Návštěvník Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 No to je prdel.... Tak tady se budou vážně propírat aktivity pohrobků Míry Sládka a jeho republikánů - Dělnická strana. Vojáčkování a fangličkování... můj jediný post k tématu, teď se jen občas juknu, kolik postů (nedej bože vážně míněných) tohle vlákno bude mít. "Sociologicko politicko etnicko etická" debata - to jsem zvědavej, jakej fekál z toho pod rouškou demokratické diskuze vznikne. Autorovi gratuluji, takovouhle sračku sem snad ještě nikdo nedotáhl. Ehm vlastně...ono to bylo v seriózním deníku, tak to sorry
Frantik Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Promin Snow, ale mozna trochu prehanis s kritikou tohoto vlakna a davas lidi na svuj black list jen pro jejich nazory. Je zajimave, ze kazdej, kdo projevi jinej, nez "smirlivej" nebo "multikulti" nazor je oznacovan za A.H. To mi prijde ubohy. Nevim, proc by sem toto vlakno nepatrilo?!?!? neni na nem nic hrozneho - muzeme o tom podebatovat. Byly i horsi vlakna. A to neznamena upadek fora, jak tady zase nekteri biji na poplach. Par lidi sem napise a za tyden vlakno usne, o nic nejde.
Návštěvník Ondra Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Navrhuji toto téma zamknout. Bohužel, někteří členové vůbec nepochopili, o čem článek je. Tento článek není propagací neonacistických pomatenců. Je to popis novináře Mosteckého deníku, který byl přítomen střetu, jenž proběhl v Janově mezi místními Romy a radikály z extremistické politické strany. Nepovažoval jsem za nutnost zde psát, že neonacistické ideologie jsou zrůdné, předpokládal jsem, že pro zdejší členy je toto samozřejmost. Co mě šokovalo, a proč jsem článek zveřejnil, jsou výrazy a chování Romů při tomto střetu. Citace výroků jsou v článku, a je v něm i video, které lze shlédnout. Nebudu je zde přepisovat. Jsou natolik vulgární a rasistické, že bych si to nikdy nedovolil. Kdo má zájem, může si je přečíst. Bohužel, tato společnost - a zejména někteří její členové - jsou natolik pokrytečtí, že i nevinné zveřejnění článku z regionálního deníku, který se týká ožehavé problematiky, je někým označován za extremismus. Novinář, který článek psal, extremista není. Píše o všem možném, co se v regionu děje. A o mě psát jako o rasistovi, to už je úplný nesmysl. Před třemi týdny jsem se vrátil z Francie, což je multikulturní společnost. Na ulici potkáváte národnosti z celého světa, a ani na vteřinu mne nenapdlo, že by to byl problém. Naopak je to obhacující a České republice bych takto bohatou společnost přál.
Návštěvník Ondra Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 edit: chybou se příspěvek výše postnul ještě jednou.
Filipes Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 největší tragédie novodobejch dějin je porážka Wehrmachtu!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.