Georgeisin Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Ahoj vsichni, mam jeden dotaz. Chtel sem si koupit nejake levne automaty a minuly tyden mi prisly Certina DS podium Automatic. Pri letmem pohledu to neni videt, ale pri detailnejsim jsou pod sklickem viditelna asi 3 zrnka prachu. Mozna sem puntickar, ale je to normalni u hodinek oznacenych SWISS MADE? Diky, Jirka
koblih69 Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Ahoj vsichni, mam jeden dotaz. Chtel sem si koupit nejake levne automaty a minuly tyden mi prisly Certina DS podium Automatic. Pri letmem pohledu to neni videt, ale pri detailnejsim jsou pod sklickem viditelna asi 3 zrnka prachu. Mozna sem puntickar, ale je to normalni u hodinek oznacenych SWISS MADE? Diky, Jirka Pokud jsou to nové hodinky tak by mi to vadilo i když i Certiny je mi to vlastně úplně jedno ...
koblih69 Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Sou nove... No tak holt nezbývá než je buď vrátit a chtít nápravu nebo odnést k hodiáři, vyjmout strojek a "odprášit"
cali Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 V novych hodinkach a este k tomu vodotesnych by sa prach rozhodne vyskytovat nemal (aj ked napr u ruskych to nie je zas tak neobvykle) nic menej u swiss made je to vacsinou znamka toho ze hodinky uz niekto otvaral. Takze ak su nove tak rozhodne na reklamaciu (Pokial to samozrejme okonosti dovoluju, akk si ich kupil "vyhodne" na ebay, tak bud raz ze su inak v poriadku Za stovku ti ich kazdy hodinar ofukne)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se