bery Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Tak jsem (snad ) udělal svým Archimedům radost a koupil jsem jim dobový řemen od Laco. Co vy na to?
saboter Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Pekné. Btw. akoto že už máš tú verziu z väčšími ručičkami ? To už sa dajú na Kroniu kúpiť alebo si ich objednával inde ?
bery Odesláno 5. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Ne, jsou od Kronia - objednaval jsem je v breZnu a pak cekal a dockal se uZ nove verZe
Viktor Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Skvělej řemen. Drahej, ale dobrej . Teď bych jim dal ještě klenutý safírový sklíčko :cool:.
saboter Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 .... aaaaargh krvavá cena ... hold za kvalitu sa platí.
bery Odesláno 5. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Mě to až tak drahy neprislo, protoZe u našich hodinaru byl podobny kousek Za 2800,- ne v tehle kvalite a jen s jednim cvokem. Takže v tomto směru me to prislo docela dobry
bery Odesláno 5. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2006 To Viktor: tak presne tohle me napadlo po nasaZeni remenu ! Ted u je to nutnost!!
Chronomag Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 saboter napsal: Pekné. Btw. akoto že už máš tú verziu z väčšími ručičkami ? To už sa dajú na Kroniu kúpiť alebo si ich objednával inde ? Už jsou ty nové Bohužel se čekalo a čekalo... a čekalo...
saboter Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 ... Ako ? ... Prišla nová zasielka Fliegerov ? A SportTaucher ?
bery Odesláno 6. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Koupil jsem primo u Laca na jejich webu http://www.laco.de/flieger/praezision.aspx
Milan Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Da sa zohnat ten remen aj v sirke 22 mm? Pasoval by aj na moje Azimuthy az na tu sirku. Inac perfektne.
HIFI Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 U Laca jsem viděl pouze 18 a 20,ale zkus tady http://www.timefactors.com/tfstrap.htm U těch leteckých řemínků je jeden cvoček u šířky 18 a 20 a dva cvočky u šířky 22 a 24 Laco to sice není,ale zase cena je jinde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se