Milil Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Na krátkou chvíli se mi dostaly do ruky tyto hodinky, tak jsem využil příležitosti a hodinky jsem si prohlédl, narychlo vyfotil a natočil krátké video (omluvte kvalitu). První dojem z hodinek je ten, že jsou masivní, na ruce je fakt cítíte. Pouzdro má průměr 43 mm (47 mm s korunkou), výška je 15 mm a váží cca 195 gramů. Na boku pouzdra na pozici 8 je zapuštěné "tlačítko" kterým se nastavuje datum. Hodinky lze natahovat i ručně, korunka je šroubovací. Při zpracování fotek jsem si uvědomil, že nemám jedinou fotku přezky, ale je klasická skládací. Pár vteřin videa: http://cz.youtube.com/watch?v=99mA_74z7CA
Baker Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Zajimalo by me co je tam za kalibr "38 Jewel Automatic movement" ???. Doplnim foto spony a cerne verze.
Milil Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2008 (upraveno) Zajimalo by me co je tam za kalibr "38 Jewel Automatic movement" ???. Podle lidí na Watchuseek to je kalibr Sea-Gull M163S. Doplnim foto spony a cerne verze. Díky Upraveno 10. října 2008 uživatelem Milil
Baker Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Podle lidí na Watchuseek to je kalibr Sea-Gull M163S. Skoda te otevrene setrvacky, pusobi to imho trochu lacino, jinak za 150 dolaru fajn hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se