spiderer Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Dneska jsem mel chvilku cas tak jsem nacvakal par fotek, nestoji za moc, ale podelim se..
Kalifx Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 (upraveno) spiderer napsal: mrakodrap - dik za podporu Takže jsou modrý? Nebo je to síla B-antireflexu? Upraveno 25. září 2008 uživatelem Kalifx
spiderer Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Jsou modry, AR na fotkach prave neni skoro videt
Kalifx Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 spiderer napsal: Jsou modry, AR na fotkach prave neni skoro videt Tak to fakt na fotkách klamou tělem:) Nebejt fotek 2 a možná 6 od shora tak se fakt skoro hádám, že jsou černý. Nicméně ať už černý nebo modrý tak musím říct, že tyto hodinky u mě nahlodaly mou odvěkou averzi ke kulatým indexům. V podání Breitlingu je to pro mě víc než snesitelné. Gratuluju Michale! Bez jakýchkoli pochyb lze říct: báječné hodinky.
xlaque Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Krasne fotky, dakujem za podelenie sa, len ta sekundovka je občas previt
spiderer Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 xlague - diky, vzhledem k tomu, ze ted merim presnost za obdobi 14-ti dni tak jsem nechtel vysroubovavat korunku a zastavit ji aby se to lip fotilo bez pohybu Dneska jsem cvakal tak nejak pro radost, nekdy az budu mit zase cas tak udelam par poradnych fotek jestli budu mit cas na pripravu "sceny" Qvido - diky, tyhle me vylecily ze zavislosti Az odeslu Longinesy Lungomare tak to budou jediny hodinky na pravidelny noseni co mi zustanou
Návštěvník Ondra Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 spiderer napsal: Qvido - diky, tyhle me vylecily ze zavislosti Az odeslu Longinesy Lungomare tak to budou jediny hodinky na pravidelny noseni co mi zustanou A jiné na "nepravidelné" nošení?
lib Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 (upraveno) spiderer napsal: xlague - diky, vzhledem k tomu, ze ted merim presnost za obdobi 14-ti dni tak jsem nechtel vysroubovavat korunku a zastavit ji aby se to lip fotilo bez pohybu Dneska jsem cvakal tak nejak pro radost, nekdy az budu mit zase cas tak udelam par poradnych fotek jestli budu mit cas na pripravu "sceny" Qvido - diky, tyhle me vylecily ze zavislosti Az odeslu Longinesy Lungomare tak to budou jediny hodinky na pravidelny noseni co mi zustanou Super fotky! Takhle bych se to chtěl taky naučit. A jak, prosím Tě, měříš tu přesnost, když Ti tak vibruje vteřinovka? Kolik Ti to zatím dělá? BTW závislák se nevyléčí NIKDY! Když už, tak prostě jen nějakou dobu evtl. na pořád abstinuje, nebo-li zdržuje se "požívání". Upraveno 25. září 2008 uživatelem lib
spiderer Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Ondra napsal: A jiné na "nepravidelné" nošení? Jenom na pravidelne, az bude potreba neco na nepravidelne tak zacnu opet hledat, ale ted bych to videl tak na 6+ mesicu pokoje, potrebuju vymyslet zase neco poradnyho
spiderer Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 lib napsal: Super fotky! Takhle bych se to chtěl taky naučit. A jak, prosím Tě, měříš tu přesnost, když Ti tak vibruje vteřinovka? Kolik Ti to zatím dělá? BTW závislák se nevyléčí NIKDY! Když už, tak prostě jen nějakou dobu evtl. na pořád abstinuje, nebo-li zdržuje se "požívání". Hele, meril jsem prvni tyden, ale zapomnel jsem kdy jsem si napsal casy a za cca odhadem 7 dni to bylo nejakych +20s, ted mam za dva dny cca +6s, cili ty +3s den asi bude prumer, ale chci mit ted radsi dlouhodobejsi test at se z toho da neco vyvodit Odkladani na noc pokud probehne tak je klasicky jako na fotkach, tzn na tahu (spona na podlozce) sklickem nahoru Sice mam certifikat, ale bez hodnot, takze nevim jaky odkladani by dokazalo vyrovnat odchylku a stejne bych je asi jinak neodkladal, takhle jsem na to zvyklej Jinak zbaveni zavislosti asi neni, ale budu ted chvilku abstinovat a spradat velke plany
Alessio Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Pěkné fotky i hodinky! ...proč já vlastně nemám rád brajtle?
Baker Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 spiderer napsal: Az odeslu Longinesy Lungomare tak to budou jediny hodinky na pravidelny noseni co mi zustanou
stando Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Pekne fotky,pekne hodinky Ake si pouzival svetlo pri foteni?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se