kejklik Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Pro mladé kejkliky chci koupit slušné Seika podle jejich výběru. (Sportura SNJ apod.), v Česku jsou ale dost drahé. Kde kupujete spolehlivě SEIKA vy za rozumnou cenu?
cody Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Co jsem si vsiml tak vetsinou od clena fora Kubson. Ja od nej mam druhe a stejne jako ostatni jsem s Kubsonem i se Seikama maximalne spokojeny.
Kyle Case Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Mne zaujal tento obchodník, ale praktické zkušenosti s ním nemám: http://stores.ebay.com/TimeParadise_Seiko_...8QQftidZ2QQtZkm
Proteus Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Tiež môžem odporučiť Kubsona. Maximálna spokojnosť. Každým dňom mám zo svojich hodiniek väčšiu a väčšiu radosť.
CzechJoker Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Doporučuji Freddyho: www.21jewels.com. Komunikuje, má rychlou odezvu. Nakupuji u něj 2x častěji, než u Kubsona, takže doporučím pro změnu jeho
kejklik Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Doporučuji Freddyho: www.21jewels.com. Komunikuje, má rychlou odezvu. Nakupuji u něj 2x častěji, než u Kubsona, takže doporučím pro změnu jeho Jak je to s DPH ze Singapuru? Kubson nevede to, co moji synkové požadují: řadu Sportura SNJ
CzechJoker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Oficiálně 19% + clo, ale na balíčku je uvedeno, že se jedná o dárek, takže to asi většinou projde bez povšimnutí. Doma jsem to měl vždy během 7-10 dnů, ihned po odeslání dostaneš tracking number pro sledování u singapurské pošty a můžeš to pěkně sledovat.
Dr.Quartz Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 jo, mě tam zase prodejce napsal "used watch". Též jsem neplatil DPH
Mikkke Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Zajímavej shop, takže platíš jen cenu hodinek jinak nic.. žádná doprava atd.. Hodlám sáhnout po Seiko SNJ011 Sportura, za 388 USD to jde. Jak jste to platili?
Radek Hulán Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 http://www.amazon.co.uk/ - hodinky máš z Británie za 3 dny doma a neřešíš už clo a DPH. Ceny o 30-40% pod ČR.
Mikkke Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 No, ceny jdou, ale zase omezený sortiment, od Seika třeba SNJ011P1 Sportura vůbec nemají a ani SNJ005. A Casia asi tak o 25% levnější neni žádná výhra...Co vidím, je zatím nejlepší ten Singapore.
klaucz Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 No, ceny jdou, ale zase omezený sortiment, od Seika třeba SNJ011P1 Sportura vůbec nemají a ani SNJ005. A Casia asi tak o 25% levnější neni žádná výhra...Co vidím, je zatím nejlepší ten Singapore. Singapur / těch shopů je tam docela dost / je na Seika a Citizeny asi nejlepší, když to koupíš levně někde v Evropě / UK, Španělsko /, tak jsou většinou stejně ze Singapuru. Pro jistotu ale počítej s DPH. Poslední dobou jsou na celnici docela aktivní a chtějí vidět doklad o platbě, kvůli skutečné ceně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se