actionman1 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 Vsetko v poriadku, odporucam a tesim sa na dalsie obchody. Vsetko ako ma byt a super komunikacia
feltharg Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Dnes si u mně byl Vláďa vyzvedávat box na hodinky. Relativně čerstvý chrono-člen, našlápnuto má slušně a 5 hezkých kousků už mu v hodinkovnici dělá pořádnou parádu, tak snad dalších pět bude bezbolestných. Chronobundus je zákeřná choroba, přeju dlouhou a zábavnou cestu Jak prvotní kontakt, tak rychlá domluva byly jak jinak na jedničku a příjemné osobní předání pak bylo korunováno snad dvouhodinovým "zakecáním-se". Tak se budu těšit na příště a mohu vřele doporučit.
EngineerHack Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 vsetko na jednicku. Prisiel strucne a slusne az az professionalne komunikoval. Vsetko bolo ferove a co povedal to platilo. Rad kedykolvek znovu urobim dalsi obchod. Klobuk dole a dakujem. Zoli odporuca :)
krutor Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Vse bylo podle domluvy, diky za obchod.
Vlado Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Odesláno 28. března 2022 Obchod aj komunikácia s vladimirom bez problemova. Peniaze prisli na ucet hned na druhy den boli sme v kontakte az pokial mu hodinky neboli doručené co bolo relativne velmi rychlo. Posielal som ich vo štvrtok popoludni a pondelok ich mal na ruke
ondrejm Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2022 Všechno v naprostém pořádku. Blesková komunikace a domluva. Rozhodně doporučuji.
vE13Lius Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Vynikající "týpek". Vláďa ode mě kupoval a byl to jeden z těch obchodů, který bavěj a který člověk dělá rád. A který dělaj tohle fórum týmhle forem. Všechno na 1*, ještě jednou moc díky.
Hans Gruber Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Výborná domluva, hodinky jsem předal osobně s příjemným potlachem i kávou, díky moc a určitě rád zopakuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se