feldkurat_Katz Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Mel bych dotaz na fanousky Zenithu, pripadne rovnou na vlastniky predmetneho modelu. Dokupovali jste nekdy tah? Mam vyhlednute jedny El Primera, ale jsou na krokodylu s preklapeci sponou a tak jsem se chtel zeptat, na kolik tah prijde, zda je pohodlny a jake jsou s nim vlastne vubec zkusenosti? Jo a jeste bych se rad zeptal, jestli je slozite tu originalni preklapeci sponu prehodit na jiny kozeny remen? Nejsem totiz fanousek krokodyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Tak zvlášť tah bude urcite raketa. Tipnul bych tak 40-50 litru. Spona jde samozřejmě i na jiný řemen, musí být jen alespoň trochu stejne sity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 JJ, samotný tah je přes 40 tis. Rozdíl mezi hodinkama na tahu vs. kůže je kolem 10 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Pamatuju na jedno legendární setkání v hospodě s majitelem Zenith, kterej se poptal u AD na tah a napsali mu 70 000,- Uz nevim, jakej to byl model, ale byla to ferova cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 I když na chronu jsou nějaké kolem 20tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feldkurat_Katz Odesláno 20. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Ufff...tak tomu tedy rikam darda! To si ho asi nechat utect...protoze hodinky, ktere mam vyhlidnute jsou jen na tom krokodylovi. A pokud mam spravne informace, El Primero 38 se uz prestava/prestal vyrabet, takze hodinky s tahem jen tezko sezenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 (upraveno) Loni jsem bral tah za 26k, tak jestli meziročně extrémně nezdražili... Ještě teda doplním zkušenosti - je extrémně pohodlný, občas trochu vrzne (je tam dost míst, kde rád sbírá "binec"), ale po vyčištění je hned vše ok. Co jsem ho pořídil, hodinky na kůži skoro nebyly. Posune je to o level výš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2021 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Aha, tak 26 není tak strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feldkurat_Katz Odesláno 20. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 (upraveno) V 20. 6. 2021 v 18:42, ondrejm napsal: Loni jsem bral tah za 26k, tak jestli meziročně extrémně nezdražili... Ještě teda doplním zkušenosti - je extrémně pohodlný, občas trochu vrzne (je tam dost míst, kde rád sbírá "binec"), ale po vyčištění je hned vše ok. Co jsem ho pořídil, hodinky na kůži skoro nebyly. Posune je to o level výš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Dik za zkusenosti! Kdes ho bral? Za tyhle prachy by to slo. A jeste dotaz-nosi se vetsi na kuzi nebo s tahem? Na kuzi mi byly tak akorat...a nektery tahy delaj hodinky vetsi... Upraveno 20. června 2021 uživatelem feldkurat_Katz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se