chef Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Prosím o určení starých hodinek. Našel jsem je v lese pod kořeny stromu (detektorem). Jsou stříbrné kromě ručiček. Název končí zřejmě na PAR (první písmeno (nebo 2) zakrývá ta zrezavělá ručička). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Tohle mi nic neříká, ale vzhledem ke stavu nečekám žádnou závratnou hodnotu. Zkus je otevřít a vyfoť strojek, třeba tam bude o něco více informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chef Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Dekuji. Zkusim, zda se to bude dat nejak otevrit. Me nejde o hodnotu a uz vubec ne o prodej, spise me zajimalo o co se jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Třeba se najde někdo, kdo se vyzná líp. Mimochodem, ten nápis na ciferníku mi připadá spíš jako "(S)TAR" než *PAR, ale třeba se pletu, je to fakt špatně čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chef Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Mate pravdu, vypada to vice jako (S)TAR. Existovali drive hodinky teto znacky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chef Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Tak mate opravdu pravdu Vzpomnel jsem si, ze mi nedavno dorazila velka lupa a znovu jsem prozkoumal ty hodinky a je tam opravdu znacka STAR (ta rucicka ma uprostred otvor, pres ktery se dalo to "S" pod lupou zahlednou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 STAR nemusí být přímo jméno výrobce, může to být označení modelové řady. Používal to třeba ORIS Star, Rolex Star, Orient Star... někteří to používají dodnes (Orient) jiní už ne (Rolex, Oris), ale to vůbec neznamená, že ty hodinky jsou od některého z uvedených výrobců. Jedině ze strojku by se dalo snad zjistit více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chef Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Dekuji, pokusim se nejak otevrit hodinky a dostat se ke strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ahoj. Nechci zbytecne zakladat nove vlakno. Kolega me poprosil, abych se zde poptal na tyto hodinky, zdali maji nejakou hodnotu a zda nekdo vi co je to zac, pro jaky trh je to urcene, atd. Google vice mene mlci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Kolber zalozene 1983 http://www.mikrolisk.de/show.php?site=280#sucheMarker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Přijde mi to jako starší Seika v jiném pouzdře. Koukni na strojek, ale žádný zázrak to nejspíš nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se