Conrad Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 (upraveno) Jaké máte kdo zkušenosti s kaučukovými řemínky, na všech hodinkách mám kov nebo kůži a na kaučuk jsem se vždy díval jako na něco trochu podřadného.Na kaučuku vidím jen jednu výhodu-pro diversky a i tam mi to podle mě plně nahradí kov.Myslím tedy příjemnost nošení, trvanlivost prostě vaše pozitivní i negativní zkušenosti, díky za názory Upraveno 4. října 2008 uživatelem Conrad
farářskej Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Mně připadá, že se pod ním zbytečně potím, takže dávám přednost kovovýmu tahu. Mám ho na xemexech. Taky je logicky docela nepoddajnej a netvaruje se podle ruky jako se tvaruje kůže. Je ale pravda, že mě překvapil pevností. Drží tvar a škrábnutí se dají "zatřít" docela lehce. Kdybych si měl vybrat, tak vždycky vezmu kov.
maisel Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Mně připadá, že se pod ním zbytečně potím, takže dávám přednost kovovýmu tahu. Mám ho na xemexech. Taky je logicky docela nepoddajnej a netvaruje se podle ruky jako se tvaruje kůže. Je ale pravda, že mě překvapil pevností. Drží tvar a škrábnutí se dají "zatřít" docela lehce. Kdybych si měl vybrat, tak vždycky vezmu kov. Když si můžu vybrat vezmu kaučuk, mám ho na Rado a Fortisech a max spokojenost. Společenské hodinky s ním dostanou zvláštní šmrnc a budí pozornost víc než lesklý tah, navíc netahá, je lehkej materiálově nestárné atd. Ovšem krom spony nenastavíš velikost, takže dvakrát měř jednou řež. Předpoklad je kvalitni kaučuk a ne jeho háhrážky z plasto-gumy.
spiderer Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Mam ode dneska kaucuk na beckach a nosi se vyborne, jak to bude s trvanlivosti nevim, ale oproti silikonovym remenum ma vyhodu se neni neustale "zasranej" bordelem, na ruce je velmi prijemnej a ani pri oblikani a sundavani bundy se moc nezadrhava
safi Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Jaké máte kdo zkušenosti s kaučukovými řemínky, na všech hodinkách mám kov nebo kůži a na kaučuk jsem se vždy díval jako na něco trochu podřadného.Na kaučuku vidím jen jednu výhodu-pro diversky a i tam mi to podle mě plně nahradí kov.Myslím tedy příjemnost nošení, trvanlivost prostě vaše pozitivní i negativní zkušenosti, díky za názory pohodlnější než ocelový tah, krásně voní vanilkou (asi ne všechny pásky)
spiderer Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 ..krásně voní vanilkou (asi ne všechny pásky) Muj kaucuk nevoni
Seamaster Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Kaucuk nosim cele leto a stridam s ocelovym tahem, potim se pod tim asi stejne, ale zpocenej SS tah je o dost neprijemnejsi pocitove. Kaucuk si nemuzu vynachvalit, je odolnej, pevnej, nedrzi se na nem prach, neklouze, nedrzi mastnotu... Takze kvalitni znackovy kaucuk je rozhodne vec prijemna a prakticka a nemusis se bat do toho jit, i kdyz nevoni :-)
rahhan Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Uvažuji o výměně ocelového tahu na TH LInk za kaučuk (popř.za syntetiku nebo kůži zn. Hirsch,Rios ...),je zde však atypické vykrojení řemínku při uchycení na stěžejku,při zakončení posledního článku který je součástí pouzdra je řemínek na horní hraně zkosen.Neřešil jste někdo podobnou atypickou úpravu ? Uvažoval jsem o pečlivém vyříznutí skalpelem,ale nevím ,jestli se s neoslabí celková pevnost a struktura pásku.Přikládám foto,které mě inspirovalo k výměně.Potom snad jen zakázka u Šímy?!Díka za radu nebo nějaký postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rahhan Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Našel jsem starší silikonový pásek,úprava proběhla vcelku úspěšně,tak zvažuji,zda se pustit do Hirsche Hevea? Ten kaučuk má přece jen jinou strukturu ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se