Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Millisi, vím, že se mi to lehce kecá, ale vy..er se na to a netrap se tím. Když mě čórli kolo za 20 litrů, na který jsem šetřil tehdá v devadesátejch ze študáckých brigád, moh jsem se zjevit. Ale pak jsem si řek... Je to chudák, asi smrdí mu z huby, v životě nesbalí slušnou babu, ta hnusná, co má doma, ho podvádí, za kámoše má podobný grázly jako je on sám, hovno umí a jediný, na co se zmůže, je štípat zámky u sklepů.... Takovej sráč mě nestojí ani za to, abych si před ním upliv. A celkem to pomohlo. Prožeň ho zmetka, jak uznáš za vhodný, ale vymaž ho z hlavy a ze srdce, netrap se ním. Je mu to je u prdele a Tobě za to nestojí. Ty jseš úplně jiná klasa... Až se potkáme, máš u mě panáka a dáme si ho na to, ať zhyne - debil :axehead:

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

vysledek bude nulovy. nemas sanci dokazat, zes ten strojek tam nedal ty. u soudu neuspejes. mam vyzkouseno, na tyhle "lidi" funguje jen velky pan a ani nemusi mit rusky prizvuk. driv jsem takto resil vsechny dluhy a funguje to. bohuzel, jestli je z US je to bez sance a i po evrope se kvuli tomu clovek asi nebude tahat k nemu domu.

edit: souhls s Romanem. max muzes upozornit ostatni aby si dali pozor.

Upraveno uživatelem 911
Odesláno
  New Milis napsal:
To Mario: Hm, se mnou je to podobně, akorát jsem to nezjistil já, ale ten, komu jsem to prodal, ó hrůzo! Mám z vostudy kabát. :(

To se přece muže stát každému.

Ne všichni hned otevírají čerstvě zakoupené hodinky.

I když já, po té mojí zkušenosti, otevřu skoro vše.

Myslím vše co koupím pod rukou.

Odesláno
  Roman I. napsal:
Millisi, vím, že se mi to lehce kecá, ale vy..er se na to a netrap se tím. Když mě čórli kolo za 20 litrů, na který jsem šetřil tehdá v devadesátejch ze študáckých brigád, moh jsem se zjevit. Ale pak jsem si řek... Je to chudák, asi smrdí mu z huby, v životě nesbalí slušnou babu, ta hnusná, co má doma, ho podvádí, za kámoše má podobný grázly jako je on sám, hovno umí a jediný, na co se zmůže, je štípat zámky u sklepů.... Takovej sráč mě nestojí ani za to, abych si před ním upliv. A celkem to pomohlo. Prožeň ho zmetka, jak uznáš za vhodný, ale vymaž ho z hlavy a ze srdce, netrap se ním. Je mu to je u prdele a Tobě za to nestojí. Ty jseš úplně jiná klasa... Až se potkáme, máš u mě panáka a dáme si ho na to, ať si těch zhyne - debil :axehead:

Romane díky, toho panáka beru - ale otočíme to, jo? :cheers: Já to mám nastavený taky tak - jestli to má někdo zapotřebí, tak ať to tak dělá, já ho soudit nebudu. Jen věřím, že to někde na něčem dostane zpátky i s úrokama. A třeba taky ne, ale to mě je taky fuk. Ono člověka sere, že když šlápne do hovna, že mu smrdí bota, ale to není nafurt, žejo... :)

Odesláno
  New Milis napsal:
Romane díky, toho panáka beru - ale otočíme to, jo? :cheers: Já to mám nastavený taky tak - jestli to má někdo zapotřebí, tak ať to tak dělá, já ho soudit nebudu. Jen věřím, že to někde na něčem dostane zpátky i s úrokama. A třeba taky ne, ale to mě je taky fuk. Ono člověka sere, že když šlápne do hovna, že mu smrdí bota, ale to není nafurt, žejo... :)

domluveno

Odesláno

mal by som zaujem o fotky rozborky ak je to mozne inak samozrejme na nejake dokazovanie je uz asi pozde .....

osobne ma prekvapuje prave puzdro.... to je asi to posledne co by som cakal, ze niekto bude zhanat origo puzdro a osadzovat ho sikmookymi vnutornostami pretoze nakolko origo puzdro sa samostatne nepredava tak k nemu v minulosti musel byt aj stroj a originalne bondovky s akokolvek rozmasirovanym originalnym strojom (aj keby do nich trebars natieklo) budu po oprave v omege vo vysledku neporovnatelne cennejsie/predajnejsie, nez vykuchane s cinskym blatom vo vnutri.

som zhrozeny

Odesláno
  cali napsal:
mal by som zaujem o fotky rozborky ak je to mozne inak samozrejme na nejake dokazovanie je uz asi pozde .....

osobne ma prekvapuje prave puzdro.... to je asi to posledne co by som cakal, ze niekto bude zhanat origo puzdro a osadzovat ho sikmookymi vnutornostami pretoze nakolko origo puzdro sa samostatne nepredava tak k nemu v minulosti musel byt aj stroj a originalne bondovky s akokolvek rozmasirovanym originalnym strojom (aj keby do nich trebars natieklo) budu po oprave v omege vo vysledku neporovnatelne cennejsie/predajnejsie, nez vykuchane s cinskym blatom vo vnutri.

som zhrozeny

Ještě je nemám, teď mi jdou zpátky, potom je samozřejmě rozeberu atd. a dám sem něco.

Odesláno

Tak to je drsne... na tohle by naletel kdokoliv. KOupit original hodinky s kartama a vsim a pak najit vevnitr fake strojek, to je husty... Cim si spravis naladu? Krom alkoholu, samo? Nebo se vrhnes na filatelii? Hlavu vzhuru!

Odesláno

Prachy asi zpátky nedostaneš, ale pokusit se zjistit, kdo to byl (údaje e-bay, IP...), by možná nebylo od věci - pak bych ho regulérně udal u lokálních a/nebo federálních úřadů s popisem celého problému včetně toho, jakou škodu způsobil. Kam konkrétně to směřovat, s tím by mohla pomoct ambasáda. Pokud by se takových oznámení třeba sešlo víc -což lze iniciovat přinejmenším u toho druhého podvedeného- možná by i zakročili (navíc třeba to pro ně nebude neznámá firma...). Já si taky myslím, že hajzlovi se jeho hajzlovství nějakým způsobem vrátí, ale proč tomu trochu nepomoct.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...