Z. Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Hombre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Měl jsem ho moc rád skutečně byl to hombre-chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Bol a zostane legendou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Nejaky spatny obdobi ... Newman, Docolomansky .. Don Lafontaine (voiceover master), Rick Wright (klavesak z Pink Floyd). Aneb hrdinove detstvi/mladi odchazeji, budu si na to muset zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) A krome toho to byl i chlap, co miloval vuni benzinu a rychle vozy. Sam driv jezdil a v neposledni rade byl i spolumajitelem hodne uspesneho tymu Newman-Haas Racing zavodiciho v americke formulove serii Champ Car. Upraveno 28. září 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 něko tu vzpoměl i Slovenso-Českou legendu Michala Dočolomanského, myslím , že to byli typově stejní herci, hráli věrohodně bez zbytečných opiček s neskutečným charisma. S kamennou tváří Jeana Babina zahráli komiku i tragédii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Nejaky spatny obdobi ... Newman, Docolomansky .. Don Lafontaine (voiceover master), Rick Wright (klavesak z Pink Floyd). Aneb hrdinove detstvi/mladi odchazeji, budu si na to muset zvyknout. Jak říkal jeden můj kamarád, který to má bohužel za sebou -už se kácí v našem lese Upraveno 28. září 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 něko tu vzpoměl i Slovenso-Českou legendu Michala Dočolomanského, myslím , že to byli typově stejní herci, hráli věrohodně bez zbytečných opiček s neskutečným charisma. S kamennou tváří Jeana Babina zahráli komiku i tragédii. A oba hulili jak spirituska na Smichove .. tim my byli sympaticky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 A oba hulili jak spirituska na Smichove .. tim my byli sympaticky . Myslím, že práve pre Dočolomanského sa to stalo osudným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Myslím, že práve pre Dočolomanského sa to stalo osudným. I Newmanovi.. A ani jeden neprestal, kdyz jim to svinstvo nasli .. proste frajeri do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Jojo, taky mě to zasáhlo. Tak jsem si včera koupil v trafice Podraz. Na památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Přidám se taky - odešel PAN herec, velký fanda do automobilových závodů a skvělý závodník. Mimochodem stejně jako Steve McQueen, se kterým byli v herectví velcí konkurenti, i když se tuším setkali jen ve Skleněném pekle. Je mi ho líto, odešel jeden z mých dětských vzorů a chlap, kterého jsem obdivoval nejen jako herce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se