Varadero Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Dobry den, shanim kvalitni servis hodinek na Kladne nebo okoli. Poradite mi nekdo? Predem dekuji.
Dali Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Na Kladně asi nic neseženeš. Ještě tak vyměnit řemen nebo zkrátit tah, ale to je všechno.
PigyCZ Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Dobry den, shanim kvalitni servis hodinek na Kladne nebo okoli. Poradite mi nekdo? Predem dekuji. tak jedno je v ulici Ivana Olbrachta - až dole, druhý je v Kleinerovce naproti Delvitě
Varadero Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 tak jedno je v ulici Ivana Olbrachta - až dole, druhý je v Kleinerovce naproti Delvitě Dekuji za info. Byl jsem v Kleinerovce, ale pouze meni baterie a pasky. Potreboval bych vymenit sklicko na Festiny. Odkazali me do Pardubic. Neni nikdo kdo by byl schopen sklicko vymenit a pretesnit na 10ATM? Prosim poradte. Dekuji moc
PigyCZ Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Dekuji za info. Byl jsem v Kleinerovce, ale pouze meni baterie a pasky. Potreboval bych vymenit sklicko na Festiny. Odkazali me do Pardubic. Neni nikdo kdo by byl schopen sklicko vymenit a pretesnit na 10ATM? Prosim poradte. Dekuji moc No, tak to maš smulu, stejne jako já s Calipsem(španelská Festina), Festina má trochu jiné rozměry slíček i muj šikovný hodinář je posílá jinam.
New X-Bob Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Dobry den, shanim kvalitni servis hodinek na Kladne nebo okoli. Poradite mi nekdo? Predem dekuji. Musíš do Prahy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se