sodekcz Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2021 (upraveno) Hlavně je dnes 11.12.2021, mělo by nastat "Watches are shipped". Navíc fanoušek může pořídit rovnou "svatou trojici" Upraveno 10. prosince 2021 uživatelem sodekcz
VladimírH Odesláno 10. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2021 Kdyby ve Svaté trojici byly zelené pilotky, tak letím z domu jak namydlenej
sodekcz Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2021 (upraveno) Teda já už pěkně blbnu. Hrabe mi, dnes ještě není 11.12., ale budiž. Už se asi nemůžu dočkat, nebo co @VladimírH nejhorší je, že ty zelenky mají své kouzlo. U nás na to jdou pěkně fikaně. Už mi v podstatě (moc) nekomentují nákupy/obměny. Nechávají tíhu rozhodnutí zásadně na mně. To je kolikrát děsný. Nevím, kde se ve mně nakonec vezme ta vnitřní síla. Budím se zpocený po celém těle. Nevím, jestli to není horší, než mě sjet na první dobu. Pravda je, že asi nejedu ve vyšší třídě. Ani finančně, ani kusově. Alpinky, pokud vše dopadne dobře, budou jedny z těch dvou kusů pro mě lepších. Ale pravda taky je, že mě kolikrát svrbí dlaně i nad některýma lowcostama a snažím se neurvat nebo netočit příliš často. Upraveno 10. prosince 2021 uživatelem sodekcz
VladimírH Odesláno 10. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2021 @sodekcz Jó, kolik už tady bylo hodinek na lítačku za 5kKč, to snad nejde spočítat, a já se vždy tak dlouho rozmýšlel, až to naštěstí vždy někdo vyřešil za mne Zato u Bakera je to vždycky průvan... Jsem marnivý jak ženská
sodekcz Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2021 (upraveno) Tak zatím bych řekl, že čekání se vyplatilo (aspoň pro mě barva super). Přenost teď bohužel neotestuji, ještě nepřišla ta finální chvíle na takové to domácí žvýkání . Měl jsem v merku ještě další akvizici, no zatím bych řekl že mě Alpinky dočasně vyklidnily. Něco jako předprodukční foto hír : Upraveno 17. prosince 2021 uživatelem sodekcz
VladimírH Odesláno 17. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2021 U mne teprve "Customs clearance status updated". No to bude nekonečný víkend...
VladimírH Odesláno 20. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Tak Vánoce už jsou i v Záběhlicích... budu silný, jen jsem se podíval a najdu je jako náhodou pod stromečkem - ve fóliích, v krabici DHL, stylovka P.S.: řemen je úžasný, navrch plastotextil, vespod kůžička Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem VladimírH
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Možná mě trochu mrzí, že jsem si to nakonec rozmyslel a objednal jinde Ať dělají radost pod !
sodekcz Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Doufám, že na foru přibudou časem nějaké fotky. Sranda je, že se objevily na netu u některých prodejců, ovšem už za full price.
VladimírH Odesláno 20. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 V 20. 12. 2021 v 12:55, sodekcz napsal: Doufám, že na foru přibudou časem nějaké fotky. Sranda je, že se objevily na netu u některých prodejců, ovšem už za full price. Rozšířit JJ, dokonce i v Karlíně černé Granity za 80k... Fotky budou po Ježíškovi, až je s překvapením vybalíme z DHL krabice!
Danny35 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 U nás už byl taky, ale nadělovat pod bude až v pátek. Jen jsem se mrknul jestli jsou OK (nejmíň 2x), jsou parádní. Jen mě štve ta krabice. Jak jste na tom vy?
VladimírH Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 Krabice OK, obsah OK, chybí velká knížka, záruční karta opět bez vyplněného S/N. Na rozdíl od modrých Granitů nová krabice - tu první vytáhli ze sto let zaprášené výlohy, humus i vevnitř Ženě jsem poctivě odevzdal k zabalení a doufám, že v pátek večer dojde k jejich domácí legalizaci
sodekcz Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 (upraveno) Krabice tak nějak papírově normální, uvnitř druhá koženková (nebo kožená?). Zespoda nalepen menší štítek s nějakým číslem a údajem CZ. Knížečka žádná. Jen papírová skládací karta Certifikát autenticity s razítkem na záruční části, datem prodeje 25.12.2021 bez výrobního čísla. A s QR kódy na stažení. Upraveno 21. prosince 2021 uživatelem sodekcz
Danny35 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 Dík za zprávu. Já to samé, bez knížečky. Myslím, že datum prodeje 25.12.2021, bez výrobního čísla. Mám už zabaleno. Tak se můžem těšit na pátek .
sodekcz Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2021 Tak kolegové, čekal jsem, že to sem začnete sázet. Jaké jsou vaše první dojmy?
VladimírH Odesláno 27. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2021 Vánoce byly ve znamení digitálního detoxu Takže až nyní, z pracovního procesu...
VladimírH Odesláno 27. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2021 (upraveno) Nakonec byly pod stromečkem společně s Alpina Comtesse AL-240MPWD2C3B pro drahou polovici, abych odůvodnil jejich existenci To bylo radosti... Syn (má nějaké Garminy) mi je hned chtěl sebrat, že se mu moc líbí... Na procházce jsem se na sluníčku podíval, kolik je a veškerému okolí vypadly oči z důlků Mě uchvátil hlavně řemen, je neuvěřitelně pohodlný, pořídím určitě další. Oproti pandám AL-372 jsou nižší, lehčí a mnohem hezčí Pod stromečkem byl i modrý Duke a černý Liberty, až bude čas, tak se předvedou... Upraveno 27. prosince 2021 uživatelem VladimírH
sodekcz Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2021 Hezkypěkně páni kolegové Jak na vás působí dýnko? To moje je ostré (reliéf a celá ražba). Po přejetí prstem docela škrábe. Jsou to moje první stroje, kde u dýnka cítím tuhle vlastnost. Při nošení v pohodě, ale na omak jsem si toho všiml hned po rozbalení. Tak nevím, jestli je to vlastnost Alpin, nebo jestli soudruzi z Geneve někde u mého konkrétního pouzdra neudělali chybu.
Danny35 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2021 S dýnkem jsem na tom stejně, taky mi to přišlo neobvyklý. Napadlo mne, jestli není dýnko pálený laserem a proto ty ostrý hrany. Při nošení mi to nevadí. Jak si psal, možná je to vlastnost. Ostrý hrany mám i na vnitřních stranách nožek pouzdra. Líbí se mi číselník, indexy a ručky . Dělají mi cca 15 s do plusu. Řemen je fajn, snad se ta kůže vespod neodlepí. Zatím spokojenost :))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se