Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsichni, mam jeden dotaz. Chtel sem si koupit nejake levne automaty a minuly tyden mi prisly Certina DS podium Automatic. Pri letmem pohledu to neni videt, ale pri detailnejsim jsou pod sklickem viditelna asi 3 zrnka prachu. Mozna sem puntickar, ale je to normalni u hodinek oznacenych SWISS MADE?

Diky, Jirka

Odesláno
Ahoj vsichni, mam jeden dotaz. Chtel sem si koupit nejake levne automaty a minuly tyden mi prisly Certina DS podium Automatic. Pri letmem pohledu to neni videt, ale pri detailnejsim jsou pod sklickem viditelna asi 3 zrnka prachu. Mozna sem puntickar, ale je to normalni u hodinek oznacenych SWISS MADE?

Diky, Jirka

Pokud jsou to nové hodinky tak by mi to vadilo i když i Certiny je mi to vlastně úplně jedno ...

Odesláno

V novych hodinkach a este k tomu vodotesnych by sa prach rozhodne vyskytovat nemal (aj ked napr u ruskych to nie je zas tak neobvykle) nic menej u swiss made je to vacsinou znamka toho ze hodinky uz niekto otvaral. Takze ak su nove tak rozhodne na reklamaciu (Pokial to samozrejme okonosti dovoluju, akk si ich kupil "vyhodne" na ebay, tak bud raz ze su inak v poriadku :) Za stovku ti ich kazdy hodinar ofukne)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...