Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro mladé kejkliky chci koupit slušné Seika podle jejich výběru. (Sportura SNJ apod.), v Česku jsou ale dost drahé. Kde kupujete spolehlivě SEIKA vy za rozumnou cenu?

Odesláno

Co jsem si vsiml tak vetsinou od clena fora Kubson. Ja od nej mam druhe a stejne jako ostatni jsem s Kubsonem i se Seikama maximalne spokojeny.

Odesláno

Tiež môžem odporučiť Kubsona. Maximálna spokojnosť. Každým dňom mám zo svojich hodiniek väčšiu a väčšiu radosť. :)

Odesláno
Doporučuji Freddyho: www.21jewels.com. Komunikuje, má rychlou odezvu. Nakupuji u něj 2x častěji, než u Kubsona, takže doporučím pro změnu jeho :whistling:

Jak je to s DPH ze Singapuru? Kubson nevede to, co moji synkové požadují: řadu Sportura SNJ

Odesláno

Oficiálně 19% + clo, ale na balíčku je uvedeno, že se jedná o dárek, takže to asi většinou projde bez povšimnutí. Doma jsem to měl vždy během 7-10 dnů, ihned po odeslání dostaneš tracking number pro sledování u singapurské pošty a můžeš to pěkně sledovat.

• po měsících...
Odesláno

No, ceny jdou, ale zase omezený sortiment, od Seika třeba SNJ011P1 Sportura vůbec nemají a ani SNJ005. A Casia asi tak o 25% levnější neni žádná výhra...Co vidím, je zatím nejlepší ten Singapore.

Odesláno
No, ceny jdou, ale zase omezený sortiment, od Seika třeba SNJ011P1 Sportura vůbec nemají a ani SNJ005. A Casia asi tak o 25% levnější neni žádná výhra...Co vidím, je zatím nejlepší ten Singapore.

Singapur / těch shopů je tam docela dost / je na Seika a Citizeny asi nejlepší, když to koupíš levně někde v Evropě / UK, Španělsko /, tak jsou většinou stejně ze Singapuru. Pro jistotu ale počítej s DPH. Poslední dobou jsou na celnici docela aktivní a chtějí vidět doklad o platbě, kvůli skutečné ceně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...