Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

před 20 hodinami, Campino napsal:

Čerstvá slúsemosť z dnešného dňa. Prišiel mi mail od Bechyňe po 4 rokoch čo som sa u nich zapísal na OP, že tento  obyčajný model je veľmi žiadaný, tento rok majú byť dodávky od Rolexu mierne obmedzené, tak ak mám záujem, zapíšu ma na oceľové DJ, najlepšie na oyster náramku a budú ma pravidelne informovať😂ak ma majú tak pravidelne informovať ako doteraz, tak ďakujem, nemám záujem😄 

Aj mne prišiel ten mail v úplne rovnakom znení 😆

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 26 minutami, Addict napsal:

A volali vam nebo jen prisel email? Ja jen, jak moc si mam domyslet, ze jsem dulezity, kdyz mi zkouseli volat 😄 (cizi cisla neberu, takze jsem to zjistil az podle cisla uvedeneho v emailu).

Přišel mail

Odkaz ke komentáři

Ja som zapísaný u HB na sub LV a žiaden mail neprišiel. Žiadne info nemajú a popravde si už ani nemyslím že budú niekedy dodané. Dopytoval som sa či by nákup iných “skladoviek” nepomohol v posunutí sa v poradovníku ale vraj nákupná história na to žiaden vplyv nemá takže nič iné ako čakať neostáva 😅 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, honza12 napsal:

Všichni čekáte na OP nebo i jiné modely, ti, komuž přišel email?

Já čekal na OP, ale v odpovědi na mail jsem napsal, že zájem už nemám. Tento způsob prodeje se mi nelíbí. Naštěstí je spousta jiných hezkých hodinek 🙂 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...