Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nedavno kdyz jsem po SZ resil tuhle otazku, dozvedel jsem se, ze i frekvence na to ma vliv. Ze stare hodinky meli mensi frekvence tudiz se zvuk v soukoli vice "rozlehal", nove kalibry ktere vetsinou maji kratky kmit pry takovy zvuk nevydavaji. Jestli je to pravda nevim, kazdopadne myslim ze jinak je slyset kalibr v oblekovkach s WR3ATM a jinak v potapkach s WR20ATM. Ale take se ptam...

to nemusí být vždy pravda, oboje moje hodinky s deseti kmity za vteřinu dělaly pořádný rámus.

Odesláno
muj tata se onehda vytahoval, ze takhle serizoval hodinky - pocital tiky... jako bejvalej mj. radista... asi mu to verim :)

Promiň, ale IMHO jenom machroval. :cheers:

Nedovedu si představit, že to někdo zvládne počítat. Ale radista nejsem, takže ... ?

Odesláno
vysvetloval mi to, ze si delal carky - asi po peti... poslouchal nejaky casovy usek a podle toho serizoval... taky jsem si to nejak neumel predstavit, ale je fakt, ze takhle keca malokdy... :D

Aha, tak to by možná šlo.? A bábovky si shánějí nebo vyrábí vibrograf!

Někdy to vyzkouším, ale nedovedu si představit tak rychle dělat čárky.

Odesláno
Promiň, ale IMHO jenom machroval. :cheers:

Nedovedu si představit, že to někdo zvládne počítat. Ale radista nejsem, takže ... ?

Tak si taky zamachruju :

Musím se zastat kibiho seniora, v hodinařině je počítání kyvů zcela běžná praxe.

Odesláno
Tak si taky zamachruju :

Musím se zastat kibiho seniora, v hodinařině je počítání kyvů zcela běžná praxe.

Tak vše beru zpět a hlásím, že se mi to taky podařilo spočítat. Ale zatím jen u stojacích hodin. :lol2:

Odesláno

teda je fakt že ty moje nový strely poslouchám furt, ale počítat to ???? šmarjá to je nápad...........du do toho

Odesláno

to už je tak sqělá úchylka že si asi pořídím fonendoskop

Odesláno
to nemusí být vždy pravda, oboje moje hodinky s deseti kmity za vteřinu dělaly pořádný rámus.

Safi tobe proslo rukama hodne modelu od Seika. Jak podle tebe tyhle hodinky hlasite tikaji. Treba diversky nejsou skoro slyset. Jak jsou na tom vintazni kousky a GS?

Odesláno

já s ním musim tak tejden počkat...ted sem si koupil ty strely a několik krabic nábojů a bude modelhobby, tak musim bejt chvilku zas hodnej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...