Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
mrakodrap - dik za podporu ;)

Takže jsou modrý? Nebo je to síla B-antireflexu? :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  spiderer napsal:
Jsou modry, AR na fotkach prave neni skoro videt ;)

Tak to fakt na fotkách klamou tělem:) Nebejt fotek 2 a možná 6 od shora tak se fakt skoro hádám, že jsou černý. Nicméně ať už černý nebo modrý tak musím říct, že tyto hodinky u mě nahlodaly mou odvěkou averzi ke kulatým indexům. V podání Breitlingu je to pro mě víc než snesitelné. Gratuluju Michale! Bez jakýchkoli pochyb lze říct: báječné hodinky.

Odesláno

xlague - diky, vzhledem k tomu, ze ted merim presnost za obdobi 14-ti dni tak jsem nechtel vysroubovavat korunku a zastavit ji aby se to lip fotilo bez pohybu ;) Dneska jsem cvakal tak nejak pro radost, nekdy az budu mit zase cas tak udelam par poradnych fotek jestli budu mit cas na pripravu "sceny" ;)

Qvido - diky, tyhle me vylecily ze zavislosti ;) Az odeslu Longinesy Lungomare tak to budou jediny hodinky na pravidelny noseni co mi zustanou ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno
  spiderer napsal:
Qvido - diky, tyhle me vylecily ze zavislosti ;) Az odeslu Longinesy Lungomare tak to budou jediny hodinky na pravidelny noseni co mi zustanou ;)

A jiné na "nepravidelné" nošení? ;)

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
xlague - diky, vzhledem k tomu, ze ted merim presnost za obdobi 14-ti dni tak jsem nechtel vysroubovavat korunku a zastavit ji aby se to lip fotilo bez pohybu ;) Dneska jsem cvakal tak nejak pro radost, nekdy az budu mit zase cas tak udelam par poradnych fotek jestli budu mit cas na pripravu "sceny" ;)

Super fotky! Takhle bych se to chtěl taky naučit.

A jak, prosím Tě, měříš tu přesnost, když Ti tak vibruje vteřinovka? :angel: Kolik Ti to zatím dělá?

BTW závislák se nevyléčí NIKDY! Když už, tak prostě jen nějakou dobu evtl. na pořád abstinuje, nebo-li zdržuje se "požívání". :D

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
  Ondra napsal:
A jiné na "nepravidelné" nošení? ;)

Jenom na pravidelne, az bude potreba neco na nepravidelne tak zacnu opet hledat, ale ted bych to videl tak na 6+ mesicu pokoje, potrebuju vymyslet zase neco poradnyho ;)

Odesláno
  lib napsal:
Super fotky! Takhle bych se to chtěl taky naučit.

A jak, prosím Tě, měříš tu přesnost, když Ti tak vibruje vteřinovka? :angel: Kolik Ti to zatím dělá?

BTW závislák se nevyléčí NIKDY! Když už, tak prostě jen nějakou dobu evtl. na pořád abstinuje, nebo-li zdržuje se "požívání". :D

Hele, meril jsem prvni tyden, ale zapomnel jsem kdy jsem si napsal casy a za cca odhadem 7 dni to bylo nejakych +20s, ted mam za dva dny cca +6s, cili ty +3s den asi bude prumer, ale chci mit ted radsi dlouhodobejsi test at se z toho da neco vyvodit ;) Odkladani na noc pokud probehne tak je klasicky jako na fotkach, tzn na tahu (spona na podlozce) sklickem nahoru ;) Sice mam certifikat, ale bez hodnot, takze nevim jaky odkladani by dokazalo vyrovnat odchylku a stejne bych je asi jinak neodkladal, takhle jsem na to zvyklej ;)

Jinak zbaveni zavislosti asi neni, ale budu ted chvilku abstinovat a spradat velke plany ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...