Přejít na obsah

Tag Heuer Carrera Day-Date

Vena

Doporučené příspěvky

Asi už si většina z vás všimla, že na stránkách TagHeuer jsou už tyto nové Carrery. Už tady diskuze o nich proběhla. Já zatím vůbec nevím, jestli se mi líbí nebo ne :smile_anim: Netušíte někdo, jestli budou nějak výrazně dražší nebo ne ?

Mějte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Tuto novinku jsem viděl ve Vídni naživo a musím objektivně říct,že v reálu vypadají podstatně lépe než na fotkách.Opravdu nádherné velké (43mm) hodinky.Cena 3100,-EURO na koženém tahu a 3200,-EURO na oceli.

Tak včera jsem je viděl v Koscomu, černé s ocelovým tahem za 84.900,- CZK

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Tuto novinku jsem viděl ve Vídni naživo a musím objektivně říct,že v reálu vypadají podstatně lépe než na fotkách.Opravdu nádherné velké (43mm) hodinky.Cena 3100,-EURO na koženém tahu a 3200,-EURO na oceli.

Zlacneli...na krokodilovi aj oceli - 2800,-EUR

Odkaz ke komentáři

No já nevím... nemůžu si pomoct, ale na mě působí spíš jako něco od Hamiltonu... Teda ne, že by na stylu Hamiltonu bylo cokoli špatně, ale od TH bych čekal trochu víc než jen něco jako X-Carrery :) . Ale možná je to jen můj dojem.

post-1975-1235859062.jpg

zdroj/source: TAG Heuer

Odkaz ke komentáři

Jako hnus bych je neviděl - to jsou v současné produkci TAG Heueru daleko větší hrůzy, pro mě aspoň všechny Grand Carrery.

Ale pokud se rádi bavíme o poměru cena/"výkon", tak tohle je, si myslím, exemplární příklad, kdy cena absolutně neodpovídá tomu, co hodinky nabízejí.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Jako hnus bych je neviděl - to jsou v současné produkci TAG Heueru daleko větší hrůzy, pro mě aspoň všechny Grand Carrery.

Ale pokud se rádi bavíme o poměru cena/"výkon", tak tohle je, si myslím, exemplární příklad, kdy cena absolutně neodpovídá tomu, co hodinky nabízejí.

A proč? Zkus to trochu rozvést. Právě o nich reálně uvažuju a zajímalo by mě, co se proti nim dá použít za argumenty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...