Violoncello Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Za mě by to bylo super, kdyby na cifru byly alespoň nějaké indexy. Buď černé a jen plastické nebo kontrastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Takto tam trocha zavadzia aj ta datumka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Jasně! Chápu vás. Věřte mi, že jsem zkoušel všechny varianty. Tahle mi z toho vyšla díky momentálnímu rozpoložení jako nejlepší. Ale kdo ví, co se mi bude líbit za rok, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Hlavní je, že se ti to líbí teď. Každopádně je to fakt pěkně udělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 14 minutami, tommasini napsal: Hlavní je, že se ti to líbí teď. Každopádně je to fakt pěkně udělaný. Jojo, udělal to moc dobře, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Alebo teda ked uz datum, inverznu datumku si neskusal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 12 minutami, Harwey napsal: Alebo teda ked uz datum, inverznu datumku si neskusal? Pokud máš "inverzní datumkou" na mysli orámování data, nepřemýšlel jsem o tom, protože jsem neviděl bílou variantu. Takhle mám celý hodinky jen BW. Jsem úchyl, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Nie, cierna datumovka s bielymi, alebo tmavsimi cislami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 23 minutami, Harwey napsal: Nie, cierna datumovka s bielymi, alebo tmavsimi cislami. To mi bohužel Derrick nenabídnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se