Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Len tak na skúšku...Movement: Seiko SII NH36A , Crystal : Flat sapphire crystal ... prišli za 17 dní,colník zadržal a potom na prekvapenie prepustil bez poplatkov :) čiže v cene remienka

IMG_9533.JPG

IMG_9536.JPG

IMG_9534.JPG

• po měsících...
Odesláno

Svítí jako kráva. Tyto v1 i verze 2, kterou jsem kupil před 2měs svítí stejně dobře jako origo monstry

a 10x víc než čtyřkové monstry. Odpoledne vyfotím svoje.

Odesláno

Čerstvě po nasvícení pod ne úplně super světlem. Bez expozice, to by mně shořel mobil. Svítit to vydrží celou noc.

Samozřejmě ne tak silno.

1635874304465.jpg

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Predevcirem dosly cajnamonstry ve zlutem provedeni. Po oranzovych a ledove modrych uz jsou to moje treti. A super. Presnost opet na nule, spona pri zapinani nereze do ruky, su spokojny.

IMG_20220706_164115.jpg

• po měsících...
Odesláno

Ty hodinky jsou normálně hezký a je dobře že si můžeš udělat radost i když už je Seiko dávno nedělá.

Název teda se fakt nedá vyslovit ale to je asi jediná věc co se jim dá vytknout.

Ať to tiká pánové!

• po měsících...
Odesláno

Vyzerajú dopbre tie hodinky... Pozerám, že majú rozné typy, aj bronzové korytnačky. Vždy som si chcel skúsiť tvar púzdra korytnačiek a aj broznové hodinky a toto by zabilo dve muchy jednou ranou :)

https://www.heimdallrr.com/collections/heimdallr-6105-turtle/products/heimdallr-bronze-turtle-diver-watch?variant=39865938477244

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...