Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Potřeboval bych obnovit luminiscenci na SKX007, zkoušel jste někdo ten lak na nehty? Nějaký tip na šikulu nebo šikovného hodináře?

Tebe nesvietia Seika?! Divne. Spravit rucicky by nebal byt problem, ale kto spravi tie indexy... to by som chcel vidiet.
Odesláno

Ten lak na nehty by mě fakt zajímal. Přimlouvám se abys skutečně poreferoval o výsledku snažení. Díky!:notworthy:

Odesláno

Ten lak na nehty by mě fakt zajímal. Přimlouvám se abys skutečně poreferoval o výsledku snažení. Díky!:notworthy:

Tak už je doma a zkouším - první dojem z toho laku byl, že obsahuje poměrně málo luminiscenční látky (když tu lahvičku člověk nechá déle stát, tak se na dně usadí cca 2mm vrstvička), nicméně po nasvícení lahvička "svítila" až do rána. Ale SuperLuminova to teda rozhodně není...

No nic - měl jsem tady rozdělaný starý budík, tak jsem použil na experiment jeho ručky. Nanesl jsem párátkem vrstvičku, nechal zaschnout a pak jsem to ještě 2x zopakoval. (asi by to šlo ještě párkrát zopakovat, nicméně jsem to bral jako první pokus)

Zkusil jsem následně porovnání natřených ruček s Monstry (stejné podmínky nasvícení), ručky oproti Monstrům v průběhu času znatelně "bledly", čím delší doba, tím byl rozdíl znatelnější. Bohužel nemam techniku na nafocení průběhu, takže pouze pár fotek - snad to pomůže nějaké představě.

Těsně po nasvícení

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Po cca 5ti minutách

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

původní stav

současný stav (dělal jsem pouze ručky, nikoliv indexy - ty jsou "původní")

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...