schipe Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Máte někdo zkušenost s prodejcem Chrono 10:10 na Chrono 24? Mají i kamennou prodejnu v centru Prahy. Mají tam hodinky, po kterých už dlouho slídím a nemůžu je nikde rozumně sehnat... Děkuji za jakékoliv info.
JoyStick Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Jop, klasickej dealer, šmelinář z ruska. Je to většinou přepálený až hanba, ale kousky má hezký. Pokud si schopen je dostat na rozumnou cenovku, nebo si v pohodě s tou, kterou aktuálně mají, tak se neni čeho bát.
fsu2222 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 co jsem na něj na Chrono24 koukal, tak mi jeho ceny přišly právě spíš pod Chrono24 průměrem. spolu s příliš pestrou nabídkou hodně poptávaných kousků to ve mně moc důvěru nebudilo.
fsu2222 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: chrono neni benchmark to není, ale agregátor ano. z čeho jiného si má člověk udělat představu o cenách, když dejmetomu tady se objeví 1 ks hodinek X jednou za půl roku, na jiných fórech, 1 ks taky 1x za půl roku, kdežto těch samých hodinek X je na chrono24 najednou k dispozici kontinuálně 15ks po celý rok?
JoyStick Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Že Ti svítí na chrono jako "skladem" neznamená že jsou skutečně fyzicky skladem. A ta cena je reflexe šedýho trhu, nikoliv skutečný hodnoty či finální kupní ceny. Ale jasně, jako agregace pro laika je to nejjednodušší vodítko. Pak se ale nelze divit, že ten sekundární trh tak kvete. Ovšem to je značně od tématu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se