Přejít na obsah

Které se vám víc líbí?  

15 hlasů

1. 1. Které se vám víc líbí?

• Certina
      12
    • Tissot
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

vybírám k současným hodinkám (Seiko SGEH05P1) ještě jedny.

Hledal jsem něco v odlišném stylu, než ty Seika a zaujaly mně tyto dvoje hodinky.

Tissot

a

Certina

Jediný rozdíl co mi přijde, tak že jedny mají žlutou a druhé zelenou rafiku. (+ Tissot datumovku).

Velikostně co jsem se díval, tak podobně jako Seika.

Chtěl bych se zeptat, které by jste volili? (osobně mě víc táhnou Certiny)

Odesláno

To sis je moc neprohlídnul. A ani o nich moc nepočetl. A zrovna stránky, na které odkazuješ, poskytují poměrně hodně informací. Každopádně za mě Certiny. Líbí se mi víc a nemají řekněme úplně tradiční stopky na tuto kategorii hodinek 🙂

Odesláno

Ja ti nevim.. u techle znacek bych se dal drzel Seika. Urcite by jsi tam nejaky model vybral.. a za ty penize - za sve penize - dostanes jednoznacne nejlepsi hodinky. Nebo Citizen jeste muze byt dobra volba, tam vidim kolem dvacky dost dobre nabidky na baterky. Ted me nekteri mistni clenove zacnou samozrejme kamenovat, ale kdyz svycarske hodinky, tak mame jine znacky.. A kdyz uz z techle dvou znacek, a ted mluvim pouze o znacce, tak bych vybiral uz u Tissotu. Jinymi slovy, ja bych si Certinu za takove penize nikdy nekoupil. Kolega v praci ma prave nejake takove Certiny na baterku, kolem dvacky. No a na me to pusobi jako takove poutove nestesti, kolotoc uroven Festina. No a to uz se nebavime o hodinkach.. sorry:cheers:

Odesláno

Certiny, mají ds koncept a tyto taky flyback. Podle mého je Tissot komerčnější a sponzorsky známější, mají větší portfolio, těží z minulosti. Certina je u mě výš, minimálně tam kde Hamilton. Ale třeba nejsem objektivní, mám 4 Certiny (aut. chrona sEtou Valgr. 7753, 2xs Etou 2824 a jedny quartz chrona DS-2 s Etou Precidrive). Takže tak... Přeji všem vše něj v roce 2021🤩

Odesláno
před 9 minutami, Kamil.K napsal:

Certiny, mají ds koncept a tyto taky flyback. Podle mého je Tissot komerčnější a sponzorsky známější, mají větší portfolio, těží z minulosti. Certina je u mě výš, minimálně tam kde Hamilton. Ale třeba nejsem objektivní, mám 4 Certiny (aut. chrona sEtou Valgr. 7753, 2xs Etou 2824 a jedny quartz chrona DS-2 s Etou Precidrive). Takže tak... Přeji všem vše něj v roce 2021🤩

@Kamile, mas stesti, mas jeste Certiny se starymi poctivymi Etami. To co tam “cpou” ted za plastove strojky, stejne jako do Tissotu - nebudeme komentovat, ze.. :)

koncern povazuje Hamilton za vyssi znacku v portfoliu, nove strojky powermatic 80 maji na rozdil od vyse uvedenych bez toho plastoveho hnusu.. Krasny Silvestr Panove, vse nej do roku 2021. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...