Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ač je to s ohledem na trvání chronobundu s podivem, jsou to mé první Hamiltony. Chtěl jsem něco menšího, jednoduchého (tj. manuální nátah a bez data), ne úplně typické oblekovky a ideálně číselník zelený / modrý / hnědý., protože černý ciferník v rámci hodinek, které točím na zápěstí už mám.

Tento (modrý) model na mě vyskočil trochu náhodou – ale hned se zaháčkoval v mysli. Aniž bych si v reálu vyzkoušel, nebo prohlédl alespoň na krámě. Objednal jsem na netu, včera večer přišly a ukázala se síla prvního dojmu. Včera tedy v tom negativním smyslu - jiskra nepřeskočila. Po celém dni na zápěstí s podstatně masivnějšími potápkami najednou působily na zápěstí až moc malé a nudné, do toho špatné domácí umělé světlo které utlumilo barvu ciferníku do šeda, hodinky na hadře, která sama o sobě není špatná, ale trochu nudně teplákově modrá … no a dojem byl safra nic moc.

Hodil jsem je ale hned na kůži, s tím že je dnes ponosím a na denním světle už to vidím úplně jinak. Kůže jim pasuje, barvy už mají větší „štávu“, celkově jsou na denním světle veselejší. Rozměry už jsou dnes naprosto v pořádku, nosí se extra pohodlně. Velkou radosti udělal přesný chod strojku, který měřený v poloze na zádech jdou na rovnou 0. Tento týden bude testem na jehož konci se buď pevně usadí v hodinkovnici, nebo v prodejním vlákně 😊

IMG_20251021_091022645_HDR2.thumb.jpg.640634c24ad06395ba961054bebfaeb0.jpg

• Like 5
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 807
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...