Kona-M Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Psalo se tu o luminiscenčním prášku smíchaným s lakem na nechty. Co třeba toto prej to svítí 10 hodin http://www.alienmode.cz/cs/catalog/lak_na_nehty
ZdenyK Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Potřeboval bych obnovit luminiscenci na SKX007, zkoušel jste někdo ten lak na nehty? Nějaký tip na šikulu nebo šikovného hodináře?
1Lachtan Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Psalo se tu o luminiscenčním prášku smíchaným s lakem na nechty. Co třeba toto prej to svítí 10 hodin http://www.alienmode.cz/cs/catalog/lak_na_nehty Lak je objednaný, zaplacený, teď akorát čekám až dorazí a pak zkusím nějaký experiment - rozhodně poreferuji
Bask Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Potřeboval bych obnovit luminiscenci na SKX007, zkoušel jste někdo ten lak na nehty? Nějaký tip na šikulu nebo šikovného hodináře? Tebe nesvietia Seika?! Divne. Spravit rucicky by nebal byt problem, ale kto spravi tie indexy... to by som chcel vidiet.
pevo Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Ten lak na nehty by mě fakt zajímal. Přimlouvám se abys skutečně poreferoval o výsledku snažení. Díky!
1Lachtan Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Ten lak na nehty by mě fakt zajímal. Přimlouvám se abys skutečně poreferoval o výsledku snažení. Díky! Bohužel stále ještě nedorazil...
orlando1 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 http://www.advantage-fl.cz/id82cz-pomucky-pro-hodinare.htm Mám objednaný ten nažloutlý, až budu mít nějaké konkrétní výsledky, tak dám vědět.
1Lachtan Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Ten lak na nehty by mě fakt zajímal. Přimlouvám se abys skutečně poreferoval o výsledku snažení. Díky! Tak už je doma a zkouším - první dojem z toho laku byl, že obsahuje poměrně málo luminiscenční látky (když tu lahvičku člověk nechá déle stát, tak se na dně usadí cca 2mm vrstvička), nicméně po nasvícení lahvička "svítila" až do rána. Ale SuperLuminova to teda rozhodně není... No nic - měl jsem tady rozdělaný starý budík, tak jsem použil na experiment jeho ručky. Nanesl jsem párátkem vrstvičku, nechal zaschnout a pak jsem to ještě 2x zopakoval. (asi by to šlo ještě párkrát zopakovat, nicméně jsem to bral jako první pokus) Zkusil jsem následně porovnání natřených ruček s Monstry (stejné podmínky nasvícení), ručky oproti Monstrům v průběhu času znatelně "bledly", čím delší doba, tím byl rozdíl znatelnější. Bohužel nemam techniku na nafocení průběhu, takže pouze pár fotek - snad to pomůže nějaké představě. Těsně po nasvícení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po cca 5ti minutách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. původní stav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. současný stav (dělal jsem pouze ručky, nikoliv indexy - ty jsou "původní") Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se