CZninja Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Zdravím, posledních několik týdnů pozoruji problém u Citizen Promaster Eco-drive s automatickým serizovanim času. Běžně se pravidelně automaticky serizovaly, poslední dobou mi ukazují “ NO “, při ručním vyhledání signálu ho s bídou najdou na “ LOW “, i pod širým nebem, výjimečně se seřidí. Nesnížili Němci výkon vysílače? Nemá s tím někdo v okolí - Ostravsko - zkušenosti? Nebo jak poznám, ze je problém v hodinkách? Vybavují si, ze tento problém snad nastal po několika týdnech, kdy byly hodinky v šuplíku, ale nevybily se.. Děkuji za vaše reakce a pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 V Berouně pozoruju asi 14 dní stejný problém, digi Casia, které se denně synchronizovaly, teď ani ručně. Zkoušel jsem to jen v bytě, venku ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 V nepříznivých podmínkách v dolíku, uvnitř budovy, CZ-58281, synchronizace probíhá každý den. Výše popsaný problém nepozoruji. Wave ceptor + 5610. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Dnes se mi 5610 v noci po skoro 3 týdnech sesynchronizovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Zajímavé řešení jde přes Raspberry Pi, když je špatný signál, tak lze vyrobit vlastní https://github.com/hzeller/txtempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se