dobře, vnitřek je dělaný zajímavě - je tam hodně vysoká kovová vložka. Je to vidět i na té fotce. Má snad půl centimtru. To bude asi ten systém Discu-Safe, který je zmíněný na dýnku.
afrikab Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Mam taky jedny Damas hodinky doma. Ale jsou to kapesni nekdy z prvni poloviny 40. let.
japa Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) kaliber vyzerá na 7001-tku, ale čo to značenie? damas vs. onsa? nie je ten kal. až moc utopený? z ktorého roku by mali byť? ps. hodinky sú to ale pekné Upraveno 22. září 2008 uživatelem japa
NIGHTinGALE Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) kaliber vyzerá na 7001-tku, ale čo to značenie? damas vs. onsa? nie je ten kal. až moc utopený? z ktorého roku by mali byť? ps. hodinky sú to ale pekné Rok výroby, bohužel, nevím. Utopený kalibr? Nevím, možná. Ale spíše to je tou vysokou vložkou a zvláštním dýnkem. Je to zajímavé řešení, ale myslím, že to není skládačka. Upraveno 22. září 2008 uživatelem NIGHTinGALE
long Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Hodinky jsou moc pěkné, kapesni mám také ONSA ,ale náramkové predčili mé očekávání. Stoj je pěkný,ale ciferník je luxusní !!! Krásný design!!! Gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se