Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím milé osazenstvo tohoto fóra,

po dlouhé době jsem se rozhodl rozšířit sbírku ukazatelů času a došel jsem k tomu, že bude milé podpořit českého výrobce. Tak byla jasná volba na Orlíky a Tycho (předvánoční dárek sám sobě).

Orlíky jsem si nechal dát na jiný tah, protože mi kůže nevyhovuje na denní nošení a s mesh(em) mám nemilé zkušenosti kvůli manžetám košilí. Tycho jsem nechal původní, ty jsou pro "speciální" příležitosti. Orlíky nosím skoro každý den, občas střídám s mými milovanými Tagy.

A protože je má (už 5 týdnů) manželka také nadšená z hodinek, tak provizorní snubní prstýnky vyměníme brzy za snubní společné Diplomaty :D

Všem přeji pěkný den a hodně úspěchů s novými akvizicemi...

Mathaus

Orlik 3.jpg

Orlik 4.jpg

Tycho 1.jpg

Orlik 1.jpg

Orlik 2.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, za me Orliky urcite super volba. A kdyz se bavime o znovuzrozenych modelech, tak i kdyz s puvodnimi Orlky nemaji v podstate nic spolecneho, tak i pro me jsou to jedny z nejoblibenejsich a nejnositelnejsich novodobych Primek.

Ty Tycho uz mi bohuzel zase tak moc nesedi, ale hlavne, ze se libi tobe.

A spolecne snubni hodinky, v tvem pripade Diplomaty, tak to je super napad. Kdybych se chtel jeste nekdy zenit, tak bych nad tim taky uvazoval.

• po 2 týdnech...
Odesláno

A já si myslel, že Tycho je model, který si nikdo nekoupí... když jsou to homage Longines Master Collection L2.673.4.78.6, které určitě inspiroval Galileo - přece se točí! Hlavně při shodném strojku a designu (ten příběh o inspirace Tychem je fakt divný :) ), nabídnou značku která je nositelem opravdové tradice a jsou ve finále o 20 tisíc levnější...Orlíky na řemenu jsou dobré (ikdyž tady bych si vzal raději Omegy :) ) ... místo diplomatů (které mají u nás nepochopitelnou auru luxusu, kterou si nezaslouží) bych bral pavouky... ty jsou dle mého nejpovedenější produkt celého Eltonu... vydařený ciferník i pouzdro, hodinky které jako jediné mají na to upoutat pozornost - a vybočit z řady hodinek i pokud budou v hodinkovnici vedle jiných kousků pořádných značek... 

Pokud jsi spokojený, líbí se ti, ať ti dělají radost... já bych si vykašlal na to podporovat české produkty tam kde si to nezaslouží, CSG to přežije i bez té podpory... a tvé kombo bych složil z uvedených Longines, co bych ušetřil na Longinách proti Prim bych přidal do Omegy PO, Seamaster nebo Railmaster a pak ty pavouky... a měl bych asi vystaráno... do konce života :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Líbí se mi ten packaging. Takové hezké české.

• Po roku...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...