Me2d Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Prosím dokáže někdo opravit starší primky? Všude v ofico hodinářstvích mi tvrdí, že to nejde, že nejsou díly. Hodinky šly, teď jsem je vyndal po několika letech a když je chci natahnout tak se ručičky rozběhnou jak turbo vteřinovka oběhne za 1s ciferník snad 100x, jako by povolilo pero nebo co, nerozumím tomu, pomožte prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Prosím dokáže někdo opravit starší primky? Všude v ofico hodinářstvích mi tvrdí, že to nejde, že nejsou díly. Hodinky šly, teď jsem je vyndal po několika letech a když je chci natahnout tak se ručičky rozběhnou jak turbo vteřinovka oběhne za 1s ciferník snad 100x, jako by povolilo pero nebo co, nerozumím tomu, pomožte prosím. odkud jsi? o jaký kalibr jde? pokud jsi z Prahy tak by ti mohl pomoci můj hodinář
uzak Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Prosím dokáže někdo opravit starší primky? Všude v ofico hodinářstvích mi tvrdí, že to nejde, že nejsou díly. Hodinky šly, teď jsem je vyndal po několika letech a když je chci natahnout tak se ručičky rozběhnou jak turbo vteřinovka oběhne za 1s ciferník snad 100x, jako by povolilo pero nebo co, nerozumím tomu, pomožte prosím. Pokud jsi z Ostravy nabízím to samé co Tolja.
Me2d Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Zkusím vás kontaktovat až se to nepodaří ani hodinářovi z klenot na čerňáku, docela pěkně se s ním povídá o hodinkách a ne jen o těch co mají oni, popsal jsem mu problém a on povídá že se zřejmě povolilo něco cosi na kotvě a ještě nějaký malinký cosi a že to spraví, že to vymění a že není jen na baterie a měnění celých strojků. Orienty mi seřídil kdysi dávno dost přesně, cca. 2min /měs. tak uvidíme ale díky určitě dám vědět.
Me2d Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Tak jsem si je vyzvedl, perfektní práce, všude mě vyhazovali se slovy že tam je nějaká čína a pod. že je to starý, že to nejde apod. a ejhle pánové z čerňáku umí a vrátili mi i staré díly takže to jde i bez výměny celého strojku, a od 14.00 jdou přesně a nádherně tikají... Jen je škoda, že příští rok se bude rekonstruovat ta prodejna hodinek a oni jim prý nebudou vyhovovat designově do nové prodejny
bandicoot Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 jojo... nová doba... design nad funkčností
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se