VladimírH Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Na stránkách https://community.alpinawatches.com/ proběhlo hlasování příznivců značky na vytvoření tří modelů hodinek - Alpiner 4 Chronograph, Startimer Pilot Automatic a Seastrong Diver 300 Automatic - podle přání hlasujících. Vítězné modely je možno pořídit s výraznou slevou na prvních 100 kusů od každého. Jako pozitivum hodnotím, že křemíkoví fanoušci prohráli 3:0, jako negativum, že jsem neuspěl se žlutými ručkami ... Některé možné kombinace byly přímo šílené, výsledné modely jsou střízlivé, přesto odlišné od běžné produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 (upraveno) @VladimírH Nesledovals víc celý proces? Na jednom místě píšou ohledně Startimer pouzder 44mm, na jiném místě že by tyhle AIR modrásky měly mít 40mm. Upraveno 25. června 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 26. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 (upraveno) Popravdě řečeno, rozměr jsem nesledoval, volil jsem hlavně titanovou PVD úpravu. Dělají obě velikosti se stejným strojkem, tak snad nejsou takoví ňoumové, aby to popletli... Zkus vznést dotaz na alpina@rhinosupport.com, odpovídali docela rychle... Ale už mají jen patery, takže rozhodování je těžké Na druhou stranu, asi bych moc neváhal, poslat do světa půjdou vždycky! Upraveno 26. června 2021 uživatelem VladimírH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Díky za tip . Nevydržel jsem a včera vzal předposlední Startimery i s tím, že zaplatím DPH a clo. Překvapilo mne, že ta cena má být DDP (delivery duty paid), veškeré náklady na dopravu, cla a daně hradí Alpina. Tož jsem na to zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 27. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 JJ, to bylo jedno z lákadel Taky jsem zvědavý, jak se k tomu u nás postaví... Jak se zdá, budou tu minimálně troje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 (upraveno) Jen jim u pilotek nehraje produktový obrázek - na stránce s detaily chybí Date okýnko Taky by to byla přijatelná varianta. Upraveno 28. června 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Asi mají chybně jen ten obrázek. Na přehledu, kde jsou všechny troje hodinky date okýnko je a v popisu taky. Ale bylo by to zajímavý, kdyby datum chyběl Verzi bez data jsem nikde nenašel. Pokukuju po těch potápkách. Maji jich ještě 17, už aby byly pryč, ať mám klid. Nejhorší bude čekání do Vánoc. Neviděli jste naživo jaká je ta povrchová úprava, jestli je to hodně lesklý? U Startimerů píšou polished, ale na obrázku mi přijdou matný. U Seastrongů zas polished nepíšou a ty se mi zdají lesklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Když porovnám obrázek těch startimerů se 40 mm verzí, budou to určitě 44 mm. Nesedí tam rozložení cifru a velikost datumky. Škoda, čtyřicítky bych vzal, čtyřicetčtverek jsem měl už dost. Trochu v tom mají chaos chlapci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Tak koukám, že se jim tam 14 Startimerů objevilo skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 2. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Buď někdo nezaplatil (ale 14 lidí ze 100 je moc), anebo spíše kují železo, dokud je žhavé a hrnou zboží na trh, když ho někdo kupuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Presales closed, momentálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 8. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Mám odpověď od Alpiny, co se datumovky a velikosti Startimerů týká: Citovat "Thank you for your email and interest in this great community project ! I confirm that you will receive a watch with date and 44mm under the Chirstmas Tree ! We wish you an excellent day and remain at your entire disposal, Best regards, The Alpina Team" Takže 44 mm a datum k tomu. Na stránkách to ale ještě neopravili. Ach, ta strašná nejistota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Díky, vznesl jsem taktéž dotaz, ale odpověď mi nepřišla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Taky jsem psal dotaz na velikost pouzdra a zatím taky nic. Na stránkách stále 40 mm. Moc vyladěný to tedy nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Včera mi přišla odpověď na dotaz z 26.6. - 44 mm je správná velikost pouzdra pilotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 14. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Dokud neproběhne unboxing, tak budu pořád napnutý, jak to vlastně bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 (upraveno) U Alpiny skončilo hlasování o jménech nových hodinek, vytvořených fanoušky značky. Výsledná jména jsou Granite, Mistral a Blue Lagoon. Zároveň kují železo, dokud je žhavé a vytvořili tři nové modely. Spolu s původními modely jsou nyní na webu se slevou 40% ke koupi: https://community.alpinawatches.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=cta&utm_campaign=community-watch A konečně opravili velikost u pilotek na 44 mm... Upraveno 24. září 2021 uživatelem VladimírH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 @VladimírH nějak nerozumím tomu, že první stokusovky byly vyprodány a už jsou zase k mání. To přidělali další v tom stejném designu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 28. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 (upraveno) Pochopil jsem to tak, že prvních 100 kousků bylo za 50%. Pak měly být za normál. Jak vidno, pokud bude zájem, budou je sekat jak Baťa cvičky... A exkluzivita je fuč Upraveno 28. září 2021 uživatelem VladimírH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Doufám, že při tomto vývoji nepopletou původně objednané modely s těmi novějšími, co tam teď přihodili. Nebo že neztratili databázi objednaných, nebo nějaké další překvapení .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se