Chosef76 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 No a hodinková diskuze už tam proběhla? Sem ochoten se přidat Ahoj, napiš mi do SZ, navedu Tě správným "směrem". PepaSent from my iPhone using Tapatalk
krutor Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Kdyby mel nekdo pozvanku navic, tak budu vdecny.
Mathesius Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Odesláno 17. února 2021 Já si zatím na CH hodinářský místnosti dost užívám. Hlavně proto, že si člověk může promluvit s lidma, o kterých doteď jen někde čet na internetech. Teď třeba běží místnost, kde je Eric Ku a asi jen šedesát lidí, neformální povídání a každej se může zeptat na cokoli - takže se ptaj korespondent Washington Post i nýmandi z Evropy. Za časů korony docela dobrý.
Mathesius Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Odesláno 17. února 2021 (upraveno) V 4. 2. 2021 v 12:47, krutor napsal: Kdyby mel nekdo pozvanku navic, tak budu vdecny. Pošli mi klidně svoje číslo do zprávy, mám pozvánek ještě dost. (Zatím to funguje jen na iphonech, android za pár měsíců.) Upraveno 17. února 2021 uživatelem Mathesius
Jarett Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 Mě přišla pozvánka už před nějakou dobou ... ještě jsem to ani neotevřel
krutor Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 před 7 hodinami, Mathesius napsal: Pošli mi klidně svoje číslo do zprávy, mám pozvánek ještě dost. (Zatím to funguje jen na iphonech, android za pár měsíců.) Diky uz tam jsem, kdyby nekdo chtel taky mam pozvanky.
shaggy Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 FYI https://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/61659-clubhouse-odesila-konverzace-uzivatelu-do-ciny
siwi Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Odesláno 10. března 2021 Před pár dny jsem dostal pozvánku, tak už jsem tam taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se