decebal Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Tomu říkám časostroj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Je to limitovana edice Navitimer 1461 z roku 1997, cal. Breitling 38 (ETA 2892-A2)
decebal Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Teda to byla rychlost, dík za info.
Alessio Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Teda to byla rychlost, dík za info. ...nebo sis to mohl přečíst na dýnku...?
decebal Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2008 ...nebo sis to mohl přečíst na dýnku...? Jasně, přečetl jsem, nicméně než bych hledal podrobnosti v googlu, požádal jsem místní znalce o doplňující info a zároveň jsem je sem dal pro potěchu oka ostatních? Problém?
Baker Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 (upraveno) co to jako je ? Dalsi turbina Vzhledem k tomu, ze to dela vsude to bude chtit rychly ban. Upraveno 19. října 2008 uživatelem Baker
911 Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 jako sorry, ale tak at napise 50 vtipu nez tohle. to je na
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 jako sorry, ale tak at napise 50 vtipu nez tohle. to je na vyřízeno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se