Macko Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Už si čtu chronomag dlouho a už nějaký ten patek šetřím na nové hodinky a chtěl bych Švýcarské jako každej. Protože se tady prolézám už dlouho tak jsem nenašel takové, které by mě chytli za srdce. Jo jasně takové za 30 a víš ty to dokážou, ale tolik proste teď nemám. Do těch hodinek bych chtěl dát tak 5t max 7t za bateriové nebo 10t max 15t za automaty.Prosím porad tě mi. Nemusí být chronografy ale můžou. Ja jsem spíše za klasické hodinky ne moc přeplácané. Pásek kůže nebo ocel nevadí nejlíp oboje. Ocel nebo titan. Sklo nejlíp safír. Moc se mi libi se mi neco jako Fortis 647-10-11-L http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-647-10-11-L-I8356.html nebo jako Tissot PRC200. A chci je do práce a asi na všechny příležitosti protože budu moje jediné. Nechci vic hodinek Dotaz 1: budou se mi natahovat automaty i když sedím skoro celý den za počítačem. Samozřejmě chodím do práce nebo na oběd pěšky ale bude to stačit? Dotaz 2: co znamená poslal jsem SZ v sekci prodám, koupím... ? Dotaz 3: dají se někde koupit fortisy levnej než v čr? např. v Rakousku? Dotaz 4: Co mají lidi tady na tomto fóru proti znače tissot a certina? Je ot jen proto že jsou nejlevnejší nebo že jsou nekvalitní nebo??? prostě jsem to nezjistil. Dík moc Macko
Krupkic Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Už si čtu chronomag dlouho a už nějaký ten patek šetřím na nové hodinky a chtěl bych Švýcarské jako každej. Protože se tady prolézám už dlouho tak jsem nenašel takové, které by mě chytli za srdce. Jo jasně takové za 30 a víš ty to dokážou, ale tolik proste teď nemám. Do těch hodinek bych chtěl dát tak 5t max 7t za bateriové nebo 10t max 15t za automaty.Prosím porad tě mi. Nemusí být chronografy ale můžou. Ja jsem spíše za klasické hodinky ne moc přeplácané. Pásek kůže nebo ocel nevadí nejlíp oboje. Ocel nebo titan. Sklo nejlíp safír. Moc se mi libi se mi neco jako Fortis 647-10-11-L http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-647-10-11-L-I8356.html nebo jako Tissot PRC200. A chci je do práce a asi na všechny příležitosti protože budu moje jediné. Nechci vic hodinek Dotaz 1: budou se mi natahovat automaty i když sedím skoro celý den za počítačem. Samozřejmě chodím do práce nebo na oběd pěšky ale bude to stačit? Dotaz 2: co znamená poslal jsem SZ v sekci prodám, koupím... ? Dotaz 3: dají se někde koupit fortisy levnej než v čr? např. v Rakousku? Dotaz 4: Co mají lidi tady na tomto fóru proti znače tissot a certina? Je ot jen proto že jsou nejlevnejší nebo že jsou nekvalitní nebo??? prostě jsem to nezjistil. Dík moc Macko Doporučil bych se podívat na značku Hamilton. Kvalitní kousky za slušné peníze. Jinak SZ= soukromá zpráva
lomo135 Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Už si čtu chronomag dlouho a už nějaký ten patek šetřím na nové hodinky a chtěl bych Švýcarské jako každej. Protože se tady prolézám už dlouho tak jsem nenašel takové, které by mě chytli za srdce. Jo jasně takové za 30 a víš ty to dokážou, ale tolik proste teď nemám. Do těch hodinek bych chtěl dát tak 5t max 7t za bateriové nebo 10t max 15t za automaty.Prosím porad tě mi. Nemusí být chronografy ale můžou. Ja jsem spíše za klasické hodinky ne moc přeplácané. Pásek kůže nebo ocel nevadí nejlíp oboje. Ocel nebo titan. Sklo nejlíp safír. Moc se mi libi se mi neco jako Fortis 647-10-11-L http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-647-10-11-L-I8356.html nebo jako Tissot PRC200. A chci je do práce a asi na všechny příležitosti protože budu moje jediné. Nechci vic hodinek Dotaz 1: budou se mi natahovat automaty i když sedím skoro celý den za počítačem. Samozřejmě chodím do práce nebo na oběd pěšky ale bude to stačit? Dotaz 2: co znamená poslal jsem SZ v sekci prodám, koupím... ? Dotaz 3: dají se někde koupit fortisy levnej než v čr? např. v Rakousku? Dotaz 4: Co mají lidi tady na tomto fóru proti znače tissot a certina? Je ot jen proto že jsou nejlevnejší nebo že jsou nekvalitní nebo??? prostě jsem to nezjistil. Dík moc Macko Ad 1 : Také sedím za PC, občas hodinky leží na stole a s natahováním nejsou problémy Ad 2 : SZ je zkratka pro Soukromá Zpráva - čili mohou komunikovat zaregistrovaní jedinci přímo mezi sebou. Klikni na ikonu člena kterému chceš poslat SZ a je tam nabídka poslat zprávu Ad 3 : určitě se dají koupit levněji, ale to ti poradí jiní, nemám osobní zkušenost Ad 3 : Tissot i Certina jsou docela fajn hodinky, pokud proti nim někdo něco má, tak to vychází čistě z jeho pocitu nebo zkušenosti. Já nemám pocit, že by tyto značky byly nějak na fóru shazované. Mají docela dobrý poměr výkon/cena. Tuším ale, že hodně lidí je považuje za běžnou komerci a chtějí něco s "duší" nebo s "příběhem" jak se tady říká. Proto k nim někdo má odstup.
Macko Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Ad 1 : Také sedím za PC, občas hodinky leží na stole a s natahováním nejsou problémy Ad 2 : SZ je zkratka pro Soukromá Zpráva - čili mohou komunikovat zaregistrovaní jedinci přímo mezi sebou. Klikni na ikonu člena kterému chceš poslat SZ a je tam nabídka poslat zprávu Ad 3 : určitě se dají koupit levněji, ale to ti poradí jiní, nemám osobní zkušenost Ad 3 : Tissot i Certina jsou docela fajn hodinky, pokud proti nim někdo něco má, tak to vychází čistě z jeho pocitu nebo zkušenosti. Já nemám pocit, že by tyto značky byly nějak na fóru shazované. Mají docela dobrý poměr výkon/cena. Tuším ale, že hodně lidí je považuje za běžnou komerci a chtějí něco s "duší" nebo s "příběhem" jak se tady říká. Proto k nim někdo má odstup. Moc děkuju
mc.cirda Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Jestli můžu poradit,tak až se rozhodneš pro určitou značku, je strašně důležié si je vyzkoušet na ruce.Teď jsem si kupoval hodinky a byl jsem na 100% rozhodnutý pro Fortis B-42 Diver day date (648-10-12m),ale když jsem si to dal na mou útlou ruku(obvod 17cm),tak jsem za prvé vypadal jako blbec a za druhý mi ruka spadla pod stůl.Odnesl jsem si pak menší model Fortis OFFICIAL COSMONAUTS DAY / DATE 610.10.11 M.Jsou menší,taky krásný,ale škoda, že memám větší pazouru...Jinak,jestli můžu radit,tak tikání je tikání....
Macko Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Jestli můžu poradit,tak až se rozhodneš pro určitou značku, je strašně důležié si je vyzkoušet na ruce.Teď jsem si kupoval hodinky a byl jsem na 100% rozhodnutý pro Fortis B-42 Diver day date (648-10-12m),ale když jsem si to dal na mou útlou ruku(obvod 17cm),tak jsem za prvé vypadal jako blbec a za druhý mi ruka spadla pod stůl.Odnesl jsem si pak menší model Fortis OFFICIAL COSMONAUTS DAY / DATE 610.10.11 M.Jsou menší,taky krásný,ale škoda, že memám větší pazouru...Jinak,jestli můžu radit,tak tikání je tikání.... To je ono mám obvod ruky víc než 23cm tak se mi obyčejný malý hodinky nehodí. Prostě vypadají na mě jako dětský. Ale ja se nerozhodl pro značku Fortis protože na ně nemám i když bych je chtěl. Nenapadá vás něco hezkého a levnějšího? Nebo se dají koupit někde fortisy levně?
mc.cirda Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 To je ono mám obvod ruky víc než 23cm tak se mi obyčejný malý hodinky nehodí. Prostě vypadají na mě jako dětský. Ale ja se nerozhodl pro značku Fortis protože na ně nemám i když bych je chtěl. Nenapadá vás něco hezkého a levnějšího? Nebo se dají koupit někde fortisy levně? To máš fakt těžký.Hodinek je spousta,každý má jiný vkus....Zkus se třeba podívat sem....http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Pilot-W
Baker Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 To je ono mám obvod ruky víc než 23cm tak se mi obyčejný malý hodinky nehodí. Prostě vypadají na mě jako dětský. No kdyz mas takovou tlapu, co treba Hamilton X-Wind. Do limitu by ses mel vejit.
Kalifx Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Absolutní souhlas s Bakerem. To jsou hodinky pro tebe. A zkus kontaktovat prodejce v tomto vlákně: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14480 , To, že ukončil prodej možná neznamená, že je prodal.
Baker Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 To jsou hodinky pro medvěda, ne? Pri prumeru 44mm snad ani ne.
Macko Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Hodinky pro medvědy nechci. Teď jsem si konečně změřil obvod zápěstí a mám 19cm. A mne se moc ty hamiltony nelíbí. A zkoušel jsem si hodinky tak 42mm je možná maximum co ještě na mí ruce vypadá hezky. Neznáte nejakou další značku co má hezké a "levné" kousky. Dík
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Ahoj Macko, vetsinou pokud ma nekdo takhle obecne pozadavky dostane odkaz na www.chronoshop.cz kde jsou hodinky v tvem limitu a sezenes tam od potapek pres oblekovky po pilotky. Obchod vlastni clen fora a hodne z nas u nej nakupuje opakovane. Solidni jednani a solidni ceny. Zkus si to projit, jestli se ti neco zalibi hod sem fotku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se