pav. Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Ahoj Rád bych si koupil hodinky na www.21jewels.com, jen uplně přsně nevim co to obnáší (pošlou mi to do ČR nebo to musí jít přez zprostředkovatele, co DPH nebo clo, na kolik mě vyjde poštovný?), asi naivní dotaz ale na zahraničním eshopu jsem nikdy nic nekupoval. Dík za radu Pavel
redd Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 pav. napsal: Ahoj Rád bych si koupil hodinky na www.21jewels.com, jen uplně přsně nevim co to obnáší (pošlou mi to do ČR nebo to musí jít přez zprostředkovatele, co DPH nebo clo, na kolik mě vyjde poštovný?), asi naivní dotaz ale na zahraničním eshopu jsem nikdy nic nekupoval. Dík za radu Pavel Na tomhle obchodu je už poštovný v ceně, pošlou ti to do ČR, pokud to celníci vyhmátnou, tak zaplatíš ještě clo a DPH.
pav. Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Na dobírku mi to asi nepošlou že, jak probíhá platba jde to převodem? Pavel
CzechJoker Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Platba kartou, peníze strhnou prakticky ihned. Zároveň ti přijde email s vyrozuměním. Druhý email dostaneš po odeslání, je v něm trackovací číslo. Dobře zabaleno, malý balíček označen jako Gift. Dodávka cca do týdne.
skik Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Připojuji se s pozitivní zkušeností s 21jewels, rychlé reakce na mail, příjemný přístup k zákazníkovi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se