OWG Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Dovolím si založit vlákno tak jako jsem viděl u Hodinek Omega aj. Co máte dnes na ruce? Já takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Já dnes Murphy a poprvé na novém řemínku od Rasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 No dobře, bylo to už včera.. Přivezl jsem Důru ze zimoviště a aby věděla že je doma stále všechno v pořádku, vzal jsem si Hamiltony, Leatherman, Zippo a minirevolver NAA.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 ten řemen je pecka já včera takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Mám jediné Hamiltony a protože je nosím často, nechci sem dávat pokaždé foto. Dnešní kanclofka - americký motor a americké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tak ještě jednu na - pro někoho - lehce kontroverzní téma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ari100x Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Přišla doba znenšování✌ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Dneska se proletely Sent from my iPad using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Za ty roky co jsem tady tak první Hamiltony. Několik kousků pilotek jsem měl(Laco,Steinhart),ale tyhle jsou zatím nejvíc ECHT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Máte to krásný chlapi ja dnes takto.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 7. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 V 27. 6. 2021 v 14:00, ZdenálGT napsal: Krásné hodinky i zátiší, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 před 5 hodinami, OWG napsal: Krásné hodinky i zátiší, kde to je? Někde na Grossglockner hochalpenstraße. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Vidím, že máme podobné až stejné...ale máš hezčí pozadí . Ale je to fakt dost dobrý kus železa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 před 3 hodinami, dave24 napsal: Vidím, že máme podobné až stejné...ale máš hezčí pozadí . Ale je to fakt dost dobrý kus železa.... Souhlas. Je to dobrý kus železa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 před 16 hodinami, ZdenálGT napsal: Souhlas. Je to dobrý kus železa. jinak to máš co za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 před 2 hodinami, dave24 napsal: jinak to máš co za řemen? https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se