safi Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Nedavno kdyz jsem po SZ resil tuhle otazku, dozvedel jsem se, ze i frekvence na to ma vliv. Ze stare hodinky meli mensi frekvence tudiz se zvuk v soukoli vice "rozlehal", nove kalibry ktere vetsinou maji kratky kmit pry takovy zvuk nevydavaji. Jestli je to pravda nevim, kazdopadne myslim ze jinak je slyset kalibr v oblekovkach s WR3ATM a jinak v potapkach s WR20ATM. Ale take se ptam... to nemusí být vždy pravda, oboje moje hodinky s deseti kmity za vteřinu dělaly pořádný rámus.
SAS Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Tady. Díky, tenhle obrázek se mi pořád nedařilo najít
B.F.G. Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Sakra proč? Stačí počítat tiky ne? Ajoo, sem já to ale...
lib Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 muj tata se onehda vytahoval, ze takhle serizoval hodinky - pocital tiky... jako bejvalej mj. radista... asi mu to verim Promiň, ale IMHO jenom machroval. Nedovedu si představit, že to někdo zvládne počítat. Ale radista nejsem, takže ... ?
lib Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 vysvetloval mi to, ze si delal carky - asi po peti... poslouchal nejaky casovy usek a podle toho serizoval... taky jsem si to nejak neumel predstavit, ale je fakt, ze takhle keca malokdy... Aha, tak to by možná šlo.? A bábovky si shánějí nebo vyrábí vibrograf! Někdy to vyzkouším, ale nedovedu si představit tak rychle dělat čárky.
mechano Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Promiň, ale IMHO jenom machroval. Nedovedu si představit, že to někdo zvládne počítat. Ale radista nejsem, takže ... ? Tak si taky zamachruju : Musím se zastat kibiho seniora, v hodinařině je počítání kyvů zcela běžná praxe.
lib Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Tak si taky zamachruju : Musím se zastat kibiho seniora, v hodinařině je počítání kyvů zcela běžná praxe. Tak vše beru zpět a hlásím, že se mi to taky podařilo spočítat. Ale zatím jen u stojacích hodin.
Uwe.T Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 teda je fakt že ty moje nový strely poslouchám furt, ale počítat to ???? šmarjá to je nápad...........du do toho
Uwe.T Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 to už je tak sqělá úchylka že si asi pořídím fonendoskop
cody Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 to nemusí být vždy pravda, oboje moje hodinky s deseti kmity za vteřinu dělaly pořádný rámus. Safi tobe proslo rukama hodne modelu od Seika. Jak podle tebe tyhle hodinky hlasite tikaji. Treba diversky nejsou skoro slyset. Jak jsou na tom vintazni kousky a GS?
Uwe.T Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 já s ním musim tak tejden počkat...ted sem si koupil ty strely a několik krabic nábojů a bude modelhobby, tak musim bejt chvilku zas hodnej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se