Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak ja jsem byla "poslintat" v prodejne na Arakadach Pankrac, ma tam prodejnu Dusak. Velmi mila obsluhujici, bez problemu mi dala vybrane hodinky vyzkouset, poradila i jine, prolistovaly jsme spolu katalogy... no proste parada. A ja mam ted bezesne noci. Tedy vlastne plne snu o hodinkach Breitling Starliner v kombinovanem provedeni zlata s diamantiky ....aaaaaaaaaaach :sleeping_03anim:

vypadaji takto:

http://cgi.ebay.com/BREITLING-STARLINER-DI...7QQcmdZViewItem

jen po obvodu jsou misto oznaceni minut (5,10,20,25,...) v bilem zlate zasazene diamanty

No proste nadhera....

Nemel byste nekdo takove hodinky k prodeji? U Dusaka jsou preci jen dooooost drahe (pres 200tis.)

Návštěvník YPO
Odesláno

obávám se, že brajtle s démanty a baterkou tu nikdo nevlastní a i kdyby vlastnil tak se s tím radši nebude chlubit :smile_anim:

Odesláno
obávám se, že brajtle s démanty a baterkou tu nikdo nevlastní a i kdyby vlastnil tak se s tím radši nebude chlubit :smile_anim:

:thumbsup_anim:

to chapu

taky je to pro me.... jdu spat a nechat si o nich zdat :sleeping_03anim:

ale jinak jsou hodinky "brajtle" naprosto super. Skvele propracovane, uzasny material, strojek a ten vyber :)

Návštěvník YPO
Odesláno
:thumbsup_anim:

to chapu

taky je to pro me.... jdu spat a nechat si o nich zdat :sleeping_03anim:

ale jinak jsou hodinky "brajtle" naprosto super. Skvele propracovane, uzasny material, strojek a ten vyber :)

.... bež spát - ráno moudřejší večera ;)

Odesláno (upraveno)
.... bež spát - ráno moudřejší večera ;)

tak porad, kdyz uz mi to porad mazes :worried_anim:

v dubnu jsem mela kulatiny, tata mi chce koupit hodinky a rozhoduji se mezi zn Breitling, Omega a Rolex...

Breitling Starliner

Omega Constellation

Rolex...ted si nemuzu vzpomenout :)

jooo Rolex Perpetual

Upraveno uživatelem kopretinka
Odesláno (upraveno)

kopretinka: Vyber, co chceš... Zajdi do výlohy, zavři oči a kde zamíří Tvůj prst, tak řekni " Táto, tyhle " :D... Tohle už jednou napsal YPO a válel jsem se smíchy, ale tady se to hodí perfektně :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
kopretinka: Vyber, co chceš... Zajdi do výlohy, zavři oči a kde zamíří Tvůj prst, tak řekni " Táto, tyhle " :D... Tohle už jednou napsal YPO a válel jsem se smíchy, ale tady se to hodí perfektně :)

koukam, ze jsi o neco mladsi, nez muj synek...

fakt si vtipnej... to jsem se ale nasmala

chtela jsem od vas vsech tady poradit, myslela jsem si, ze jsou tady odbornici na slovo vzati a ne namysleni frajeri, kteri si mysli, ze kdyz znaji nektere hodinky, budou ostatnim ukazovat, jak jsou dobri. Uz jsem navrhla, vyprojektovala a postavila dost domu, hotelu atd., pomohla hodne detem a postizenym lidem, ale nikdy me nenapadlo ze sebe tolik delat. Kazdy umime neco a snazime se o to, abychom to umeli dobre a pokud to tak umime a muzeme druhym poradit hlavne v pripade, kdy se na nas obrati s radou, meli bychom mu byt napomocni bez urazek a ponizovani...

jinak diky za radu i ostatnim slusnym poradcum. Pomohli jste mi, opravdu jsem si nevedela rady. Tatinek ma siroky prehled o Primkach, ale s timto mi nemohl poradit. Jen mi rekl tyto 3 znacky a ze z nich si mam vybrat...

Vypada to, ze nejlepsi budou podle vas Rolexky. Zvazim to a pokud rozchodim nektere nazory lidi tady, tak dam vedet, jak to dopadlo.

Pokud by vas nekoho jeste napadly konkretni typy Rolex, budu rada za poradu...

Odesláno
za mne z tohoto výběru určitě Rolex a na nákup k Bechyňovi - místní hnidopichy ber s rezervou, jsme celí nesví, že na chronomag zavítala dáma ;)

diky za info :thumbsup_anim:

do Stepanske to mam z prace kousek a navic jsem prazanda, takze bez problemu zavitam

DIKY

a preci by vas chlapi nerozhodila jedna cerstva blondata ctyricatnice co beha po Praze a kocha se luxusnimi hodinkami :thumbsup_anim:

kazdopadne jselti budete delat nejaky srazek, tak prijdu, tedy jestli uz ty hodinky budu mit, bez nich byste me tam asi nevzali coooo :worried_anim: ja mam ted doma jen troje Guessky a jedny Pierre Cardin, to by asi neproslo cooooo.

Takze az vyberu, zakoupim a s laskou si je necham nasadit od tatinka, prijmete me do klubu :speak_cool: koukam, ze jsou tu prima chlapici, se kterymi by mohla byt i legrace

Odesláno
za mne z tohoto výběru určitě Rolex a na nákup k Bechyňovi - místní hnidopichy ber s rezervou, jsme celí nesví, že na chronomag zavítala dáma ;)

Z tých, ktorí bez uštipačnosti radia Rolex je to aj podľa mňa dobrý typ.

Ale pre rozšírenie prehľadu by som doporučil ešte pozrieť si Longines-y. Dajú sa tam tiež vybrať elegantné dámske hodinky pre pohyb v spoločnosti a aj v "technickom" prostredí v práci...

Odesláno
diky za info :thumbsup_anim:

do Stepanske to mam z prace kousek a navic jsem prazanda, takze bez problemu zavitam

DIKY

To určitě chce - porovnat víc značek a dát řeč s pár hodináři. Postupně si na to začneš tvořit určitý názor sama.

Mně osobně se ten Breitling Starliner docela líbí, ale je fakt, že dát tyhle peníze za quartzky je trochu zcestné. Za tyhle peníze už koupíš hodně slušné mechanické hodinky, (třeba i ty Rolexy), se kterými možná oslníš více lidí než těmi diamantovými quartzkami. Ale je pravda, že mechanické hodinky mají také svá úskalí - pokud to jsou automaty, tak je musíš nosit každý den, aby se nezastavily, nebo si pořídit tzv. watchwinder, který je bude průběžně udržovat v chodu. Ale jde jen o zvyk...

Já bych také doporučoval Rolex, ale to co navrhují chlapi ve vedlejším vlákně (Breitling Herritage) také není špatná volba. Tak přeju hodně štěstí při výberu. :)

Odesláno (upraveno)

kopretinka: Promiň, nebylo to myšleno osobně... Nemusíš se tady ohánět tím, co jsi vyprojektovala, udělala...

Oháním se tady snad já nějakými úspěchy???

Nikoho z nás neznáš a už vůbec ne to, jakým stylem tady kdo píše... Nejprve se zeptáš na slevu, kde jsem Ti slušně odpověděl...

Vypadalo to, že chceš nakoupit s rozmyslem ( slevou)...

Za 200 000Kč se můžeš podívat i po jiných firmách , než je bežně k vidění za výlohou...

Určitě Rolex= značka, tradice, kvalita, postavení..., jak psal YPO, vyhodit tolik penež za quartz od Breitlingu , nevím...

Za mne třeba tohle : http://www.hodinky-koscom.cz/MP6066-SD501-17E-I11656.html

Když se Ti líbí bi-color a máš v podstatě vybráno mezi Omegou , Breitlingem, není co řešit... Proto má poznámka " ukaž prstem a vyber"...

Dobře vyber

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...