Přejít na obsah

Omega cal.591

Cyber

Doporučené příspěvky

Včera jsem napsal v prodejním vlákně (od M916 ) na Omegy Seamastery, že mám podobné Seamastery, a že dnes vyfotím jejich nádherný strojek. Jednak proto, aby to potěšilo nového majitele, a taky aby to upozornilo na precizní kalibry, které před více jak 40 lety, Omega běžně montovala do středních řad svých výrobků !!!

( tento strojek, kal.591 zatím čeká vyčištění a seřízení. Není nijak upravován ani repasován. Je ve velmi zachovalých, jdoucích Seamasterech, které hodlám nosit ve zvlášť vyjmečných situacích. Pouzdro bude cca 36mm, ale kupodivu nevypadají chlapecky, ale jen decentně ). Nebyly levné, ale myslím, že stojí za to.

větší fotky 1500x1000 - narychlo nacvakáno bez světel. za kvalitu neručím :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cyber napsal:
... narychlo nacvakáno bez světel. za kvalitu neručím :-(

hele, Cybere, n...ser, kdo z nas to takhle umi vyfotit :-) ale - abych zas nebyl tak pri zdi; jedny stary seemastery jsem si nechal, ty nejlepsi, kalibr 503, taky krasa, dam si tu praci a vypotim u toho spoustu kil (coz mi fakt neuskodi), ale az se dostanu domu, tak ho taky nafotim (pristi tyden). Zatim davam zavdavkem jedno historicke foto z letosniho ledna.

Je to krasa, tahle stara hodinarska technika :angel:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

911 napsal:
cybere,

krasny fotky ale :2guns: ted to ukazuju manzelce a ta sice bere ze je to hezky, ale na co mit pry tolik hodinek. no bude mi prevychova trvat nejaky cas.

jinak od vcerejska :crying_anim: :crybaby: kdyby ses neozval jsou moje. ale vse zly je pro neco dobry, takze uvidime.

Zeptej se jí na co je potřeba tolik podobných kabelek, bot, a jiných krámů, co se rozpadnou po pár nošeních :-) Hodinky jsou hodnota, radost a sebevzdělávání .

Odkaz ke komentáři

Cyber napsal:
Zeptej se jí na co je potřeba tolik podobných kabelek, bot, a jiných krámů, co se rozpadnou po pár nošeních :-) Hodinky jsou hodnota, radost a sebevzdělávání .

coz o to, tohle jeste chape, spis nejak nedokaze pobrat ty ceny 150k+. ji se treba libi UN, ale proste zatim se nenakazila :)

Odkaz ke komentáři

Cyber napsal:

Nechtěl bych se Tě dotknout, ale v manželství (partnerství) asi budeš pěknej "greenhorn".

KABELKA je k "NĚČEMU". / HODINKY jsou K NIČEMU. Máš přece mobil, hodiny v autě ....... :D

Odkaz ke komentáři

lib napsal:
Nechtěl bych se Tě dotknout, ale v manželství (partnerství) asi budeš pěknej "greenhorn".

KABELKA je k "NĚČEMU". / HODINKY jsou K NIČEMU. Máš přece mobil, hodiny v autě ....... :D

No kanady vydrží klidně pět let, a krámy se dají tahat i v igelitce. Já budu klidně koukat na hodiny v mobilu, za předpokladu, že moje polovička bude nosit pět let kanady, a igelitky. :thumbsup_anim:

Kdepak, ženy je potřeba vzdělávat!!! Vzdělané už dokonce nechtějí quartzky, požadují vždy safír, a potěší je i malá komplikace v podobě GMT :-)

Odkaz ke komentáři

Hosi, s vama se sranda :lol2: ziju s jednou zenskou 27 let, docela pohoda, myslim, ze se uz zname, souhra funguje; zrovna dneska vecer jsem si vzal na ruku jedny "vintazky", co mam rad. A dozvedel jsem se, ze "co to mam na ruce, ty cudliky jsou strasny" (rozumej chronografy) :goof:

Odkaz ke komentáři

stando napsal:
...ja z mojou zijem uz sest rokov.Ked sa mi zapacia nejake nove kusky iba povie..........zarabas,kup si.Ked som jej chcel kupit"Cocpit lady" povedala,ze si radsej kupi nejake handry.No nie je squela?

to zní skoro jako sci-fi, ale pokud je to pravda je to vrchol nirvany v partnerském vztahu... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...