Tomsn Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Ahoj, přemýšlím v Brně Bechyně a nebo Hanák? popř. je to jedno? AT stojí, manuální nátah nereaguje (cal. 8900) - hodinky se nerozběhnou. Jsou ještě v záruce do Srpna, proto přes AD Tom
Campino Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) před 19 minutami, Tomsn napsal: Ahoj, přemýšlím v Brně Bechyně a nebo Hanák? popř. je to jedno? AT stojí, manuální nátah nereaguje (cal. 8900) - hodinky se nerozběhnou. Jsou ještě v záruce do Srpna, proto přes AD   Tom Ahoj Tome, myslim ze je to jedno, zrejme to nakoniec skonci v tom istom zarucnom servise Upraveno 26. května uživatelem Campino 1
Greenhornik Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Hanák má v Brně svůj vlastní servis pro Omegu, brněnský Bechyně to bude posílat do svého servisu v Praze. 1 1
Tomsn Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Děkuji GH za objasnění. Omlouvám se... asi jsem to špatně podal. Můj předpoklad byl, že např. jako u PAM nemůže AD vykonávat opravy dokud jsou hodinky v záruce a tudíž se posílá do servisního střediska výrobce. Cílil jsem na zkušenost s AD a to konkrétně Bechyně popř. Hanák vůči servisu Omeg a celkovému přístupu. Nicméně jsem nechal u Bechyněho včera a budu čekat na zprávy. Tom
Greenhornik Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května V tomto si nejsem jistý, ale podle mě jsou v ČR autorizované servisy Omegy ( Carollinum, Bechyně, Hanák, Onyx), které mají přístup k náhradním dílům a jsou oprávněny provádět záruční a pozáruční servisy. Přímo do Omegy chodí jen speciality jako Speedy 321 Ed White. Ostatní se opravují u nás, ale pouze v několika autorizovaných servisech. Přímo na kvalitu servisu nemám názor, samozřejmě Onyx je nej, ale protože Omegu neprodávají, ale jenom servisují, jsou případě záručního servisu ve značné finanční nevýhodě. Omega servisům nic neproplácí, tudíž záruční opravy cvakají ze svého. Ale odmítnout nesmí. Bechyně x Hanák asi nejsem schopen kvalifikovaně rozhodnout. Jenom u Hanáka v servisu je občas taková zvláštní domluva na příjmu, ale hodináři mi pak vždycky pomohli.
Campino Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Tiež som si myslel že v rámci záruky to posielajú, preto môj predošlý príspevok, sorry. Ale pokiaľ je to servis autorizovaný pre Omegu, tak by v službách a kvalite nemal byť asi zásadný rozdiel.
EpsteinBarr Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května @Greenhornik Neviem, pytam sa, mozno to tu uz niekde prebehlo a nezachytil som. Akoze Onyx urobi zarucny servis a Omega im to nepreplati? Cize chcu byt autorizovanym servisom Omega "len" z dovodu dostupnosti nahradnych dielov, kedze pozarucnych, a teda platenych servisov robia xyz a je to samozrejmy financny prinos?
Greenhornik Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Přesně tak, Ruda to tu někde zmiňoval, jak to funguje. Ale samozřejmě to nemůžu najít
Seamaster Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Je to jak pise Greenhornik. Jen dodam, AD nemusi byt nutne AS a vice versa. Co se tyce kvality servisu, tak pokud jsou AS, tak maji certifikovane a proskolene hodinare s kvalitni dokumentaci, pristupem k intranetu Omegy a tudiz i dilum... Onyx ma jeden vyznamny benefit, a to, ze pokud u ostatnich AS nechate udelat pozarucni servis, vzdy pouzijou Omegou doporucenou cenu servisu pro dany kalibr + pripadne dily co musi menit on top.... Onyx udela kalkulaci az dle toho, v jakem je co stavu a co je treba skutecne menit... coz ma priznivy vliv na konecnou cenu vetsinou. Tedy zaverem zlate pravidlo : Co je v zaruce, posilejte do Dusak/Hanak a spol, co je po zaruce, tak Onyx. 2
Greenhornik Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 2 hodinami, Seamaster napsal: Co je v zaruce, posilejte do Dusak/Hanak a spol, co je po zaruce, tak Onyx. Omlouvám se, že jsem psal Carollinum, myslel jsem samozřejmě Dušáka. před 13 hodinami, Greenhornik napsal: V tomto si nejsem jistý, ale podle mě jsou v ČR autorizované servisy Omegy ( Carollinum, Bechyně, Hanák, Onyx)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se