Jirka1985 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) Tloušťka 6,9mm! Ke košili jako dělané...dlouho jsem po nich pokukoval, až na CH24 vyskočila nabídka, která nešla odmítnout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března uživatelem Jirka1985 6 1
Roman-ZA Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března za kolko boli, ak smiem vediet a nie je to tajomstvom
Snekofon Odesláno 4. března Autor Nahlásit Odesláno 4. března před 1 hodinou, Roman-ZA napsal: za kolko boli, ak smiem vediet a nie je to tajomstvom Tady jsem si na tebe Romane vzpomněl @Jirka1985 jsou parádní ! V podstatě mají všechno co mám rád - no date, manuál, WR100, 50h rezerva je OK - to by klidně mohli být GADA watch . a klidně i OWG Jen model 37 má mimostřednou vteřinovku, to je TOP, tady bych měl asi problém chybějícího pohybu. 1 1
Jirka1985 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března před 1 hodinou, Snekofon napsal: Tady jsem si na tebe Romane vzpomněl @Jirka1985 jsou parádní ! V podstatě mají všechno co mám rád - no date, manuál, WR100, 50h rezerva je OK - to by klidně mohli být GADA watch . a klidně i OWG Jen model 37 má mimostřednou vteřinovku, to je TOP, tady bych měl asi problém chybějícího pohybu. Ja je sluduju uz roky, zkousel jsem vsechny jejich modely na Micru a jen se mi potvrdilo, ze velikosti (37 mi prisly proste male) i tloustkou chci jedine tyhle. A ta vterinovka mi u tohoto typu hodinek vubec nechybi. Vlastne to k nim i sedi a je fajn mit i nejake hodinky bez Co me dostalo behem prvnich 2 dnu noseni (krome pohodli) je kvalita zpracovani a jak na me ty hodinky pusobi...tohle je fakt TOP! 2
Jirka1985 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března před 3 hodinami, Roman-ZA napsal: za kolko boli, ak smiem vediet a nie je to tajomstvom Tajemstvi to neni, spis jsem mel stesti a reagoval rychle. Protoze ty 39tky se tam objevuji velmi zridka, rychle mizi a vetsinou jsou o dost drazsi. Nakonec to bylo pod 700eur ve full setu, porad mesic v zaruce, pouzdro a sklicko ciste, nicmene s poskrabanym naramkem. 1
Roman-ZA Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března před 1 hodinou, Jirka1985 napsal: Tajemstvi to neni, spis jsem mel stesti a reagoval rychle. Protoze ty 39tky se tam objevuji velmi zridka, rychle mizi a vetsinou jsou o dost drazsi. Nakonec to bylo pod 700eur ve full setu, porad mesic v zaruce, pouzdro a sklicko ciste, nicmene s poskrabanym naramkem. celkom fajn cena. naramok bol moc strajchnuty?
Cynique Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Uvnitř čínský kalibr HZ5000a s mikrorotorem, který používá např. i Baltic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se