tmx Odesláno 18. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Pokud bych měl pro Ouru v telefonu povolenou GPS a telefon vzal s sebou běhat, tak mapu vykreslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasb Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Ahoj. Používáte stále někdo ring? Zajímaly by mě zkušenosti po pár měsících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 22. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 @roberthonzik Jsem spokojený uživatel, je to malý policajt na hlídání spánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 22. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 22. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 (upraveno) Pokud by někdo chtěl 50€ slevu: https://ouraring.com/raf/60fbe00735 Upraveno 22. října 2022 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 29. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Dve solidni recenze: https://smartmania.cz/recenze-oura-ring-jeden-prsten-vladne-vsem/ https://fitit.touchit.sk/oura-ring-3-recenzia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 29. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Pred pul rokem mi zacala v prstenu zlobit baterka, takze jsem reklamoval. Vyrobce dle nabijecich/vybijecich dat uznal zavadu v ramci zaruky a dostal jsem novy prsten gen3. Pokud by nekdo touzil vyzkouset prsten a neplatit tak velkou vstupni investici, nechavam svuj prsten za cenu zasilkovny viz muj inzerat zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Včera jsem si za $149 předobjednal tuto alternativu na Indiegogo https://mobilmania.zive.cz/clanky/oura-ring-ma-novou-konkurenci-tento-chytry-prsten-vydrzi-tyden-na-jedno-nabiti-a-ani-o-nem-nebudete-vedet/sc-3-a-1356584/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Nebudou to mit jednoduche, jedna cast je hardware a druha cast je software. Oura ma v tomto smyslu stale co zlepsovat, ale s prihlednutim k velkemu poctu dat jsou jiz o nekolik let vpredu s vyvojem algoritmu na rozeznavani spankovych fazi. Zrovna vcera prisel update do aplikace a umoznuje prepnout na beta verzi vyhodnocovani spankoveho cyklu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 10. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Opet bezi nejaka vanocni akce, takze sdilim link na slevy nize. https://ouraring.com/discount/b31e9651ab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 V 29. 10. 2022 v 17:45, tmx napsal: Pred pul rokem mi zacala v prstenu zlobit baterka, takze jsem reklamoval. Vyrobce dle nabijecich/vybijecich dat uznal zavadu v ramci zaruky a dostal jsem novy prsten gen3. Pokud by nekdo touzil vyzkouset prsten a neplatit tak velkou vstupni investici, nechavam svuj prsten za cenu zasilkovny viz muj inzerat zde. Prodals? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 19. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Ano, používám už novou generaci. Starý model převzal jeden místní člen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Ahoj, chtel bych se zeptat majitelu Oura ringu. Jak je na tom prsten s odolnosti na manualni praci ? Koje prace kombinovana kancelarina s manualni praci, konkretne vymalby bytu a rad bych nejaky tracker a nechci naramek, takze mi tohke prijde idealni. Ale bojim se te odolnosti. Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Ahoj, záleží, jakou bys měl barvu. Já tedy nemám přímo Ouru, ale mám černou barvu a ta se většinou nejvíc škrábe právě při různých manuálních činnostech, hlavně o další kovový předměty. Dalo by se to řešit pracovními rukavicemi nebo jsem viděl, že na to dělají různý šprcky, který ten prsten schovají, případě si lidi řezali starou duši na kolo a tím to kryli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Mne by asi ani nevadilo, ze je to znicene kosmeticky, ale jestli ty senzory v tom neprestanou fungovat nebo tak neco. Ale tak mozna lepsi si to na praci proste sundat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 11. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Nemusíš se bát, prsten je bytelný a senzory to přežijí. Povrch je opatřen tvrdým povlakem a není to jednoduché poškrábat. Vzhledově mi přijde stálejší světlá varianta. Pracovat se dá samozřejmě i v rukavicích, ale pozor při sundávání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolchitino Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Taky bych se toho nebál, na pár měsíců jsem Ouru měl a je to zpracováno hodně kvalitně. Mně to teda osobně akorát vadilo při zvedání těžších věcí, ale to by u výmalby bytů asi nemusel být takový problém Kosmeticky se poškrábe, ale to se poškrábe i při běžném nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Tak mozna si je nadelime s manzelkou k Vanocum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 31. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Oura ma opet nejakou akci, https://ouraring.com/raf/eadd89b737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se