Richard Eš Odesláno sobota v 13:00 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:00 před 20 hodinami, Campino napsal: Čerstvá slúsemosť z dnešného dňa. Prišiel mi mail od Bechyňe po 4 rokoch čo som sa u nich zapísal na OP, že tento obyčajný model je veľmi žiadaný, tento rok majú byť dodávky od Rolexu mierne obmedzené, tak ak mám záujem, zapíšu ma na oceľové DJ, najlepšie na oyster náramku a budú ma pravidelne informovaťak ma majú tak pravidelne informovať ako doteraz, tak ďakujem, nemám záujem Aj mne prišiel ten mail v úplne rovnakom znení 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno sobota v 13:08 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:08 (upraveno) Asi sa chlapec zobudil alebo že by nešiel kšeft, neverím Upraveno sobota v 13:09 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno sobota v 13:24 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:24 take dorazil. aspon vime, ze jsme na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno sobota v 14:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:30 Prislo mi vcera to same ve stejnem zneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno sobota v 15:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:34 Přišlo mi to rovněž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Addict Odesláno sobota v 16:48 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:48 A volali vam nebo jen prisel email? Ja jen, jak moc si mam domyslet, ze jsem dulezity, kdyz mi zkouseli volat (cizi cisla neberu, takze jsem to zjistil az podle cisla uvedeneho v emailu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno sobota v 17:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:14 před 26 minutami, Addict napsal: A volali vam nebo jen prisel email? Ja jen, jak moc si mam domyslet, ze jsem dulezity, kdyz mi zkouseli volat (cizi cisla neberu, takze jsem to zjistil az podle cisla uvedeneho v emailu). Přišel mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Všichni čekáte na OP nebo i jiné modely, ti, komuž přišel email? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Ja som zapísaný u HB na sub LV a žiaden mail neprišiel. Žiadne info nemajú a popravde si už ani nemyslím že budú niekedy dodané. Dopytoval som sa či by nákup iných “skladoviek” nepomohol v posunutí sa v poradovníku ale vraj nákupná história na to žiaden vplyv nemá takže nič iné ako čakať neostáva 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 52 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 52 minutami před 3 hodinami, honza12 napsal: Všichni čekáte na OP nebo i jiné modely, ti, komuž přišel email? Já čekal na OP, ale v odpovědi na mail jsem napsal, že zájem už nemám. Tento způsob prodeje se mi nelíbí. Naštěstí je spousta jiných hezkých hodinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno před 24 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 24 minutami Taky mi nedorazil zadny mail, ale je pravda, ze zatim cekam jen rok na Exp II. Takze je to mozna po delsi dobe az..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno před 11 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 minutami před 11 minutami, PavelH napsal: Taky mi nedorazil zadny mail, ale je pravda, ze zatim cekam jen rok na Exp II. Takze je to mozna po delsi dobe az..? On už je waiting list i na ten mail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se