JanciBB Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Len tak na skúšku...Movement: Seiko SII NH36A , Crystal : Flat sapphire crystal ... prišli za 17 dní,colník zadržal a potom na prekvapenie prepustil bez poplatkov čiže v cene remienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Škoda, že už je Seiko nedělá. Myslím v tomhle designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 3 hodinami, thubalek napsal: Škoda, že už je Seiko nedělá. Myslím v tomhle designu přesně. monstra dvojky, parádní indexy, day date bez kyklopa. lidový, kultovní potápky, svýho času za 160 dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanciBB Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Však ma aj vyšli 159 USD,len sa treba vnútorne vysporiadať že mám aj zároveň nemám SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Jsou moc pěkný... Jak svítí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Svítí jako kráva. Tyto v1 i verze 2, kterou jsem kupil před 2měs svítí stejně dobře jako origo monstry a 10x víc než čtyřkové monstry. Odpoledne vyfotím svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Čerstvě po nasvícení pod ne úplně super světlem. Bez expozice, to by mně shořel mobil. Svítit to vydrží celou noc. Samozřejmě ne tak silno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Nevyslovitelná "značka" na první pohled mi hned napad Hemoroid, ještě že to neni na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Predevcirem dosly cajnamonstry ve zlutem provedeni. Po oranzovych a ledove modrych uz jsou to moje treti. A super. Presnost opet na nule, spona pri zapinani nereze do ruky, su spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JX3P Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 kdo bych chtěl žlutý klony monstery se "zubama" tak jsem našel totok: https://www.ebay.com/itm/284982695706 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 AUTOMATISK je pecka jak z Neratovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JX3P Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 vím hrozný, je to automatic norsky, no ostatní barvy dialů jsou bez automatisk )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Ty hodinky jsou normálně hezký a je dobře že si můžeš udělat radost i když už je Seiko dávno nedělá. Název teda se fakt nedá vyslovit ale to je asi jediná věc co se jim dá vytknout. Ať to tiká pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Ty rucky vypadaji honosne. Dyz to srovnam s tema plastovyma suntama na mojich cinamonstrech, to je nebe a dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Vyzerajú dopbre tie hodinky... Pozerám, že majú rozné typy, aj bronzové korytnačky. Vždy som si chcel skúsiť tvar púzdra korytnačiek a aj broznové hodinky a toto by zabilo dve muchy jednou ranou https://www.heimdallrr.com/collections/heimdallr-6105-turtle/products/heimdallr-bronze-turtle-diver-watch?variant=39865938477244 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se