Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Dnes jsem si přečetl tenhle článek (viz link) a téměř nemám slov... Stojí za to jej přečíst vč. diskuze. http://mostecky.denik.cz/zpravy_region/cv_...e_20081005.html
Frantik Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Uprimne nechapu, co tim nackove sledovali. Podle me uplne zbytecna provokace. Bylo to trochu naivní! To, ze je potreba s tou ciganskou verbezi z Janova, Chanova apod. zatocit je jasný, ale rozhodne ne takhle!!!
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Myslím si, že se sem takové příspěvky nehodí, nechci pořád nostalgicky vzpomínat na to, co bylo, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že by nikoho ani ve zlém snu nenapadlo podobný odkaz na "staré" fórum vložit. To už nemáme o čem psát ???!!! DVB-T přijímače, LCD v. Plazma, automatické převodovky, americká hypotéční krize, videokamery apod. nahání mi to hrůzu. V téhle chvíli patří velký dík Kalifxovi za pěknou recenzi, "safimu za článek a za chvilku budu vděčný za dohady ohledně OP a MM, spidererovi za nicneříkající anketu, v těhlech případech se o hodinkách alespoň píše. Edit - i já jsem zasíral fórum dotazy z oblasti IT, tímto se omlouvám, beru si z toho ponaučení, nebude se to opakovat a příště použiju jen SZ.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 To Snow: Možná jsi nepostřehl, že jsme v sekci Ostatní diskuse a zábava.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 no to je sila... Také jsem nevěřil svým očím...
kubson Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Myslím si, že se sem takové příspěvky nehodí, nechci pořád nostalgicky vzpomínat na to, co bylo, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že by nikoho ani ve zlém snu nenapadlo podobný odkaz na "staré" fórum vložit. To už nemáme o čem psát ???!!! DVB-T přijímače, LCD v. Plazma, automatické převodovky, americká hypotéční krize, videokamery apod. nahání mi to hrůzu. V téhle chvíli patří velký dík Kalifxovi za pěknou recenzi, "safimu za článek a za chvilku budu vděčný za dohady ohledně OP a MM, spidererovi za nicneříkající anketu, v těhlech případech se o hodinkách alespoň píše. Edit - i já jsem zasíral fórum dotazy z oblasti IT, tímto se omlouvám, beru si z toho ponaučení, nebude se to opakovat a příště použiju jen SZ. mě to třeba nevadí, naopak bych byl pro zavedení sekce v ostatní diskuzi pro focení a auta.. na jiných hodinkářských fórech to je běžné a tyhle koníčky k sobě mají někdy celkem blízko... politiku bych ale možná vynechal - i když jak je vidět češi jsou schopní pohádat se i kvůli hodinkám
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 To Snow: Možná jsi nepostřehl, že jsme v sekci Ostatní diskuse a zábava. Postřehl jsem, přesto mi připadá příspěvek nevhodný, nevkusný. Ne, nezavírám oči před realitou všedního dne, ale uniká mi smysl tohoto odkazu, které postuješ na fórum, které se zabývá jinými tématy. Nemyslím si, že bychom se museli zaobírat takovou špínou, vymysli raději pěkné téma o hodinkách, to přivítám a budu se těšit.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Tato sekce je určena pro diskuse na jiná témata. Mnoho lidí to tu chápe tak trochu jako gentlemanský klub, kde je možné mezi přáteli hovořit o čemkliv, co je momentálně aktuální. Proto jsou tu i diskuse na jiná témata než hodinky (nebyla by to trochu nuda?). Pokdu Tě tyto diskuze neoslovují, není povinností se jich zúčastňovat. Máš možnost osobní svobodné volby. Toto, mnou postnuté, téma mě osobně šokovalo... jak se dokáže chovat tato "diskriminovaná" etnická menšina ve státě, který ji svým sociálním systémem drží při životě... a jak brutálně dokáže napadat "bílé"...
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Tato sekce je určena pro diskuse na jiná témata. Mnoho lidí to tu chápe tak trochu jako gentlemanský klub, kde je možné mezi přáteli hovořit o čemkliv, co je momentálně aktuální. Proto jsou tu i diskuse na jiná témata než hodinky (nebyla by to trochu nuda?). Pokdu Tě tyto diskuze neoslovují, není povinností se jich zúčastňovat. Máš možnost osobní svobodné volby. Toto, mnou postnuté, téma mě osobně šokovalo... jak se dokáže chovat tato "diskriminovaná" etnická menšina ve státě, který ji svým sociálním systémem drží při životě... a jak brutálně dokáže napadat "bílé"... Chtěl bych Ti odepsat, moc bych chtěl, i obrázek jistého pána s iniciálami A.H. bych našel, ale kašlu na to. Mám svobodnou volbu a využiju ji, musím si Tě, ač nerad zařadit mezi ignorované členy, je mi to svým způsobem líto, ale nemohu jinak, takže .
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Chtěl bych Ti odepsat, moc bych chtěl, i obrázek jistého pána s iniciálami A.H. bych našel, ale kašlu na to. Mám svobodnou volbu a využiju ji, musím si Tě, ač nerad zařadit mezi ignorované členy, je mi to svým způsobem líto, ale nemohu jinak, takže . Problém je, že jsi nejspíš nečetl ten článek, na který jsem odkazoval. Je to článek v seriózním médiu, relevantní zdroj, nic extremistického.
B.F.G. Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Chtěl bych Ti odepsat, moc bych chtěl, i obrázek jistého pána s iniciálami A.H. bych našel, ale kašlu na to. Mám svobodnou volbu a využiju ji, musím si Tě, ač nerad zařadit mezi ignorované členy, je mi to svým způsobem líto, ale nemohu jinak, takže . To první písmeno A je Adam?
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 To první písmeno A je Adam? Nikoliv, A jako Adolf.
B.F.G. Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Nikoliv, A jako Adolf. Ehh, tak to máš blbě, Adolf byl přeci Born.
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Ehh, tak to máš blbě, Adolf byl přeci Born. Ježišmárjá, že já debil se v tom začal patlat, už sem nechci přispívat, ale přeci jen, nebylo těch Adolfů povícero ? Už neodpovídám, vlákno ignoruji, vlezte mi záda .
horal Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Ve vzdálenosti 1 358 km od Prahy se dějí takovéhle věci. Je to blízko nebo daleko? Když někdo dělá bordel, ať jednonohý či s odstátýma ušima - měl by dostat přes dr.ku. Nic víc nic míň. Je to právo slušných lidí. http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evrop...phtml?id=618117
Qvido Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Víte která tři nejhorší slova můžete slyšet od cikána ? " Dobré ráno sousede ! "
mengelis Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Toto, mnou postnuté, téma mě osobně šokovalo... jak se dokáže chovat tato "diskriminovaná" etnická menšina ve státě, který ji svým sociálním systémem drží při životě... a jak brutálně dokáže napadat "bílé"...Až budou náckové mašírovat tvojí ulicí a označí tě za nepřítele, tak určitě nadšený nebudeš. Ale fascinujemě, že se na tomhle fóru najdou sympatizanti s neonacisty, tady to jde fakt do sraček.
Baker Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 tady to jde fakt do sraček. a pomerne rychle
CzechJoker Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Až budou náckové mašírovat tvojí ulicí a označí tě za nepřítele, tak určitě nadšený nebudeš. Ale fascinujemě, že se na tomhle fóru najdou sympatizanti s neonacisty, tady to jde fakt do sraček. Řekněme, že lidé nejsou až tak tolerantní vůči multikulti prostředí, jak by se některým aktivistům líbilo či jak by rádi obyvatelům Evropy naimplantovali. To, že se tato témata otevírají (a čím dál častěji) svědčí imho o tom, že běžní lidé si přejí změnu. Předesílám, že nejsem příznivce žádné extremistické strany.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.