Vena Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Asi už si většina z vás všimla, že na stránkách TagHeuer jsou už tyto nové Carrery. Už tady diskuze o nich proběhla. Já zatím vůbec nevím, jestli se mi líbí nebo ne Netušíte někdo, jestli budou nějak výrazně dražší nebo ne ? Mějte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Větší hnus jsem už dlouho neviděl a dražší budou stoprocentně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Tuto novinku jsem viděl ve Vídni naživo a musím objektivně říct,že v reálu vypadají podstatně lépe než na fotkách.Opravdu nádherné velké (43mm) hodinky.Cena 3100,-EURO na koženém tahu a 3200,-EURO na oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vena Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Hm, to je docela o dost dražší, cca o 1000,- Euro než ty stávající. Alespoň mám vyřešeno, které si případně koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 O tolik určitě ne,ty menší na kož. tahu případně kaučuku stojí 2350,-,na oceli 2500,-EURO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vena Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Tuto novinku jsem viděl ve Vídni naživo a musím objektivně říct,že v reálu vypadají podstatně lépe než na fotkách.Opravdu nádherné velké (43mm) hodinky.Cena 3100,-EURO na koženém tahu a 3200,-EURO na oceli. Tak včera jsem je viděl v Koscomu, černé s ocelovým tahem za 84.900,- CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Taky se mi nelíbí. daleko lepší jsou ty starý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Tuto novinku jsem viděl ve Vídni naživo a musím objektivně říct,že v reálu vypadají podstatně lépe než na fotkách.Opravdu nádherné velké (43mm) hodinky.Cena 3100,-EURO na koženém tahu a 3200,-EURO na oceli. Zlacneli...na krokodilovi aj oceli - 2800,-EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 tak upresnenie na oceli - 2.850 EUR na kroko-remienku - 2.725 EUR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 No já nevím... nemůžu si pomoct, ale na mě působí spíš jako něco od Hamiltonu... Teda ne, že by na stylu Hamiltonu bylo cokoli špatně, ale od TH bych čekal trochu víc než jen něco jako X-Carrery . Ale možná je to jen můj dojem. zdroj/source: TAG Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 Jako hnus bych je neviděl - to jsou v současné produkci TAG Heueru daleko větší hrůzy, pro mě aspoň všechny Grand Carrery. Ale pokud se rádi bavíme o poměru cena/"výkon", tak tohle je, si myslím, exemplární příklad, kdy cena absolutně neodpovídá tomu, co hodinky nabízejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Jako hnus bych je neviděl - to jsou v současné produkci TAG Heueru daleko větší hrůzy, pro mě aspoň všechny Grand Carrery. Ale pokud se rádi bavíme o poměru cena/"výkon", tak tohle je, si myslím, exemplární příklad, kdy cena absolutně neodpovídá tomu, co hodinky nabízejí. A proč? Zkus to trochu rozvést. Právě o nich reálně uvažuju a zajímalo by mě, co se proti nim dá použít za argumenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se