Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevie niekto čo je to za značku? Nič bližšie som nikde nenašiel, veľa odkazov na Nemecko ale na tieto skoro nič:

Christ ebay

Pripomína mi to Zeno. Chcel by som niečo podobné s týmto srdcom, myslíte že by sa oplatili? Kto vie aká je to kvalita, poradte prosím.

Odesláno (upraveno)
Nevie niekto čo je to za značku? Nič bližšie som nikde nenašiel, veľa odkazov na Nemecko ale na tieto skoro nič:

Christ ebay

Pripomína mi to Zeno. Chcel by som niečo podobné s týmto srdcom, myslíte že by sa oplatili? Kto vie aká je to kvalita, poradte prosím.

Osobně mi Christ nic neříká, což nemusí až tolik znamenat.

Možná by bylo lepší se poohlédnout v tomto

postu, který sem zrovna dnes dával vlasta66. Revue Thommen rozhodně zní líp a cena je podobná.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Omlouvám se za plevelení vlákna.

Odkaz který dával lib mi nefunguje. Je to problém pouze na mém PC nebo jste na tom někdo stejně?

Díky.

Odesláno (upraveno)
Omlouvám se za plevelení vlákna.

Odkaz který dával lib mi nefunguje. Je to problém pouze na mém PC nebo jste na tom někdo stejně?

Díky.

Když si zkopíruješ toto: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14326

nebo ještě lépe toto:

http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...TIT+HLED%C1N%CD

a zadáš, mělo by se Ti to načíst. Některý prohlížeč Ti rovnou umožní KLIK.

BTW jaké máte kdo zkušenosti s Chrono24 ?

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
chrono24 je něco jako ebay. Takže nelze říct obecně, stejně jako na ebay záleží na jednotlivých prodejcích.

Omlouvám se za OT, ale zakládat vlákno nemá význam.

Na Chrono24 se mi líbí, že je tam vždy lokalizace hodinek a většina postů se zdá být doprodejem zásob. Tím myslím stav 0 ... nové hodinky. Takže v rozumné vzdálenosti je (doufám) možné si na místo zajet a podívat se. Je to tak?

Nikdy jsem nekupoval hodinky jinak než v kamenném obchodě, takže můžu znít poněkud naivně (stupidně?).

Odesláno (upraveno)
Omlouvám se za OT, ale zakládat vlákno nemá význam.

Na Chrono24 se mi líbí, že je tam vždy lokalizace hodinek a většina postů se zdá být doprodejem zásob. Tím myslím stav 0 ... nové hodinky. Takže v rozumné vzdálenosti je (doufám) možné si na místo zajet a podívat se. Je to tak?

Nikdy jsem nekupoval hodinky jinak než v kamenném obchodě, takže můžu znít poněkud naivně (stupidně?).

Snad se vavrin nebude moc zlobit, že mu tady kecáme o něčem jiném, než se ptal. Podle mě chrono24 funguje jako ebay či aukro. Záleží na jednotlivých prodejcích, jestli jsou ochotni se osobně setkat. Poměrně nedávno jsem chtěl přes chrono24 koupit Panerie, líbily se mi dvoje, tak jsem oboum prodejcům napsal maily. Jeden člověk napsal, že osobní předání není možné, druhý napsal, že je z Mnichova a že se můžeme potkat na benzínce před Mnichovem, abych nemusel zajíždět do města. Ale pak jsem si uvědomil, že jsem lempl a nepoznám originál od šmejdu, takže jsem raději zvolil jistotu. Na aukru to funguje podobně, ne? Myslím ve smyslu, že někdo umožňuje osobní předání a někdo ne.

Někteří prodejci jsou klasičtí obchodníci, někteří jsou jednotlivci, kteří prodávají třeba jen jedny hodinky.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno (upraveno)

Christ ebay

ide o "privat label" hodinky klenotníckej firmy založenej vo Frankfurte n/Mohanom. ďalšiu ponuku mechanických hodiniek predávaných pod ich brandom nájdeš tu

edit: podobná klenotnícko-hodinárska sieť, ktorá si necháva pod svojim menom vyrábať hodinky je aj spoločnosť Wempe - to je však trochu "iná liga" (napr. Nomos pre nich robí model s in-house tourbillonom a pod.) :)

Upraveno uživatelem japa
Odesláno

Ďakujem za reakcie, pozeral som na tie Revue Thommen, sú hodne podobné a je pravda že to bude o inom. Mňa tam lákala tá cena a strojček. Už som poškuloval aj po Archimede pilot chrono, ale musím niečo nechať aj v rodinnom rozpočte. Zvažujem že kúpu odložím do vianoc s tým, že manželka niečo doloží. Ona začína byť tiež taký hodinkový maniak, ale páčia sa jej iba pánske, takže mám šancu. :blow:

Odesláno

Christ ebay

Shodou okolností jsem na ně narazil taky a nevypadají vůbec špatně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...52BSI%26otn%3D4 . Jinak bližší informace k historii této značky a k jejím dalším modelům se dá dohledat tady http://www.internationalwatchclub.com/christ-watches/ :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...